Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 20 september 2016

Joukkue SM Laaksolla

Viime viikonloppuna oltiin taas Helsingissä ja Laaksolla kisaamassa. Lauantaina oli avoimet luokat, ja Hiltonilla starttasin PSG:n, sunnuntaina oli sitten joukkue-kisat. Tänä vuonna oli kyllä älyttömän kovan tasoiset kisat, ja me jäätiin sitten lopputuloksissa 6/14. Hiltonille oli pohja nyt vähän liian raskas, vaikka hyvin se tsemppas kuitenkin!

Kaikki kuvat (C) Taru Arola


Lauantaina ratsastin tosiaan PSG:n, ja oli varmaan toinen kerta kun onnistuttiin saamaan yli 63% kisan ekana päivänä. Lopputuloksena oli 63.7% ja eka ei sijoittunut! Ohjelmassa tuli virheitä vasemmassa takaosankäännöksessä sekä sarjoissa joka neljännellä, ja oikealle taipuminen oli jostain syystä haastavaa :P . Muuten olin aika tyytyväinen piruetteihin, aikamoinen helpotus että ne nyt toimii jotenkuten myös radalla! Vielä pitäisi saada ne vähän paremmaksi, mutta hiljaa hyvä tulee ;) Joten noilla rikkeillä olen tosi tyytyväinen tulokseen. Sarjoilla joka 3 saatiin jopa arvosanan 8!

Oli tosi kiva viikonloppu, ja joukkuekisa on aina joukkuekisa ja meillä on aina hauskaa! :) Mulla on nyt kauhea stressi päällä kun 30.9 mun virka loppuu käräjäoikeudessa ja sen jälkeen saankin hakea Vaasan hovioikeudelta Varatuomarin titteliä! Joten on vielä paljon hommia ja siksi blogikin on vähän kärsinyt viime aikoina.. Toisaalta te lukijatkin olette olleet aika hiljaa niin olen ajatellut että ehkä mun ei tarvitse niin usein enää kirjoittaa :D Ei mutta yritän parantaa ja kirjoittaa taas aktiivisemmin kunhan aikaa taas löytyisi enemmän. Lokakuu menee ainakin ihan vain hevoshommissa, jos valmennus tai ratsutus kiinnostaa niin voi ottaa yhteyttä (varsinkin Vaasan alueella asuvat), tulen mielellään valmentamaan/ratsuttamaan :)

Pixulla oli viime viikko vähän lomaa estekisojen jälkeen, sai juosta paljon liinan päässä ja viime keskiviikkona kokeilin ratsastaa sillä kanget päässä ekaa kertaa, se oli vain sellaista hölkkäilyä vain ravissa ja käynnissä, ihan vaan että se sai vähän tunnustella ja tottua kuolaimiin. Etenen tosi varovaisesti aina tässä asiassa,hevonen saa tottua kankiin ihan rauhassa. Teen tästä oman postauksen vielä, miten totutan hevoset kankiin kun sitä oli toivottu :)

17 kommentarer

 1. Onnea kisatuloksista! :) Kankiin totuttamispostaus olisi todella kiva, kun alkaa itsellänikin olla kohta ajankohtaista oman tammani kanssa. Samoin jos ehtisit joskus tehdä postausta kisanutturan tekemisestä niin olisi mahtavaa:)

  -Linda

  SvaraRadera
 2. Onneksi olkoon tuloksista :) Voisi olla mukava lukea nyt treenikautta varten ihan taas ajatuksiasi ja tavoitteita, joita koitat talven aikana saada aikaiseksi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo niitäkin tulee kunhan ehdin vähän suunnitelma meidän talven ensin ;)

   Radera
 3. olispa kiva jos ehtisit kirjoittaa kankiin totuttamisesta postauksen :) oma piti totuttaa jo kesällä mutta se jotenkin jäi :D

  SvaraRadera
 4. kiva postaus :)

  voisitko kirjoittaa tuosta sinun varatuomari titteli prosessista enemmän? olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan lisää siitä ja koulustasi mitä olet käynyt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä voin :) säästän sen kunnes olen tittelin saanut, vielä on viikko töitä jäljellä siellä ;)

   Radera
 5. Ytimekäs kooste Laakson kisaviikonlopusta! :)

  Blogimaailmassa tuntuu olevan hiljaista, niin olen ymmärtänyt. Ehkä lukijat ovat niin kiireisiä, etteivät vaan ehdi kommentoida. Se ei silti tarkota, ettei blogiasi seurata/lueta! :) Joten älä harvenna tahtia, kyllä täällä käydään ahkerastikin katsomassa josko olisi tullut uusia postauksia.

  Minua myös kiinnostaa sinun suunnitelmat työn suhteen. Kun saat tuon varatuomarin tittelin, niin mihin ajattelit suunnata työelämässä? Onko vielä edes kovin tarkkoja ajatuksia?

  SvaraRadera
  Svar
  1. No hyvä tietää, yritän taas ehtiä panostaa postauksiin kun aikaa taas löytyisi ;) on kyllä ollut sellainen kaaos ja stressivuosi mutta kaiken vaivan arvosta, olen oppinut älyttömän paljon! Mun päätavoite on perustaa oma lakitoimisto, mutta vielä haluaisin vähän kokemusta avustajana olemisesta, joten etsim sellaista työtä nyt. Vaasassa tällä hetkellä niitä on vähän huonosti, ja minä kun haluan nimenomaan sellaiseen paikkaan missä saisi avustaa rikosjutuissa,perhe-ja perintöasioissa, sekä siviilijutuissa. Eniten kiinnostaa kyllä rikos ja perhe&perintöjutut :) ja hevoskauppariidat ;)

   Radera
 6. Kyllä täällä on postauksiasi odoteltu! Kankitouhut on nyt itselläkin ihan pian alkamassa, joten kiinnostaa kovasti! Tsemppiä töihisi ja mkavaa syksyä!

  SvaraRadera
 7. Kyllä täällä aktiivisesti luetaan ja seurataan, vaikka itse en yleensä mitään kommentoi. Kiinnostavia juttuja ja hienoja hevosia :) jatka vaan ahkeraa kirjoittelua jos aika sallii!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos , yritän kyllä kirjoitella aina kun ehdin :)

   Radera
 8. Minkä tasoisia ratsukoita voit käydä valmentamassa ja millä hinnalla suurinpiirtein?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihan kaiken tasoisia ratsukoita, ja hinta riippuu todella paljon siitä, että missä päin olet :) Esim Vaasassa kotitallilani tunnin hinta on 31 eur sis alv 24%, sitten jos joutuu lähtemään kauemmas tulevat vielä matkakulut päälle :) laita vaikka s-postia jos kiinnostaa: soffi1986@hotmail.com

   Radera
 9. Myytkö Zeben täällä suomessa ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En myy. Se on Saksassa myynnissä eikä tule takaisin Suomeen :)

   Radera