Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 16 mars 2017

Viikon olemattomat treenit

Hirveästi en ole tällä viikolla ratsastanut, hepoilla oli molemmilla lihashuoltopäivä maanantaina kisojen jälkeen, joten maanantai meni vapaapäivänä ja tiistaina hepat kävivät vain kävelylenkillä. 

Upeita kuvia jotka Tanja Ukkonen ottanut viime vloppuna Tampereella!


Hilton on kyllä niin upeassa kunnossa nyt! Ja mehän näytetään nyt kerrankin sopusuhtaiselta parilta kun mä olen niin iso! kaks lihapullaa < 3

Pixulla on tällä viikolla vähän lomaviikko, eilen kylläkin juoksutin sen, tänään taas vapaapäivä (ihan siis munkin kiireiden vuoksi, mutta mielestäni tamma on myös ansainnut kevyemmän viikon). Hiltonin kanssa ollaan kylläkin treenattu, eilen kevyt jumppapäivä ja tänään kävin aamulla ennen töitä tekemässä aika kevyeen treenin mutta silti tehtiin pikkasen kokoavia liikkeitä ja ravissa yritin saada sitä oikealle taipumaan paremmin. Tuntui oikeen hyvältä!

Huomenna olis tarkoitus taas ratsastaa Pixu ennen töitä, pitää katsoa miten teen Hiltonin kanssa jos töitten jälkeen teen kevyen jumpan sen kanssa tai jos vaan käydään kävelemässä. Lauantaina kuitenkin taas pitkä matka Järvenpäähän, ja sunnuntaina kisat. 

Mun maha on kasvanut taas tämän viikon aikana mielestäni super paljon joten olen varmaan vielä hassumman näköinen Ainon kisoissa :P


6 kommentarer

 1. Vau Hilton on kyllä nykyään niin komean näkönen!

  SvaraRadera
 2. Olette kyllä Hiltonin kanssa upean näköinen pari. Hilton on elämänsä kunnossa ja sinä säteilet sen selässä kauniimpana kuin koskaan. Raskaus on saanut sinut hehkumaan.
  Onnea kisoihin ja ihme on jos sieltä ei rusettia napsahda.
  Ovatko nämä kisat tämän kauden viimeiset raskautesi takia?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos, ihanasti kirjoitettu <3 Nämä ovat kylläkin meidän viimeiset kisat ainakin tälle keväälle, minulla on laskettu aika 3.7 niin ehkä sitten loppukaudesta ehtii vielä parit kisat mennä muuta siitä kun ei ikinä tiedä miten se toipuminen sitten etenee, tiedän tuttuja jotka ovat olleet hevosen selässä pari viikkoa synnytyksen jälkeen ja sitten niitä joilla menee pari kk, sitä kun ei etukäteen voi tietää :) Joten nyt vaan nautitaan Hiltonin kanssa ja pidetään hauskaa huomenna! :)

   Radera
 3. Siis eihän sulla edes ole vatsaa, jos et olisi kertonut et olet raskaana niin en kyllä olisi huomannut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuo iso frakki peittää hyvin, kisatakissa se näkyi futispallona😂

   Radera