Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 20 mars 2017

We did it again!

Olipas taas hyvä kisapäivä! Parannettiin meidän ennätystulosta Tampereen kisoista tekemällä uuden Ainossa, 65.7% Prix St George-luokasta, ja toinen sija kovassa joukossa!

Taru Arolalle valtavan suuri kiitos upeista kuvista < 3 (lisää tulee myös aamutreeneistä mutta laitan ne omaan postaukseen)Hilton oli nyt paljon parempi ravi-ohjelmassa kuin Tampereella, tahti säilyi nyt paremmin mutta kyllä se vieläkin vähän leviää mulla ravissa (tässä kyllä syytän omia vatsalihaksiani kun ne ei enää ihan toimi kuten normaalisti;) ), ja käynti oli nyt huonompaa kuin Tampereella. Toinen takari meni ihan ok mutta toisen ruuvasi.. Ne onnistuu hyvin kotona mutta sitten se radalla jännittyy vähän selästään ja jää pohkeen taakse käynnissä, ennakoi käännöksiä liikaa.. 

Laukassa ei saatu ihan yhtä hyvää fiilistä kuin Tampereella, mutta kuitenkin paljon paremman tuntuinen kuin mitä oli kertaakaan viime vuonna! Nyt laukka-ohjelma on helppoa ja vaivatonta eikä siinä tarvitse puskea Hiltonia eteenpäin, se liikkuu itse mielellään ja kevyesti. Vasen piruetti onnistui ihan hyvin, oikeassa se jäi pari viimeistä askelta vähän liikaa paikalleen. 


Mun mielestä kuvistakin näkee kuinka paljon enemmän kantovoimaa Hilton on talven aikana saanut! 


Vaihdot olivat tosi hyvät, saatiin taas kolmos-sarjoista arvosanan 8! Alku ja lopputervehdykseen mä yritin valmistella liian huolellisesti niin Hilton pysähtyi jo vähän ennen X:ää molemmissa, turha virhe :P 

Vielä jos saisi näitä pikkujuttuja korjattua niin me voitais varmasti yltää lähemmäs 68% tuloksia! Harmittaa ettei nyt päästä jatkamaan kisakautta kun se näin hyvin on alkanut :P onko pikkasen tyypillistä.. Mutta olen todella tyytyväinen tähän ja ylpeä Hiltoniin, se on niin pitkälle päässyt ja vieläkin olisi paljon parantamisen varaa! 

Kaikki postauksen kuvat siis Tarun ottamia :)

13 kommentarer

 1. Todellakin kuvissa huomaa eron! Hilton on alkanut leijumaan. Olette te valtavan hieno pari. Onnea menestyksestä :)

  SvaraRadera
 2. Kyllä huomaa eron! Tuosta on hyvä jatkaa vauvapaussin jälkeen! :)

  SvaraRadera
 3. Katsoinkin että upeaa "pyöreyttä" Hilton saanut muotoon! Ja kantovoimaa muutenkin. Hienot! Onnea!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niin on, se ei näytä enää ollenkaan isolta elefantilta :P selkäkin on lyhentynyt paljon! :) kiitos!

   Radera
 4. Hilton todellakin leijuu ja sinä säteilet selässä.
  Olet myös kehittynyt itse sekä vienyt Hiltonia aimo harppauksen eteenpäin.
  Harmi, että kisakausi jää kesken, mutta masuasukkia pitää nyt ajatella.=)
  Saat olla ylpeä itsestäsi sekä Hiltonista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hilton on niin huippu! Kyllähän tässä harmittaa paljon mutta toisaalta on tosiaan jotain tärkeämpää nyt tulossa elämään ja ehtiihän sitä kisata sitten taas loppuelämän ;)

   Radera
 5. En ole nähnyt teitä "livenä" aikoihin, ja olet tehnyt todella hienoa työtä Hiltonin kanssa! Hevonen liikkuu ryhdikkäästi ja elastisesti, ja erittäin suorana. Onnea myös perheenlisäyksestä :)

  SvaraRadera
 6. Mahtavaa, onnittelut toisesta sijasta sekä ennätystuloksesta! :)
  Hilton näyttää kuvissa tosi upealta, on selkeästi saanut kantovoimaa lisää.
  Harmi että kausi jäi nyt tähän; olisi ollut enemmän kuin mielenkiintoista nähdä kuika kisakausi olisi edennyt, mutta ensi vuonna sitten uudelleen.
  Onnittelut perheenlisäyksestä ja muistathan kirjoitella kuulumisia Hiltonista ja Pixusta, vaikka kisakausi loppuikin tähän. :)

  SvaraRadera
 7. Hieno Hilton! Wau!!! mitä Hiltonille tapahtuu nyt kun odotat? Jatkaako joku muu vai pääseekö Hilton lomalle?
  Paljon onnea odotukseen, se palkitaan maailman parhaalla lahjalla ❤

  SvaraRadera
 8. Super upea pari olette.
  Luin instagramin puolelta uutisen ja melkein pyörryin. Ei kai Nalle lähde lopullisesti Saksaan?
  Jatkathan blogiasi vaikka odotatkin perheeseen lisäystä?
  Itku tulee, jos et enää bloggaa. Tätä blogia on aina niin ihanaa lukea. Oot niin super taitava ratsastaja ja osaat kirjoittaa niin hyvin, kuvailevasti ja totuudenmukaisesti.

  SvaraRadera