Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 4 mars 2017

Treeni-into jatkuu vaan!

Heippa! Pahoittelen, että en ole ehtinyt kummemmin kirjoitella, on ollut vähän kiirettä tässä uuden työpaikan takia jne, mutta heppojen kanssa ollaan ahkerasti treenattu ja nyt onkin enää vain viikko Tampereen kisoihin!Hiltonin kanssa ollaan treenattu nyt paljon sitä sen ravia, että löydettäis siinä hyvä flow, olen itse asiassa yrittänyt saada mahdollisimman pientä ravia, ilman että se eteenpäinpyrkimys kärsii, nopeaa ja pientä ravia missä se pysyy hyvin "raamissaan" niin on helpompi tehdä nuo avo, voltti, sulkuhommat. Tuntuu, että se sujuu tosi paljon paremmin jo, ja itse saan olla tosi tarkkana vasemmassa kierroksessa mun oikean käden kanssa, jos ajattelen, että vaan vien oman oikean kyynärpään taakse, enkä anna Hiltonin vetää sitä eteen (jotta se saa vedettyä oikean kyljen pitkäksi) niin saan avon ja voltin toimimaan todella paljon paremmin! muuten se helposti pääsee liian pitkäksi oikealta ja taipuu liikaa vasemmalle ja silloin menetetään yleensä se tahtikin.

Sisääntuloja keskilinjaa pitkin ollaan nyt myös harjoiteltu eikä ne enää ole niin horjahtavia mitä ne oli pari viikkoa sitten :D kyllä se tästä! Pixu on ollut todella hyvä myös, sen kanssa ollaan nyt myös harjoiteltu ihan ohjelmapätkiä eikä siinä helpossa A:ssa sinäänsä ole mitään sille vaikeaa, enemmänkin haluan harjoitella sitä ohjelmaa sille niin, että se on sille tuttua, kisoissa tulee kuitenkin varmasti olemaan kaikki muu niin jännittävää ja uutta, kun ei pikkuinen ole ennen ikinä koulukisoissa ollutkaan! Eli Pixulle vaan rentoutta ja hyvää kokemusta hakemaan :)2 kommentarer

 1. Milloin startaat Pixulla He A:n?
  Toivottavasti saat jonkun kuvaamaan tai videoimaan sen kisan. Nallekarhu hoitaa homman varmasti tyynen varmasti kotiin, mutta Pixulle voi jännitys iskeä.
  Pixu on kehittynyt todella hyvin kanssasi. Vielä kun hän saa kisavarmuuttaa, niin hän puhkeaa kukkaan. Kunhan ei tamman päätä kiimat sotkisi.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyt sunnuntaina tampereella :) varmasti vähän jännittää kun on ekat kosat ja Pixulle täysin uusi tilanne mutta eiköhän se siitä, jostain on kuitenkin aloitettava :) muistan Hiltonin ekat kisat missä sai 54% helposta A:sta! Seuraavissa kisoissa tulikin sitten jo sijoitus ;)

   Radera