Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 maj 2017

Kiitos Pixu, ja onnea tulevaan!

Eilen sain hyvästellä Pixun ja luovuttaa hänet uusille omistajilleen. Ainahan se vähän haikeeta on hyvästellä hyvä ystävä, mutta Pixu pääsi nyt oikean hyvään kotiin ja pidetään jatkossakin yhteyttä joten tulen varmasti neitiä vielä näkemään :)

Pixu Tuusulassa syksyllä -16 (C) Taru Arola


Pixun kanssa tuli tehtyä todella mielenkiintoinen ja opettavainen reissu. On ollut niin kivaa nähdä miten hevonen voi näin lyhyessä ajassa puhjeta kukkaan ja oppia niin paljon uutta niin lyhyessä ajassa! En ole ikinä ennen omistanut tammaa, joten toki sekin oli uusi kokemus, vaikka Pixusta sai onneksi tamman hyvät ominaisuudet enemmänkin koetttua. Se herkkyys mikä Pixulla on, on tehnyt mustakin herkemmän ja paremman ratsastajan. Ruunilla ratsastaminen on kyllä kieltämättä hieman erilaista kuin herkällä tammalla ;)

maaliskuu -16, alkuun opeteltiin hallitsemaan sitä omaa liikkumista ja tasapainoa! (C) Heidi Järvi

Laukka on Pixulla ihan mieletön, siinäkin oli alkuun  paljon vauhtia ennen kuin tasapaino löytyi! (C) Heidi Järvi


On paljon asioita mitä sain oppia Pixun kanssa, joten suuri kiitos siitä Pixulle! Toivon mukaan minä myös opetin Pixulle jonkin verran uutta ;) Olen tosi ylpeä Pixusta miten hienon muutoksen se on tehnyt, ja niin iloinen, että päätin sen ostaa silloin vuosi sitten, että näin sen kaiken potentiaalin mitä siinä hevosessa on. ja pääsin oppimaan taas paljon uutta! Hevoset ne parhaat opettajat ovat ;)
Lokakuu -16

Lokakuu -16


Tammikuu 2017
Nyt onkin aika outoa kun tallissa ei ole enää omaa hevosta, mitä ihmettä mun pitäisi tehdä tällä kaikella ylimääräisellä ajalla? :D huomenna on myös viimeinen työpäivä ennen kuin jään äitiyslomalle, niin kyllä tulee olemaan aikamoinen järkytys kun yhtäkkiä kalenteri onkin ihan tyhjä! Toisaalta, ei se sitä montaa viikkoa varmasti ehdi olemaan, pikkuisen laskettuun aikaan on enää vähän päälle 5 viikkoa! Ja uutta hevosta toki jo etsiskelen silleen yhdellä silmällä, ihanaa, että olen taas yhden askeleen lähempänä löytää se minun seuraava tähti, jolla toivon mukaan päästäisiin sitten ihan sinne GP-luokkiin saakka! Tuntuu jopa vähän epätodelliselta, mutta tässä ollaan sinnikkäästi tehty sen eteen töitä, ja pikkuhiljaa toivon mukaan sinne päästään.

Ajattelin myös tehdä kunnon inventaarion minun heppavarustekokoelmassa, on kerääntynyt ihan liikaa tavaraa, niin ajattelin pistää suurimman osan myyntiin, saan sitten vähän päivitellä niitäkin varusteita kun se uusi kaveri on löytynyt ;) laittelen tänne sitten ainakin linkin myytäviin tavaroihin, joten, stay tuned!


10 kommentarer

 1. Onnea Pixulle ja tietysti sulle hevoskaupoista!
  Miten Hiltonin elämä etenee?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos! :) hyvin Hiltonin elämä etenee, nauttii kesästä Saksassa :)

   Radera
 2. Ihanaa, että tamma löysi kodin! Inventaariosta voisit tehdä ihan postauksen, meillä on salaa hiljaisessa etsinnässä yhtä sun toista ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jep siitä on pikkuhiljaa tulossa postaus, myytävistä tavaroista, kunhan saan tehtyä kaikista kamoista inventaarion, nyt jo voi katsoa blogin facebook-sivuilta jos jotain mieluisaa löytyy!

   Radera
 3. Onnea kaupoista! Peukut pystyyn että seuraava onkin se kenen kanssa pääset huipulle!
  Oletko myymässä OS kankia?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Hiltonilla on sen omat OS-kanget mukana Saksassa, ja Zebben vanhoista en vielä tiedä raaskinko luopua, jotenkin ne ovat niin Zebben näköiset ja niissä on tunnearvoa paljon <3

   Radera
 4. Mitä satuloita hevosillasi on/on ollut? Mistä olet pitänyt eniten? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prestige D1 ja Childeric, ja täytyy sano, etten ole kyllä D1:stä tykännyt yhtään, mutta childericistä tykkään taas todella paljon! :) mun istuntaan tuo childeric on ollut super!

   Radera
 5. Ihana kirjoitus, haikeaa ja ikävää tuo Pixun lähtö. Hieno tamma, josta varmaan kuullaan tulevaisuudessa.
  Ihania mammaloma päiviä ja innolla odotan millaisen nallekarhun tai prinsessan löydät itsellesi tulevaisuuden ratsuksi.
  Ennen sitä varmaan ilmestyy elämääsi tuo kauan odotettu prinssi/prinsessa eli vauva, joka mullistaa maailmasi, mutta iloisella tavalla. Ihanaa odotuksen loppusuoraa sinulle ja perheellesi.
  Kissasi on kyllä oikea filmistara.=))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pixu on kyllä upea ja on ollut mahtavaa seurata hänen kehitystään ja nähdä miten hän on puhjennut kukkaan! Kiitos pajon, minäkin odottelen innolla tässä nyt ensin vauvan syntymää ja sen jälkeen sitten sitä uuden hevosen etsintää! Jännittäviä aikoja :)

   Radera