Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 14 maj 2017

Ihana kevätpäivä!

Eilen oli kyllä niin ihana aurinkoinen päivä, oli ensimmäistä kertaa oikeen lämmin ulkona! Tämä kevät on kyllä ollut niin masentava ja kylmä, että toivottavasti nyt pikkuhiljaa kääntyisi parempaan päin, ja ainakin saatais lämmin aurinkoinen kesä!







Minäpä olin sitten eilen reippaana ja siivosin Pixun koko tarhan talven jäljiltä, en laskenu montako kärryä lantaa sain viedä pois mutta varmasti lähemmäs 20 :P Sitten kävin juoksuttamassa Pixun meidän isolla ulkokentällä ja laitoin sille ravipuomeja joiden yli se sai jumpata. Se kyllä liikkuu tosi nätisti liinassa ja käyttää itseään oikein, ja sama juttu ravipuomien yli se meni tosi nätisti (instassani onkin pieni videopätkä siitä, Sophiab_1986)




Muutenkin se on nyt saanut taas hienosti lisää massaa ja ylälinjaan lihaksia, siitä tulee kyllä niin hieno neiti! Tehnyt kyllä hyvää Pixulle ottaa vähän rennommin ja vaan keskittyä perusjuttuihin ja siihen rentouteen! Ei sitä oikeen ajattele, kuinka nopeasti ja kuinka paljon se on todella lyhyessä ajassa oppinut, niin pieni tämmöinen time out tekee sille tosi hyvää! Nyt sen itsevarmuuskin kasvaa kun saa tehdä sille tuttuja ja "helppoja" asioita hetken.






3 kommentarer

 1. Mielenkiinnolla kyselisin mitä satuloita sulla on / on ollut? Mikä on ollut kaikista kivoin sulle itsellesi istua?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaihdoin childericiin monta vuotta sitten ja siitä olen tykännyt todella paljon! Mittatilauksena tilattu niin istuivat Zebbelle ja Hiltonille tosi hyvin! Nyt olen voinut käyttää Zebben satulaa ratsutettavillani ja istunut hyvin toisten hevosten selkään, ja Pixu on saanut käyttää Hiltonin omaa, vaikka se pikkaisen leveä onkin, niin se on liikkunut sillä tosi hyvin. Ennen Childeriviä minulla oli Prestigen D:1, siitä en tykännyt itse, epämukava istua mun mielestä. mulle tuo childeric sopii hyvin :) Hennig olis sitten seuraava jos Childericistä raaskin luopua tai nuo ei sovi sitten uudelle hevoselle :)

   Radera
 2. Moi! Voisitko kirjoittaa juoksuttamisesta oman postauksen? Jokainen hevosesi toimii siinä niin hyvin, joten varmasti sinulla on tietty tapa, jolla opetat ne siihen! Eli ihan juoksutuksen aloituksesta ja siitä, kuinka alat opetella hevosia menemään puomien yli (hallitusti :D ). Blogisi on todella kiva ja sitä on aina ilo lukea! :)

  SvaraRadera