Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 7 maj 2017

Kuulumisia

Täällä pyörii vain vauvajutut mielessä, ja töissä ollut aikamoinen kiire, enää parisen viikkoa ja jään äitiyslomalle niin on paljon mitä pitäisi saada tehtyä ennen sitä.

(C) Heidi Järvi, Pixu kesällä 2016Kuitenkin olen vielä ratsastellut, vaikka en ihan niin aktiivisesti kuin ennen :P Maha alkaa olemaan niin iso jo, että usein varsinkin arkisin pitkän työpäivän jälkeen ei tunnu mukavata kiivetä hevosen selkään enää, mutta onneksi Pixu liikkuu tosi hienosti liinassa ja työskentelee siinä hyvin, ja saan hevosenhoitajalta apua myös kun hän pari kertaa viikossa ratsastaa. Olen sitten la-su:t aina yrittänyt ratsastaa itse, eihän me nyt mitään kummempia juttuja tehdä nyt, perusasioita yritän parantaa Pixun kanssa, ja luulen, että tämä on just ollut Pixullekin tosi hyvä juttu, se on kuitenkin tässä vuoden aikana oppinut niin älyttömän paljon uutta ja jouduttu viemään se sinne mukavuusalueen ulkopuolelle aika monta kertaa, niin Pixun itsevarmuudelle ja päälle sekä kropalle muutenkin tekee hyvää tämmöinen rennompi jakso, missä tehdään vaan tuttuja asioita mitkä ovat Pixule helppoja.

Pixu onkin ollut todella hyvä ja kiva ratsastaa, sen kanssa tärkeintä on se rentouden löytäminen ja se on nyt toki parantunut tosi paljon kun en koko ajan ole opettamassa sille uutta, vaan se tietää mitä sen pitää tehdä ja saa turvalisemman olon työn tekoon nyt. Paljon harjoitellaan ja jumpataan väistöjen kanssa, vastalaukkojen ,ja siirtymisten. Sekä ihan perus suoruuden kanssa. Pixu on niin taipuisa ja ketterä, että enemmänkin se tarvitsee löytää sellaisen "raamin" missä olla, ettei koko ajan ole livistämässä sieltä pois.
Aika onneksi menee tosi nopeasti, vaikka tuntuu, että siitä on ikuisuus kun mä olen voinut täysillä treenata, mutta nautin samalla myös tästä omasta ajasta, se tuli kyllä ihan tarpeeseen, sitten kun taas pääsee ratsastamaan ja treenaamaan normaalisti olen varmasti tuhat kertaa enemmän intoa täynnä taas :)

2 kommentarer

  1. Omallani joskus sairasloman aikaan ratsastin useamman kuukauden vain käynnissä ja sen aikana se kasvatti hirveen isot lihakset! Jos joskus kirjoittaisit tuosta suoruuden treenaamisesta enemmänkin, olisi tosi mielenkiintoista. Onnea ihanaan odotukseen!

    SvaraRadera
  2. Täällä kaivataan myös apua ja hyviä harjoituksia hepan suoristamiseen!

    SvaraRadera