Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 25 juli 2018

Lisää vastauksia kysymyksiinne!


Kannattaa seurata instagramissa myös: sophia_backlund olen siellä :) 


ANONYM10 JULI 2018 10:20
Tuli kyllä jotenkin hyvä fiilis sun puolesta, kun vihdoin löysit hevosen. Onnittelut! Minuakin kiinnostaa, että minkälaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle/ensi vuodelle näin alustavasti?

Vastaus: kiitos paljon! Tälle vuodelle ei mitään kummempia tavoitteita, haluan antaa tälle sen ajan mitä se tarvitsee kun paljon voimaa neiti vielä tarvitsee, mutta ensi vuodelle toivoisin pääsevämme va A - PSG luokkia kisaamaan! 

EPU10 JULI 2018 13:50
Onnea nyt matkaan tämän uuden kanssa < 3
Onko Hilton myyty jo??

Vastaus: Kiitos tuhannesti! Ei, Hiltonia ei ole vielä myyty, toivon kovasti että sille pian löytyisi hyvä koti kun sen se ansaitsee < 3

ANONYM11 JULI 2018 15:14
Onnea uudesta hevosesta! :) Olen seurannut sun blogia jo pitkään ja jännittänyt kovasti sun puolesta, että milloin tärppää! Kiva, kun rupeat taas kirjoittelemaan enemmän :) 

Kuinka monta kertaa kävit kokeilemassa sitä? Tiesitkö heti, että 'tämä se on'? Oliko sulla samanlainen fiilis aikaisempia hevosiasi ostaessasi? Mitä ell tarkastuksessa katsottiin? Kuinka tärkeä hevosen luonne on sinulle? Mikä on mielestäsi hyvän kouluhevosen tärkein ominaisuus? Millainen rakenne on oma ihanteesi? Entäs luonne? Millaisilla hevosilla et tykkää ratsastaa?

Vastaus: Kiitos paljon :) ehdin itse asiassa vaan kerran käydä tätä kokeilemassa :O kun olin tanskassa vaan sen yhden pvän (pe), ja pe iltana lensiin saksaan ja sieltä kotiin su iltana. Yritin vaihtaa lentojakin että olisin ehtinyt su:na lentää tanskan kautta mutta ei ollut enää lentoja. Sitten oli su:na joku tulossa Pippiä katsomaan ja mä kun heti olin tähän rakastunut ja sain vielä valmentajalta vihreää valoa niin päätin sitten aika nopsaa, että tämän otan :D pelkäsin toki, että ne su:n kokeilijat olis myös tykästynyt tähän yhtä paljon ja vienyt nenän edestä.. Välillä pitää olla nopea, monta hevostahan ehdittiin munkin nenän edestä myydä mitä en edes ehtinyt kokeilemaan, niin kyllä kun sen hyvän löytää ei kannata miettiä liikaa! Varsinkin nyt mun tilanteessa kun niin kauan olin etsinyt ja tiesin just mitä haluan, ja tämä tamma oli just sitä! 
Zebben kanssa mulla oli sama fiilis kun sen kokeilen, että "tämä se on". Mielestäni kaikista tärkein ominaisuus, ilman tätä ei tee yhtään mitään, hevosen luonne ja halu tehdä töitä ja nimenomaan yhteistyötä!! Sen kyllä Hilton mulle opetti ja sellaista olen vähän etsinyt. Sitten tottakai on paljon muitakin tärkeitä asioita mutta mun mielestä tuo on se kaikista tärkein. 
Jos nyt konkreettisesti joku ominaisuus niin kokoamiskyky, herkkyys ja elastisuus.

Rakenteellisesti tykkään just Pipin tyyppisistä, kestävän näköinen kunnon hevonen jolla on raamia :D 

En tykkää ratsastaa huonotuulisilla hevosilla jotka vaan luimii ja huiskii hännällä, tai laiskoilla hevosilla jotka eivät reagoi :DANONYM11 JULI 2018 21:15
Onnea Sophia sinulle uuden hevosen johdosta. Vihdoin hän löytyi ja tuskin maltan odottaa esittelyä hänestä, mutta annetaan hänen nyt rauhassa kotiutua.
Mikä sai sinut juuri päättymään häneen?
Kiitos ensinnäkin! oi, tässä hevosessa vaan oli sitä jotain, rakastan sen pehmeyttä ja poweria ja jotenkin meillä vaan kemiat kohtasi. 
Millä tasolla aloitat kisaamaan hänellä?
Jos tänä vuonna vien sen johonkin pikkukisoihin vaan kokemuksen takia, niin varmaan ihan vaan helppo A-tasoa.
Kuinka pitkälle uskot hevosen kykykejen riittävän?
Hevosta GP-tasollehan olen etsinyt joten tottakai toivon että se sinne asti riittää! 
Onko uudessa löydössä samaa kuin Hilttonissa vai Zepessä vai siinä tammassa?
No eipä oikeastaan, ehkä hieman samaa luonnetta kun Hiltonilla,


just se että se haluaa miellyttää ja tykkää ihmisistä tosi paljon.
Nyt jään vaan sulattelemaan tätä uutistasi sekä odotamaan kuvia, videoita löydöstäsi.
Onnea vielä kerran perheen lisäyksen johdosta, sinä todellakin ansaitset saada hyvän hevosen ja kilpakentöt odottavat kaltaistasi eleetöntä ratsastajaa.
Tuhannet kiitokset! 

1 kommentar

  1. Milloin saadaan videota tästä kaunokaisesta? 😍

    SvaraRadera