Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 9 juli 2018

Hyvää kannatti odottaa

" You will know when the right one comes along, it' will not be logical, it will be love..."

 Ja nyt vihdoin löysin juuri sen tunteen, mitä olen tässä pian vuoden etsinyt. Kävin kunnon kiertoreissulla noin 1,5 viikkoa sitten, aloitin Tanskassa, josta lensin Saksaan, ja sieltä ajelin Hollantiin. 3 maata kolmessa päivässä. Tällä kertaa olin oikeassa paikassa oikealla hetkellä, löysin aivan ihanan hevosen johon rakastuin heti kun sen näin! Viime torstaina se tanssahteli vetchekin läpi, ja nyt se on mun!

Jotenkin tuntuu todella oudolta, että tää pitkä etsiminen on nyt vihdoin ohi, ja pian saan mun uuden kaverin kotiin ja saadaan aloittaa meidän yhteinen elämä < 3

Koska tämä vielä tuntuu niin oudolta ja epätodelliselta, en tuu kertomaan hevosesta vielä mitään, saatte odottaa kunnes se on tullut kotiin ja olen itse vähän saanut sulatella koko juttua. Mutta pakkohan tässä oli kuitenkin kertoa, että SE on löytynyt ja pian herää blogikin kunnolla eloon!

Voitais sen kunniaksi pitää kyselyhetki, heittäkää kysymyksiä uudesta hevosesta, hevosenetsinnästä tai siihen liittyen tähän postauksen kommenttikenttään niin mä vastailen ensi viikolla!


(EDIT: Nyt vasta huomasin kuinka monta kommentteja mulla oli julkaisematta, olen aina saanut sähköpostiini viestin jokaisesta kommentista mutta niitä ei enää tule :O joten suuret pahoittelut, en ole vaan nähnyt teidän kommentteja, nyt ne on kaikki julkaistu :) )

(C) Heidi Järvi
19 kommentarer

 1. Oi ihanaa! Onnea uudesta ystävästä!

  SvaraRadera
 2. Onnittelut! Ihanaa että etsintä on viimein ohi! 😍 Pakko tietysti kysyä muutama kysymys:

  - Yllättikö tää uusi hevonen sua jotenkin? Onko siinä jotain sellaista, jota et odottanut mutta joka yllätti positiivisesti?
  - Millä tavalla tämä erosi aiemmista kiinnostavista?
  - Onko uudella hevosella minkäänlaisia yhtäläisyyksiä Zebbeen tai Hiltoniin? Tai Pixuun?
  - Pysyitkö budjetissa?😉😄
  - Meinasitko lähteä uuden kaverin kanssa kisaamaan vielä tämän vuoden puolella?

  SvaraRadera
 3. Mistä löysit hevosen? Millainen hevonen kyseessä, ikä, rotu, sukupuoli, säkä? Saako hintaluokkaa kysyä? Millä hevonen tulee suomeen? Kuinka se valmistellaan matkaan ja miten toimitaan matkan jälkeen, kauanko matka kestää? Mitä eläinlääkärintarkastuksessa tehtiin ja katsottiin?

  SvaraRadera
 4. Mahtavaa että vihdoin löytyi hevonen! :) Millaisia tavotteita teillä on nyt aluksi? Kuinka pian meinasit tähdätä taas kisakentille?

  SvaraRadera
 5. Huippua, onnea! Milloin hevonen muuttaa kotiin?

  SvaraRadera
 6. uuden hepan ikä? rotu? väri? säkäkorkeus?
  mistä maasta löysit hepan?
  rupeatko jo tänä vuonna kilpailemaan sillä?
  monessako maassa kävit hevosen etsintä reissuilla?
  meneekö uus heppa sille tallille missä Zebbe ja Hilton oli?
  uuden hepan taso?
  onko tavoitteita loppuvuodelle hepan kanssa?

  SvaraRadera
 7. No vihdoin!!! Onnea! Mun kysymys olisi, kuinka alat ratsastaa uutta hevosta: Millaisiin asioihin kiinnität huomiota? JJ

  SvaraRadera
 8. Jes mahtavaa!! Paljon onnea uudesta hevosesta ja tsemppiä yhteiseloon. <3

  SvaraRadera
 9. Mistä maasta hevonen löytyi? Minkä ikäinen? Taso?

  SvaraRadera
 10. Hienoa, että löytyi. Aika epätoivoista hommaa, tekisi mieli jo luovuttaa. Kuka sinulle etsi hevosia vai etsitkö hevoset itse?

  SvaraRadera
 11. Tuli kyllä jotenkin hyvä fiilis sun puolesta, kun vihdoin löysit hevosen. Onnittelut! Minuakin kiinnostaa, että minkälaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle/ensi vuodelle näin alustavasti?

  SvaraRadera
 12. Onnea nyt matkaan tämän uuden kanssa <3
  Onko Hilton myyty jo??

  SvaraRadera
 13. Onnittelut suuresti! Heti, kun näin otsikon niin tiesin, että nyt on napannu ja eikun lukemaan! :D

  SvaraRadera
 14. Jännää todellakin nyt odottaa uuden hepan esittelypostausta :)
  Itse veikkaan, että Hollantilainen ruuna sieltä tulee, mutta saa nähdä, mistä se Sophia nyt aarteensa löysi, onko se kuitenkin Saksalainen tamma ;-)
  Toivottavasti teet kuvallisen heppapostauksen jo hetipian :D

  SvaraRadera
 15. Onnea uudesta hevosesta! :) Olen seurannut sun blogia jo pitkään ja jännittänyt kovasti sun puolesta, että milloin tärppää! Kiva, kun rupeat taas kirjoittelemaan enemmän :)

  Kuinka monta kertaa kävit kokeilemassa sitä? Tiesitkö heti, että 'tämä se on'? Oliko sulla samanlainen fiilis aikaisempia hevosiasi ostaessasi? Mitä ell tarkastuksessa katsottiin? Kuinka tärkeä hevosen luonne on sinulle? Mikä on mielestäsi hyvän kouluhevosen tärkein ominaisuus? Millainen rakenne on oma ihanteesi? Entäs luonne? Millaisilla hevosilla et tykkää ratsastaa?

  SvaraRadera
 16. Onnea! :) Kauan tätä on odotetukin, olen melkein joka päivä käynyt blogissa kurkistamassa, joko se oikea löytyisi!

  SvaraRadera
 17. Onnea Sophia sinulle uuden hevosen johdosta. Vihdoin hän löytyi ja tuskin maltan odottaa esittelyä hänestä, mutta annetaan hänen nyt rauhassa kotiutua.
  Mikä sai sinut juuri päättymään häneen?
  Millä tasolla aloitat kisaamaan hänellä?
  Kuinka pitkälle uskot hevosen kykykejen riittävän?
  Onko uudessa löydössä samaa kuin Hilttonissa vai Zepessä vai siinä tammassa?
  Nyt jään vaan sulattelemaan tätä uutistasi sekä odotamaan kuvia, videoita löydöstäsi.
  Onnea vielä kerran perheen lisäyksen johdosta, sinä todellakin ansaitset saada hyvän hevosen ja kilpakentöt odottavat kaltaistasi eleetöntä ratsastajaa.

  SvaraRadera
 18. Paljon onnea uudesta hevosesta! <3 En malta odottaa, minne asti pääsette ja oon onnellinen sun puolesta kun tietää miten paljon olet tätä oottanut. Oot niin motivoitunut ratsastaja ja sulla on ihailtavaa älyä analysoida ratsastustasi ja hevosen liikkumista, ja varmasti sekin on yksi ominaisuus joka on vienyt sut pitkälle. Toivottavasti jatkat kirjoituksiasi blogiin, ne ovat olleet tosi mielenkiintoisia ja antoisia! Paljon tsemppiä tulevaan :)

  SvaraRadera