Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 29 juli 2018

Täältä ne tulee.. ratsastuskuvat!

Heidi Järvi kävi kuvaamassa mua ja Pippiä tänään ensimmäistä kertaa. Tosi kiva saada vähän kuvia näin alkuajoista niin on sitten kiva katsoa näitä jonkun ajan päästä ja todeta, mitä on mennyt eteenpäin ja mikä ehkä ei :P

Paljoa ei yhteistä aikaa ole takana, tämäkin oli vasta kuudes kerta kun ratsastin. Kuumuuden takia olen vähän pitänyt vapaata, ja myös jotta Pippi saa rauhassa kotiutua. Nyt ei vaikuta, että helteet olisi loppumassa vaan ne vissiin jatkuu vielä koko elokuun, joten ei kai tässä nyt auta kun aleta kunnolla töihin pikkuhiljaa.

Se mitä myös kuvissa näkyy ja mitä tunnen selkään, että Pipin pitää saada tosi paljon voimaa lisää. Sehän on vasta 7 ja sen lisäksi vielä varsonut niin tottakai näin isolle hevoselle pitää antaa se aika jotta se saa lihakset ja voimaa oikealla tavalla. Luulen, että siirtymiset ovat tässä kohdassa meille hyvä harjoitus ja niitä ajattelin nyt ruveta tekemään oikeen urakalla. Sen kautta toivon mukaan saisin painoa pikkuhiljaa enemmän takaosalle ja etuosaa ylöspäin.

Mutta eikös me sovita jo aika hyvin yhteen? :) jokainen sekuntti tän hevosen selässä on pelkkää iloa! En vieläkään pääse yli sen pehmeän mutta voimakkaan tunteen minkä se antaa selkään.


(Tosiaan kaikkien kuvien copyright Heidi Järvi)Mä en oikeastaan tykkää käyttää raippaa kun ratsastan mutta Tanskassa ne AINA ratsastaa raipan kanssa ja Pippi on siihen tottunut, mutta yritän pikkhuiljaa totutella sen pois tästä. 

21 kommentarer

 1. Vau! Aivan järkkymgee ja laadukas

  SvaraRadera
 2. Hienolta näyttää!! Mikä on Pippin säkä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joku 168-169cm ehkä? 😊

   Radera
  2. Vaan? Näyttää hurjan paljon isommalta! Mutta upea jokatapauksessa - tsemppiä teille tulevaan! :)

   Radera
  3. mun mielestä joo :) ei se kovin korkea ole, ehkä kuin Zebbe tai vähän pienempi, mutta tää on aika leveä ja iso joka suuntaan muuten :D kiitos kovasti!

   Radera
 3. Mikä satula sulla on? Onko siis joku vanha vai tuliko hevosen mukana..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tää on Hiltonin vanha Childeric. Ei ole ihan täydellinen Pipille mutta menee nyt alkuun. Tarkoituksena hankkia neidille oma mittatilaussatula tulevaisuudessa, Custom Saddleryn satuloihin ihastuin kun kokeilin monta hevosta jolla se satula oli ja ne kaikki liikkui hyvin 😃

   Radera
 4. Vau mikä ravi! Teistä näkee jo nyt, että ootte toisianne varten! Hyvältä näyttää.:)

  SvaraRadera
 5. Mielettömän hienon näköinen hevonen! Videoita olisi upea nähdä! :) paljon onnea uudesta kavioliitosta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon! videoitakin tulee jossain vaiheessa :)

   Radera
 6. Vau mikä ravi 😍😍 saako pippi kisata vielä ensi vuonna nuortenhevosten luokissa, jos se on varsonut aiemmin?😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pippi on ens vuonna jo 8 niin en usko.. mutta en ole kyllä asiaa selvittänyt joten en tiedä :D

   Radera
 7. Wau kuinka upea Pippi on! <3
  Tuo ravi näyttää huippuhienolta ja näytät olevan kuin kotonasi tamman selässä. Istuntasi on myös tosi upea, olen aina ihaillut sitä.
  Kiva kun sait Heidin kuvaamaan, on ilo katsoa laadukkaita kuvia! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon! Joo Heidi on ihan älyttömän taitava kuvaaja niin aina yhtä kivaa saada häneltä kuvia ja jakaa niitä tänne :)

   Radera
 8. Toimiiko hevonen hyvin maastossa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. no enpä ole pahemmin kokeillut :D loppukäynnit käydään melk joka päivä metsässä. Tanskassa on tottunut käymään kävelyillä kyllä muuallakin kuin kentällä&maneesissa.

   Radera
 9. Hieno Pippi! Kysyisin sellaista asiaa että miksi treenaat hevosillasi niin usein kangilla? Pippi voimaton ja etupainoinen, korjautuuko ongelma kangilla vai kenties perustyöskentelyllä? Nykyisinhän saa mennä Vaativaan A:han saakka kisoissa nivelillä, aika harva kuitenkaan niin tekee t. Niina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enimmäkseen ratsastan kyllä nivelillä kaikilla hevosilla, nyt ne kuolaimet mitkä mulla on Pipillä ei oikeen sovinnu sille ja pitäis ostaa uudet,kanget sopi sille oikeen hyvin mitkä mulla ennestään oli. Perustyöskentelyä voi kyllä tehdä kangilla sekä nivelillä sillä ei ole merkitystä😃 ei sillä oo väliä mitä siellä suussa on kunhan hevonen tykkää ja ratsastaja ne hallitsee.

   Radera
 10. Uskomattoman hieno hevonen. Olen aina pitänyt hevosiasi upeina, mutta Pippi taitaa nyt olla vielä jotain paljon enemmän. Olette jo nyt hieno pari. En malta odottaa matkanne seuraamista ja toivon teille kaikkea hyvää.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 kaikkea hyvää myös sinulle!

   Radera