Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 14 mars 2011

Härlit väder!Idag fick Zebbe på broddarna till sina skor... Det var inte så enkelt som att bara skaffa broddar och lägga dom i skorna, dom har nämligen helt andra mått på hålen i Tyskland så varken 8mm eller 10mm passade.. Hovslagaren kom som tur imorse och han fick fixat hålen så att 10mm rymmdes dit :) Kunde äntligen ta ut hästen ur stallet utan att vara rädd att han ska halka o bryta benen :/ stackaren hade så svårt att ta sig till ridhuset igår med sommarskorna på, det är ganska isigt & snöigt på stallgården..
Idag blev det lite lätt long&deep ridning igen, Zebbe var lite hetare idag än igår, så inga tecken på trötthet från resan! Vi gick sedan ut och skrittade efter ridpasset och Zebbe njöt verkligen med fulla drag av snön,utsikten och solen! Han stannade på vägen och bara njöt av att få kolla ut över ängarna, han var så söt :) han slapp ju inte ut så mycket i Tyskland..
Imorgon borde han ha sin hage till förfogande igen så ska lägga ut honom efter att jag ridit, tror han kommer tycka det är underbart att få gå i hage igen och inte vara tvungen att stå inne 23 timmar om dygnet..
Nu ska jag ta tag i pluggandet!!

Ciao

Inga kommentarer

Skicka en kommentar