Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 9 mars 2011

Lauantaina se tulee!!


Huomenna Zebbe lähtee kuorma-auton kyydissä laivalla kohti Suomea, ja lauantaina sen pitäisi olla perillä Helsingissä. Lähden poikaystäväni kanssa Helsinkiin perjantaina ja ajetaan sitten Zebbe kotiin lauantaina.Sain onneksi lainata Wyclef Jonesin omistajalta traikun (kiitos Tiina :) ) kun omani päälle on kaatunut puu joten katto on ihan rikki :/ saas nähdä saanko sen korjattua vai täytyykö ostaa uus. Ei aina voi olla hyvää tuuria,toivon vaan että saan sen korjattua koska tykkään niin mun kärrystä :)
Tarkoitus on että Zebbe saa levätä Helsingissä pari tuntia ja että pääsen vähän liikuttamaan sitä ennen Vaasan matkaa. Pitäisi saada kaikki tavarat vietyä huomenna tallille vielä, ja pestyä myös ;)

Tuli ostettua jonkun verran uutta tavaraa tässä myös sen aikaa kun Zebbe ollut Saksassa,siellä on niin paljon isompi valikoima ja halvempaa tavaraa kun Suomessa että kannattaa aina ostaa kun käy siellä ;)
Sitten pitäisi saada rokotuskin kuntoon kun pidän 6kk välit rokotusten kanssa. Tuntuu jotenkin oudolta saada hevonen taas kotiin kun on jo niin pitkään ollut ilman,melkein puoli vuotta tuli täyteen!
Olen vähän suunnitellut että ensimmäiset kisamme olisivat jo 3.4 Jyväskylän kansallisissa mutta se riippuu täysin siitä miltä Zebbe tuntuu, jos se on innokas tekemään töitä niin sitten lähdetään, mutta jos tuntuu että se tarvitsee pidemmän loman tässä kotiinpalun jälkeen niin annan sille sen ajan mitä se tarvitsee, aina hevosen ehdoilla!
Ei tässä muuta, toivotaan että matka menee hyvin ja että saan kultakimpaleeni kotiin turvallisesti!

Terkkuja kaikille!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar