Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 21 mars 2011

Huippu treenit oli tänään!!

Zebbe oli loppuviikosta aika väsyny joten annoin sille vapaapäivät pe ja su. En tiedä iskikö reissun väsymys vasta nyt tai väsyttääkö se tarhassa oleminen niin paljon,onhan sillä aika paljon tekemistä kun on paljon hevosia siellä ympärillä :)
No mutta kuitenkin,tänään päätin sitten harjoitella aika paljon ravissa avoa ja sulkua ja löytämään se hieno koottu ravi joka ei oo aina niin helppoa meille... Zebbe oli tosi rennon mutta energisen tuntuinen heti alusta, ja annoin sille aikaa löytää sen ravin, tein paljon siirtymisiä käynti-ravi-käynti jotta se sai takajalat alleen ja kuuntelisi pohkeitani nopeasti ja herkästi. Siitä se ravi pikkuhiljaa alkoi kasvamaan ja tuntui todella hyvältä! Zebbe teki sulutkin TODELLA hyvin, nehän on se kaikista vaiken liike sille,varsinkin vasen ravisulku, mutta se tosiaan sujui tänään tosi hyvin ja pystyin tekemään aika jyrkänkin sulun! Hyvä Zebbe <3 varmasti senkin takia kun vaan jumppasin sitä kevyeesti koko viime viikon niin oli lihakset hyvin vetreet nyt. Tehtiin sitten myös piruettiharjoituksia jotka menivät myös hyvin, välillä Zebbe menettää vähän laukan jos yrittää kääntää liian pientä piruettia,joten tehtiin eniten aika isoja työskentelypiruetteja sekä piruettilaukka suoralla uralla.
Olen nyt tosi tyytyväinen että sain sen kulkemaan niin hyvin ihan yksin, kun on tottunut että Saskia tai Holga aina auttaa vierestä.

Huomenna mennään hevosenhoitajani kanssa maastokävelylle Zebben kanssa ja sitten jatkan harjoituksia keskiviikkona. Viikonloppu meneekin Markon valmennuksissa!
Sitten täytyy vielä miettiä missä aloitamme kisakaudemme, joko alueemme mestaruuksissa Ilmajoella 3.4 tai sitten lähdemme Jyväskylään kansallisiin 3.4 kisoihin,tai sitten odotan 10.4 asti aluekisoihin.. En oikeen osaa vielä päättää,mutta ehtiihän tässä vielä miettiä :)

Hyvää viikkoa ja treeni-intoa kaikille!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar