Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 31 mars 2011

Mera träning !Idag var vi och tränade för Wiveca Scenholm. Zerleone betedde sej utmärkt på "nytt" ställe och var inte ett dugg hingstig utan koncentrerade sig fullt på mej. Fick nog inte rida riktit som jag brukar idag utan fick bromsa honom mycket mer och inte låta honom röra sig för stort,vilket kändes konstigt och tycker att han inte hölls framför skänkeln vilket gjorde att mycket av övningarna inte gick så bra.. Får öva vidare bara och försöka hitta en balans med att hålla honom framför skänkeln men ändå samlad :) här kommer bilder från träningen.
Nästa tisdag ska jag åka till hubertus igen och rida i den större manegen och träna inför sässongens tävlingsdebut,som närmar sig :)

ha de så bra så länge!!

Sophia & Zebbe

p.s Kiitos kaikille ruoka-vinkeistä! mielestäni Zebbe on jo pyöristynyt aika hyvin tässä lyhyessä ajassa. Lisäsin silti rypsiöljyn ja pellavansiemen-öljyn sen ruokintaan.

4 kommentarer

 1. Kiva että heppa on saanut jo massaa takaisin! Se voi hyvin olla että pitkät matkat plus vielä ruokinna muutokset stressaavat sen verran että paino vähän putoaa.. Tosi on myös että keski-euroopassa yleisesti heinä on ihan kuraa verrattuna suomalaiseen..

  Jankutan vielä safkasta..
  Pellavasiemenrouhetta (limaksi liotettuna) kannatan siksi, juuri tilanteissa kun heppa joutuu vaihtamaan ruokaa ja matkustelemaan, jolloin mm suoliston bakteerikanta saattaa häiriintyä,
  Pellavan siemenissa (rouheessakin) on pinnalla ohut kerros hiilihydraatteja jotka veteen liotettaessa muodostavat liman, joka rauhoittaa ruuansulatuselimistöä (esim rehun vaihdon aikana). ja ehkäisee ruuansulatushäiriöitä, siemenet ovat myös valkuaispitoisia ja sisältävät reilusti energiaa.

  Lisäksi rouheessa on tallella myös pellavasiemenöljyn sisältämät hyvät rasvahapot.

  Pellavasiemen oljystä taas puuttuu siemenien hyvä limavaikutus, se kylläkin muidenkin öljyjen tavoin liukastuttaa (reilusti ryötettynä) rehumassaa.

  Hyvä suomalainen kirja hevosten rehuista on Lillkvistin Ruokinnalla tuloksiin, kannattaa lukaista jos saat käsiisi jostain!

  Mukavaa kevättä!

  SvaraRadera
 2. kiitos vinkeistä :) olenkin syöttänyt tuota rouhetta aikaisemmin myös, pitää ehkä taas aloittaa kun kisakausi alkaa. ja tuota kirjaa olen jo pitkään ajatellut että täytyy hankkia,en vaan saa aikaiseksi ;)

  SvaraRadera
 3. Hassusti on noi pintelit teillä, patjat tulee tosi ylös.. Muuten on hieno parivaljakko :)

  SvaraRadera
 4. kiitos. ne on ihan tarkoituksella nuo patjat noin, pidempi malli joka suojaa jalkaa paremmin.

  SvaraRadera