Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 9 januari 2012

ISO Traileri?

Tietäisiköhän joku lukijoista hyvää traikkumallia joka olisi yhtä tilava kuin esim Böckmann Mega Master tai Boj Classic se isompi malli? tarvitsen traikun mihin mahtuu kaksi isoa hevosta ja sitten erillinen tila mihin saa kisakaapin ja heiniä yms tavaroita(olen aika hyvä pakkaamaan paaaljon tavaraa mukaan eli tilaa pitää olla;) ) vai onko nämä ainoat vaihtoehdot? olen yrittäny paljon selailla netistä mutta ei oikeen löydy mitään muita vaihtoehtoja kun nuo kaksi. Pidän kyllä noista, ehkä Boj olisi parempi kun siinä on isompi hevostila mutta mulla ei oo kokemuksia niistä traikuista,tai siis en ole livenä katsonut niitä sisältä että miltä näyttää eikä ole tietoa minkälainen se "vaatekaappi" on,mihin siis ainakin ajattelen että saisi kisakaapin ja muuta tavaraa? olis kiva jos muilla olisi vähän kokemuksia noista isoista traikusta että mikä olisi hyvä :) kuorma-autoa en nyt hanki kun tuntuu että on helpompi asua hotellissa ei tarvi siivota autoa aina ja muutenkin pääsee helpommin liikkumaan kisa-alueelta pois,kun me käydään melkeen aina kisoissa iltaisin ravintoloissa yms,niin kuorma-auton kanssa olisi vähän enemmän kiinni siellä kisapaikalla vaan..

11 kommentarer

 1. Moikka, mun entisen laitakauhuisen tamman nykyiset omistajat osti Equi-trekin :) ! Tamma kun ei suostu matkustamaan kuin takaperin (edes autossa) ostivat tuon.
  Ihan mielettömän hyvä koppi juuri kisareissuillekkin. Heillä siis varmaan yksinkertaisin malli tuosta - siinä on sivusta lastaus ja kahden hevosen paikka, hepat siis matkustaa hännät menosuuntaan.
  Trailerin auton puoleisessa päässä on pieni "living"/varustetila (tuota saa eri varusteluilla), siellä heillä ainakin satulateline, suitsille paikat ja tilaa riittää jos haluaa esim. vaatteet siellä vaihtaa.
  Toisessa päässä, eli hevosten turvan edessä on avointa tilaa minne mahtuu heinät ja kisakaapit, ämpärit jne.
  Ihan älyttömän hyvä ollut :) .. Ruotsissa näitä kai enemmänkin käytössä, Suomessa tiedän vain kaksi.. http://www.equi-trek.com/

  SvaraRadera
 2. edelliseen kommenttiin vielä, että tämä versio löytyy siis kahdelta tutultani :) http://www.equi-trek.com/horse_trailers/space_treka_m/Space_Treka_M__Gallery.html

  SvaraRadera
 3. kysyppäs torkon annilta, niillä iso boj:in traikku!

  SvaraRadera
 4. Moikka Sophia, katsastapa Equi-Trekin trailerit! Esim. http://www.equi-trek.com/horse_trailers/space_treka_l/Space_Treka_L__Gallery.html.

  SvaraRadera
 5. kyseleppä torkon annilta, niillä iso boj:in traikku!

  SvaraRadera
 6. Kiitos oikeen paljon vastauksista :) Tuo Equi-Trek oli tosi mielenkiintosen näköinen,hevososa näyttää tosi isolta ja vähän samantapaiselta kun rekassa! Ja niitäkin oli paljon eri malleja! Kiitos vinkeistä!!!

  SvaraRadera
 7. Ifor williams isommat mallit, tosin niitä ei kyllä voi vetää millä vain autolla böckmannilla myös ainakin samantyyppisiä.

  Iforit on ainakin laatukoppeja ei ehkä kauneimpia mutta erittäin käyttökelpoisia ja hevoset tykkäävät matkustaa. Eivät ole muovisia "jääkaappeja" sisältä.

  Böckmanninkin tuo traveller malli laadukkaampi alumiininen kuin böckmannin "normi" lasikuitu kopit.

  http://www.iwt.co.uk/products/horsebox

  http://www.boeckmann.com/_eng/index_en_77955.html

  Kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota materiaaleihin!

  SvaraRadera
 8. apua nuo IWT:t on järkyttävän näköiset,hirveen kämpelöt ja painaiven näköiset,ei oikeen mun makuun.. kyllä se ulkonäkö vaan vaikuttaa myös,ja noin painava traikku vetää ihan sikana bensaa :/ mutta kiitos kuitenkin vinkistä on hyvä kumminkin vähän vertailla :) böckmannin mega masterista en sen takia tykkää hirveesti kun se hevostila on tosi pieni verrattuna kuinka iso traikku se muuten on. BOJ:n traikku on laadukkaampi ja isompi,joten se olis ehkä parempi vaihtoehto. toisaalt atuo equitrek oli myös tosi hyvä vaihtoehto!

  SvaraRadera
 9. IWT ei ole kaunis, mutta hevosille äärimmäisen miellyttävä vaihtoehto. Korkea, leveä, etupurku ja avattavat yläluukut edessä, matala silta. Mulle on riittänyt perus Böckmann yhden hevosen kanssa liikkuessa, mutta pitkät kisareissut toki asettavat ihan eritavalla tilavaatimuksia.

  SvaraRadera
 10. on varmasti hevoselle miellyttävä mutta niin on moni muukin traileri :) minulle on myös riittänyt yhden hevosen kanssa Böckmannin Master-malli, kun hevosen viereen on mahtunut hyvin kisakaapit yms,ajoin jopa Saksaan Böckmanilla ja se oli täynnä tavaraa mutta hyvin mahtui kun oli vaan yksi hevonen, nyt ei oikeen tahdo mahtua kun on kaksi isoa hevosta,optimaalista olis iso hevostila ja erillinen "huone" mihin saisi ne kaikki tavarat :)

  SvaraRadera
 11. Minä olen BOJ:n vankkumaton kannattaja. :) Mahtuu tosiaan kaksi isoakin hevosta kyytiin ja takapuomien sijasta ovet ovat iso plussa. Satuloita mahtuu yhteen kaappiin kaksi, lisäksi suitset ja tilpehöörit päälle.
  Toiselle puolelle ollaan joskus saatu mahtumaan myös kisakaappi, joskin vähän pitää kikkailla. :)

  SvaraRadera