Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 22 januari 2012

Markon treenit peruuntui...

Marko ei ehtinyt lennolle perjantaina kun Helsingissä motarilla oli ollut joku kolari että ei päässyt eteenpäin. Tosi harmi, olin niin odottanut että pääsisin hänen valmennukseen kun en ole ollut pitkään aikaan :/
 Zebbe sai sitten vähän rennomman viikonlopun, perjantai vapaapäivä ja eilen kävin jumppaamassa sitä vähän, tein ravissa ensin oikeen oikeen pientä "poniravia" missä ratsastin sen oikeen pyöreäksi niskasta jotta sain sen antamaan periksi ihan täysin. siitä sitten ratsastin eteen pikkuhiljaa,niin että sen piti pysyä samassa pyöreässä muodossa pehmeänä edestä, ja sitten kun siirtymiset eteen-kiinni (isosta ravista poniraviin) sujui hyvin, tein vähän avoja ravissa, aika pienessä ravissa ja syvässä muodossa,ihan vaan jumppamielessä. Laukassa tein sitten samaa, pientä laukkaa ensin jotta sain sen läpi niskasta ja pyöreäksi, jouduin tekemään pari käynti-laukka siirtymisiä että se kuunteli pidätteitä paremmin,siinä olin tarkkana että siirtymiset laukasta käyntiin tulevat pehmeästi ja käynti menee eteenpäin heti, eli siirtyminen ei mene "taaksepäin",Zebbe teki tämän oikeen hyvin ja lopuksi annoin sen laukata melkeein keskilaukkaa ympäri maneesia pari kierrosta, koko ajan syvässä muodossa pehmeänä kädelle.
 Tänään teen vähän rankemman treenin, ajattelin tehdä piruettityöskentelyä ja avoja ja sulkuja ravissa. Katsotaan miten menee :)

 Olen myös käynyt pitämässä Hiltonille seuraa joka päivä n tunnin verran, se on tähän asti ollut ihan rauhallisesti karsinassaan ja vatsa toimii hyvin. Ostin sille vähän omenamehua jota sekoitin veteen jotta se joisi paremmin, vähän se sitä maisteli mutta ei olut mikään hitti, omenat oli parempia ;) olen pilkonnut sille yhden omenan ja tehnyt vähän venyttelyjä, eli omenan avulla venyttänyt kaulaa oikealle ja vasemmalle niin pitkälle kun se pääsee. Hyvä tehdä edes jotain jumppaa kun ei pysty liikuttamaan ;)

komea poika <3

mun kenkiä oli kiva vähän purra ;P

Omenamehua,namm :)

1 kommentar

  1. Moi!

    Blogiasi on tosi kiva seurata, varsinkin kun olet niin ahkera päivittäjä :)

    Voisitko kirjoittaa joskus satuloista, eli millaisia sinulla on ollut ja mitkä olet hyviksi havainnut, mitkä huonoiksi? Olisi mukava kuulla ja ehkä saisin vähän vinkkejä satulanvaihtoon, joka minulla ajankohtainen.

    SvaraRadera