Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 26 september 2013

Hello vaan Syksy!

Menin heti aamusta tallille kun ajattelin että ehkä ehdin ratsastamaan ennen kuin sadet alkaa, mutta kenttä oli niin kurjassa kunnossa että ei siellä olis voinutkaan ratsastaa, joten päätin sitten juoksuttaa molemmat hepat. Cia lupas tulla huomenna mun kanssa maneesille joten pääsee sitten VIHDOIN sisätiloihin treenaamaan ;) kuvia ja videoo sitten varmaan luvassa myös huomiselle!Sadehan sitten tietenkin alkoi kun pääsin juoksuttamaan ja ihan järkyttävä tuuli, asteita vaan pari plussan puolella joten kyllä tuli ikävä sitä maneesia tänään :P toisaalta hevosista tulee varmaan vähän "kestävempiä" kun joutuvat juoksemaan tuolla myrskyssä ulkona. Hilton oli oikeen rauhallinen silti ja juokstuin vaan sen verran että se vähän sai vertyä lihaksistaan.

Oli kiva pestä ja puunata kun ulkona oli niin kurja ilma :)


Zebbekin oli ihmeen rauhallinen kun se yleensä vetää kunnon rodeoita liinassa mutta oli ehkä itse vähän varovaisempi kun pohja ei ollut niin hyvä. 

Bucaksen Rain Protector loimi, ihan huippu näillä keleillä ;) kiitos tästä loimesta First Class Horse:lle !
Juoksutuksen jälkeen sai sitten hetken puuhata pesuhommissa, pesin molempien hevosten jalat sekä hännän alaosan, ja toki sitten suojat ja kaikki tavarat. Vein myös ison läjän likaisia pinteleitä yms kotiin pesuun ja yritin vähän järjestellä tavaroita. Jotenkin kun ulkona on ällöttävä sää niin mun tekee aina mieli siivota ja pestä ja laittaa kaikki kondikseen :) mutta hyvä niin. Nyt mun pitää jatkaa lukemista huomisen tenttiin!
Neiti Zerleone :D

9 kommentarer

 1. Tulipa kavioista mieleen, että kuka sinulla käy kengittämässä ja onko jotain erikoisjuttuja hevosesi kengityksissä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minulla käy Oliver Ypäjältä (nyt en muista sukunimeä) tosi hyvä kengittämään! Ei oikeastaan kummallakaan mitään erikoista kengityksissä :)

   Radera
 2. Sulla on ihana blogi! Ois kiva jos tekisit joskus varustepostauksen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. heippa! Kiitos, kiva että tykkäät :) oon itse asiassa tehnyt jo varustepostauksen missä esittelen lempivarusteitani :) löytyy hakusanalla " Lempivarusteet" :)

   Radera
 3. voisitko tehdä joskus videopostauksen? :) ja ois kiva nähdä pojista muutenkin videoa, ihan vaikka muitakin kun ratsastusvideoita!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ehkä kehtaa itse olla videopostauksessa mukana mutta hepat varmaanki ;)

   Radera
 4. Sun molemmat hevoset on niin hienoja:)
  Luetko paljon ratsastusaiheisia kirjoja? Olisiko antaa kirjasuosituksia syksyn pimeneviin iltoihin?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) en oikeastaan lue kirjoja, netissä saatan selailla jotain artikkeleita välillä. Paras kirja minkä tiedän on kuitenkin Kyran kirja :)

   Radera
 5. Täältäkin tulee peukut ufoloimelle !! :) Niin kätevä!

  SvaraRadera