Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 1 september 2013

Mun lempivarusteita osa II

Kesti hieman saada tämä toinen osa tehtyä, mutta tänään sopii hyvin kun ulkona sataa eli en pääse tällä hetkellä kuitenkaan tallille. Kävin jo lenkillä, sateessa on ihan kiva juosta ja ilma on ihanan raikasta :) mutta ratsastamaan en halua mennä sateessa, toivottavasti illaksi selkenee :)

Mutta lempivarusteisiin, aloitetaan suitsista & kangista:

Molemmilla hevosilla on Otto Schumacherin kanget, ja molempien malli on Munich, eli se pyöristetty malli.

Hiltonin kanget ovat nimeltään Munich Crystal White, niitä en ole mitenkään "muokannut" vaan ne on ihan niinkuin alunperin oli kun ostin ne. Valkoiset swarovski-kristallit otsapannassa ja 45mm paksu turppis jossa valkoinen vuoraus. OS kanget ovat erittäin laadukasta nahkaa, tykkään ihan hirveesti enkä vaihtaisi niitä mihinkään! Vaikka ovatkin kalliit mutta ne ovat mun mielestä hintansa arvoiset.


Zebben kanget olivat ihan perus Munich-malliset, eli otsapanta oli vaan normi pyöristetty joten siihen olen ostanut uuden otsapannan, sekin OS-merkkinen ja swarovski-kristallein. Turppis on tosiaan uusi, sen ostin pilkkahintaaan 40euroa Divoza-kaupasta, se on 50mm ja kiiltonahkaa ja sopii mun mielestä tosi hyvin Zebbelle :) ennen tätä turppista mulla oli hieman kalliimpi (170eur) turppis joka on mittatilauksena tehty Zebbelle. Sekin on tosi hyvä, kapenee sivuille ja istuu tosi hyvin Zebbelle joten varmaan tulee vaihdeltua näitten turppisten välissä :)
Suitsissa Hiltonilla on Döbert merkkiset pyöristetyt jossa 45mm paksu turppis. Täytyy kyllä sanoa etät Döbert on laadultana paljon huonompi kuin OS, vaikka sekin on kallis, mutta ei mun mielestä ole hintansa arvoinen.

Esim Zebben pyöristetyt suitset ovat paljon halvempaa merkkiä, Premiera (olisko ollut noin 100euroa), ja ne ovat mielestäni laadultaan paljon paremmat. Erittäin pehmeää nahkaa ja kiiltopintainen turppis. Otsapanta on Döbertmerkkinen.


LOIMET:


Mun lempimerkit talli&ulkoloimissa ovat ehdottomasti Bucas. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja loimet istuvat tosi hyvin mun hevosille. Multa löytyy aika monta eri malleja, esim Irish stable, Celtic Stable, Freedom Turnout sekä sade että talviloimet, fullneck kuivatusloimi, ja odottelen tässä FCH:lta vielä saderatsastusloimea.


Eskadronin fleece & villaloimet ovat tosi hyviä myös, lempiloimi on ehdottomasti Eskadronin golden-stripe villaloimi, käytän sitä tosi paljon talvella alku&loppukäyntien ajan sekä esim traikussa.

Equilinelta löytyy myös tosi kivat fleeceloimet, minulla on se fullneck fleeceloimi joka on tosi hyvä kuivatukseen ratsastuksen jälkeen.


Dyonin villaloimi on myös superhyvä, paksu ja ihana, sitä käytän enemmän "edustusloimena" kisoissa ja valmennuksissa talvella.Siinä oli mun lempivarusteista lyhyeesti :)

1 kommentar

  1. Mikä on mielestäsi paras show shine?

    SvaraRadera