Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 22 december 2014

Jouluisia kuvia

Cia kävi tänään räpsimässä minusta ja Zebbestä pari kuvaa. Harjoittelin samalla vähän ykkösiä kun oli mahdollisuus saada ne videolle ja Cia pystyi katsomaan maasta onnistuiko ne vai ei. Meillä kun ei peiliä maneesissa ole niin on hyvä että joku on katsomassa kun uusia asioita harjoitellaan. Tein myös vähän piaffi-ravi-piaffi siirtymisiä, toimi oikeen hyvin :) Kuvat oli vähän hankalat sitten saada onnistumaan ulkona kun oli kuitenkin suht pimeää ja vaan valkosta, sekä tausta, maa että hevonen :P

Videolla harjoitellaan tolleen aina kaks vaihtoa kerrallaan ja välillä sitten onnistuu myös kolme. Ei kannata lähteä yrittämään liian monta peräkkäin ennen kun nämä edestakas vaihdot sujuu helposti.

Lisää kuvia tulee vielä, tässä pieni osa niistä :


10 kommentarer

 1. Miksi en näe kuvissa mitää jouluu liittyvää? :o :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe oli tarkoitus laittaa Zebbelle tonttulakki päälle mut ei sit löydetty joten punanen huopa oli nyt se ainut jouluinen tässä :D

   Radera
 2. Kivaltahan nuo valkoinen valkoisella kuvat näyttää :) ymmärrän kyllä, että siinä on omat haasteensa.

  SvaraRadera
 3. Maastoiletko ikinä heppojesi kanssa? :)

  SvaraRadera
 4. Aivan ihania kuvia noi ulkona otetut! :)

  SvaraRadera
 5. Ihania kuvia :) hyvää joulua!

  SvaraRadera
 6. Vau!! Hienoa työtä Sophia! :)

  SvaraRadera
 7. Näyttipä helpoilta noi vaihot ! :)

  SvaraRadera
 8. Moikka! Meillä olis sulle tärkeä kysymys. Me ollaan ratsastettu tässä 2 vuotta gotlanninrussponia jolla on jo ikää 17 v mutta silti on oppinot jo paljon. Meillä on ongelmana ponin laukka joka laukkaa pitkänä ja lujaa eli tämä ei osaa laukata hiljaa ja rauhassa. Ensi vuonna haluttais kisata koulua, mutta onko sulla mitään treeniohjeita että ponia sais laukassa rauhallisemmaksi. Olemme siis helppoB tasoisia ratsastajia.
  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rauhallisia laukannostoja PALJON, pari askelta laukkaa ja sitten raviin tai käyntiin (ei revitä, vaan ratsastetaan loppuun asti), ja samantien taas uusi nosto. Puomitreeniä ja maastoilua metsässä sekä hangessa. Varokaa, ettei poni väsy. Kaikki näistä harjoitteista treenaavat erityisesti takapäätä saamaan voimaa. Voiman puutteesta kyse teidän tapauksessanne, ponilla ei ole tarpeeksi voimaa edetä hitaasti. Ja muistakaa osaava valmentaja!

   Radera