Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 18 december 2014

Valmennusviikonloppu tulossa!

Huomenna ja lauantaina on taas Eevamaria "Nipsu" Porthan-Broddellin valmennukset täällä Vaasassa. Olen nyt HIHS:n jälkeen ratsastanut  paljon yksin, joten on paljon asioita mihin haluan nyt saada apua jotta päästään taas eteenpäin. Onneksi lähdetään heti vuoden alusta taas Tuulen tallille valmentautumaan niin tässä ei tule niin pitkää paussia välissä vaan päästään tehokkaasti jatkamaan treenejä.
Eilen Hilton kävi maastoilemassa taas ja Zebben kanssa käytiin pieni kävelylenkki. Tänään ratsastin Zebben maneesissa, jumppasin ympyrällä kohti piruettilaukkaa sekä myötä-että vastalaukassa. Tässä haluan saada sen vaan oikeen rennoksi niskastaan ja selän ylös aktiivisilla takajaloilla. Tämä harjoitus toimii tosi hyvin Zebbelle ja käytän tätä aika paljon päivittäisessä työskentelyssä. Ravissa ratsastin vähän pohkeenväistöjä ja yritin vaan saada siinäkin pyöreäksi ja rennoksi. En sitten tehnyt sen kummempia kun huomenna ja lauantaina tehdään kuitenkin kunnon treenit.Hilton sai tänään vaan olla tarhassa kun osallistun sillä valmennukseen vaan lauantaina niin ehdin ratsastaa sitä vähän läpi ja auki huomenna. Meitä on niin paljon jotka haluavat osallistua valmennukseen ja mä osallistun kolmella hevosella joten ajattelin että Hiltonille nyt ehkä riittää se yksi päivä kun kuitenkin päästään jo parin viikon päästä taas tehotreeniin Nipsun luo.

En nyt ole onnistunut saamaan ketään kuvaajaa valmennuksiin mutta teen kuitenkin kunnon treenipostaukset siitä mistä ollaan treenattu ja miten on mennyt :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar