Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 20 april 2015

Maanantai ja jumppapäivä!

Pakko laittaa vielä pari kuvaa upeasta Hiltonista ;)


Tänään mentiin poikien kanssa meidän isolla ulkokentällä, siellä ei kyllä tila lopu kesken! Hiltonin kanssa mentiin vaan suoraan ympäri koko kenttää, ensin ravissa ja sitten oikeeen iiiisoa laukkaa, ja annoin sen pään venyä melkeen maahan asti. Siinä tuli oikeen superhyvin ylälinja venytettyä ja Hilton sai laukata todella isoa laukkaa kerrankin ja oikeasti venyttää. Ollaan tehty niin paljon kokoamisia että tämä teki sille kyllä todella hyvää, ja se myös nautti paljon kun kerrankin oli tilaa mennä!Zebbellä tein aika paljon kiemuroita(mentiin myös isolla kentällä) missä asetin sisällepäin ja aina väistätin sisätakajalan ulkotakajalan yli. Tämä jumppa on sille tosi hyvää. Halusin mahd löysän ohjastuntuman ja joka kerta kun tunsin että sain selän ylös kaarteessa myötäsin reippaasti ohjalla, tarkoituksena että saisin Zebbenkin oikeasti venyttämään alaspäin, se ei sitä kovin helposti tee. Mutta tänään sain sen aika hyvin rentoutumaan ja tosi pehmeäksi. Mentiin isoa rentoa laukkaa ympäri kenttää ja tehtiin myös vastalaukkaympyröitä, tässä se venyttää ulkokylkeä tosi hyvin.

Huomenna Hilton pääsee maastoilemaan, Zebben kanssa jatketaan tätä rentoa jumppaa vielä, jos nyt jollain konstilla saisin sen rennommaksi ja jotenkuten ratsastuskelvolliseksi ensi kisoihin :P noh, ei tässä nyt kannata hirveesti stressiä ottaa, kun tämä sama kuvio on meillä ollut joka ikinen vuosi kun kisat alkaa, kyllä ne huippusuoritukset tulee sieltä esille myös tänä vuonna, sitten jossain vaiheessa ;)

1 kommentar

  1. Voisitko kirjoittaa useammin Ruotsiksi niin oppis jotain, kun syksyllä on kirjoitukset... :D Ei välttämättä tarvitsisi edes koko postausta. Vaikka yksi kappale silloin tällöin :)

    SvaraRadera