Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 13 april 2015

Ratatreenit taas!

Tänään sitten, suunnitelmien mukaisesti, ratsastin Zebben kanssa Inter 1:sen kokonaisuudessaan läpi, ja pieniä pätkiä PSG:sta. Tänään oli HUOMATTAVASTI parempi, ei vienyt mua, sain tehtyä puolipidätteet, pääsin ISTUMAAN niitten takajalkojen päälle ja homma toimi :P Melkeen niin että Zebbe tuntui vähän hitaalta välillä :D Noh, mieluummin niinpäin...

Ei mulla kyllä ole läheskään yhtä hyvää tunnetta kuin esim viime kesänä kun kerättiin ne parhaat tulokset, mutta sekin varmaan tulee sitten taas pikkuhiljaa kun taas tulee niitä kisoja vähän tiheämmin peräkkäin. Olen kuitenkin oikeen tyytyväinen itseeni kun päätin harjoitella niitä ohjelmia niin sai edes vähän paremmin sitä tunnetta taas tähän ohjelman ratsastukseen. Zebben verryttelyyn varaan sen 30min + kävelyt, se riittää varmasti ihan hyvin, tänäänkin kellotin niin se oli ihan sopiva se 30min :)Hiltonin kanssa tein vaan pätkiä ohjelmasta. Hilton oli todella hyvän tuntuinen tänään, oikeenkin terävä ;) eli sellainen "villi" juoksutus päivää ennen ilmeisesti tuo sitä pientä terävyyttä siihen, mitä mä aina kaipaan :P Saatan ehkä torstaina irtojuoksuttaa sitä ennen kun lähdetään Ypäjälle niin se saa vähän irrotella :P
Ratsastin sitten ne Hiltonille hankalat kohdat, eli sisäänratsastus ( se jostain syystä aina haluaa pysähdyksessä heittää oikean takajalan ihan 5 metriä rungosta pois kun mä irrotan oikean käden tervehdystä varten), joten ajattelin että teen sen tervehdyksen niin että irrotan vasemman käden enkä oikean..
Raviohjelma sujui hyvin, samoin käynti. Laukassakin kaikki sujui ihan hyvin :) eniten mua pelottaa ne piruetit, vaikka Hilton kyllä osaa ne, mutta ne on ehkä itselleni sellaiset että en oikeen vieläkään luota ja usko siihen että Hilton kyllä tekee hyvät piruetit :P Mun pitää vaan muistaa että en saa yrittää "varmistella" sitä siinä piruetin aikana puristamalla jaloilla, terävöitän sen siinä ennen, ja sitten vaan käännän sisäohjalla sen piruetin.
Hiltonille laskin että sille riittää varmaankin ihan vaan 20min verryttely + kävelyt. Mieluummin teen liian lyhyen kuin pitkän verkan, ei oo kiva mennä radalle väsyneen hevosen kanssa, se ei ole hevoselle reilua. Mieluummin antaa niitten olla vähän liian intona ;)

Kilpailijatiedote oltiin myös julkaistu, meillä on perjantaina heti aamuista PSG 08-10.30, eli sitten onkin koko loppupäivä vapaata, ihanaa, saa seurata muita ratsukoita eikä tarvitse sitten enää stressata ja jännittää omaa suoritusta :)

Lauantaina vaativa B:0 menee Haimihallissa 14.40-17.35 ja Inter 1 menee vasta (!!) 18.15-20.15! Eli me ollaan kotona vasta joskus aamuyöllä.. No, ei voi mitään, onneks sunnuntaina on sitten ihan vapaapäivä ja hepat saa vaikka nukkua tallissa koko päivän :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar