Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 14 april 2015

Treenitavoitteet Huhtikuulle

Kuukauden treenitavoitteet tulevat vähän myöhässä ,mutta ehkä parempi niinpäin kuin ei ollenkaan :PZebbelle ei ollut treenitavoitetta asetettu kun se ei ollut minun luona, mutta Hiltonin maaliskuun treenitavoite näytti tältä:

Tavoitteet maaliskuulle:

Edelleen haluan enemmän varmuutta piruetteihin ennen kuin uskallan ne kisoissa näyttää, joten niitten harjoittelua jatketaan! Esim neliöuralla ratsastamista missä käännetään yks neljäsosa piruettia on aika hyvä harjoitus tässä kun saan sen aloituksen ja lopetuksen, ilman että menee Hiltonille liian vaikeaksi kun pitää vaan kääntää pari askelta. Tällä saisi sitä tekniikkaa harjoiteltua, ja voimaa sitten isommalla työskentelypiruetilla sekä suoraan eteen piruettilaukassa. Ohjelmanpätkiä ruvetaan myös katsomaan va A- ja PSG ohjelmista, lähinnä raviohjelmasssa 8 metrin voltit voivat olla haastavia jättiläiselle.. ja laukassa toki piruetit ja sarjat kun ne ovat Hiltsonille vielä uusia juttuja :) Mutta päätavoite että saatais ne puolipiruetit ja sarjat silleen varmoiksi että voisi harkita Ypäjällä va A-luokan starttaamista, vaihtoehtoisesti joku va B, vaikea vielä sanoa kun ei tiedä mitä luokkia siellä on tarjolla :)

Miten tavoite saavutettiin:

No tästähän ollaan päästy todellakin paljon eteenpäin :) PSG-ohjelma sujuu (ainakin kotioloissa) oikeenkin hyvin, myös ne 8-metrin voltit :D piruetit sujuu myös, ja kaikki va A:n asiat tuntuvat mukavan helpoilta. Koko Hiltonin ratsastaminen tuntuu tällä hetkellä aika mukavan helpolta :) Eli ei oikeastaan ole tästä hirveästi moitittavaa, Hilton on niin reipas ja yritteliäs poika että ei siihen voi olla muuta kuin tyytyväinen!

Nyt alkaakin sitten kisakausi toden teolla, ja huhtikuulle on Hiltonille luvassa PSG, Va B:0 ja Va A:0, joten katsotaan miten jättiläinen siitä selviää :)

Zebben kanssa haluan vaan löytää sitä yhteistä säveltä jotta meno senkin kanssa muuttuisi vähän helpommaksi ja silleen sujuvammaksi. Eiköhän se siitä!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar