Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 12 april 2015

Viikon treenisuunnitelmat

Kisakauden avaus lähestyy hurjaa vauhtia, vihdoin! Kauden ekat kisat ovat aina tosi jännät, on ollut pitkä tauko, ja talvella ollaan toki yritetty parantaa paljon asioita. Kuitenkin ne ekat kisat harvoin menee hirveen hyvin, just sen takia koska on ollut niin pitkä tauko ja kisaamisen rutiinit ovat vähän kadoksissa. Monet hevoset myös jännittävät kauden alussa taas vähän, toiset ovat liian innoissaan ( esim Zebbe :P), jne. Mutta jostain on taas aloitettava, ja mun mielestä on vaan niin hauskaa mennä taas kisaamaan. Tavoitteena olisi saada mahdollisimman hyvä fiilis radalla, haluan tuntea että pystyn oikeasti ratsastamaan ja vaikuttamaan hevoseen radalla, ja toki virheetön rata on aina plussa :D

Zebben kanssa haluan että se ei kuumenis ja veisi mua radalla :D ja Hiltoniin olen todella tyytyväinen jos se vaan suoriutuu uusista tehtävistä puhtaasti, eikä tule sellaista tunnetta että ollaan ihan liian vaikeassa ohjelmassa :P

Höpönassu Z < 3Heppojen treenit ennen startteja näyttäisi tältä:

Maanantai: Ohjelman harjoitusta + "kisaverkka" (katson kellosta kuinka pitkä verryttely olisi sopiva ja sen mukaan suunnittelen vlopun kisaverkan), + illalla hepat hierotaan!

Tiistai: Kevyt maastoilu

Keskiviikko: Zebben jumppaan oikeen kunnolla läpi ja yritän saada sen mahdollisimman notkeaksi ja hyvin avuille. Hiltonin kanssa teen oikeen lyhyen treenin (noin 20min) missä yritän saada sen nopeaksi ja teen vähän laukassa kokoamisia.

Torstai: Lähdetään Vaasasta vasta klo 17 koska kaveri joka tulee mun mukaan on töissä. Eli ratsastan Zebben kotona aamulla, jumppaan samalla tavalla kuin keskiviikkona mutta teen myös vähän kokoamisia. Hiltonin kävelytän vaan. Pesen myös molemmat hevoset siinä päivällä ennen lähtöä :)

Perjantai: Kisoissa PSG

Lauantai: Kisoissa Intermediaire 1 ja Vaativa B:0

Sunnuntai: Maastoilupäivä :)

1 kommentar

  1. Olisiko mahdollista että tekisit postauksen tehtävistä joita jokainen voisi tehdä! :) tästä olisi apua oman nuoren hevosen kanssa treenatessa. :)

    SvaraRadera