Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 4 april 2015

Hyvää pääsiäistä!


Oi mulla on oikeen kunnon loma-fiilis päällä :) sain jättää ratsastussaappaat nyt hyllylle ihan maanantaihin asti :) en muista koska olis viimeks ollut niin pitkä paussi tallilta! Mutta nyt päätin että pakko vähän päästä sieltä pois, mä olen kuitenkin tallilla aamusta iltaan ja elän ja hengitän vaan hevosia koko ajan. Vaikka rakastan sitä, niin kaikesta tarvitaan välillä pienejä pausseja. Nyt on ollut viime aika niin paljon kaikkea valmennuksia ja ratsutuksia + omia treenejä että pieni miniloma tulee kyllä tarpeeseen.

Zebbe ja Hilton saivat kevyeen hölkkätreenin tänään, vaan että lihakset vähän vertyisivät. Huomenna ne pääsee maastoilemaan. Vähän palautusta myös pojille.

Eilisen treenit Nipsun kanssa meni todella hyvin. Nipsu ratsasti Zebben ensin jotta sain nähdä itse miltä se näyttää, ja ei voi muuta sanoa kuin että WOW! Zebbe on ihan mielettömän upea < 3 nyt mun pitää itse vaan saada vähän touchia siihen taas. Pystyin eilen sitten istumaan jo paljon paremmin ja harjoiteltiin laukkasiksakki niin kuin se tulee Inter 1:ssä. Sain siitä parin kerran jälkeen vähän otetta että miten se siksakki pitää ratsastaa ja sitten sujuikin oikeen hyvin.


Hiltonin kanssa tehtiin taas jonkin verran piaffia ja harjoittelin ravia ja lisäyksiä. Lopuksi, kun se oli jo tosi väsynyt, sain vielä ratsastaa puolipiruetit. Ihan vaan sen takia jotta tietäisin miten ratsastan ne radalla jos se on siellä sitten vähän väsähtänyt. Todennäköisyys siihen on kuitenkin aika suuri, ainakin nyt alkuun kun H on niin vihreä tällä tasolla. Joten ei aina kannata harjoitella niitä piruetteja vaan treenin alussa kun se vielä jaksaa hyvin ja ne sujuu, vaan myös lopussa, jotta tiedän sitten miten reagoida jos näin tapahtuu kisoissa että se on jo vähän väsähtänyt kun tullaan piruetteihin.


11 kommentarer

 1. Onko sulla kuvia/videoita, siitä kun Nipsu ratsastaa? Saako niitä julkaista? Olisi niin kiva nähdä. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. on jotain videoita, mutta vaan omaan käyttööni :) olen jo kauan sitten päättänyt että en tänne blogiin julkaise muita kun omia ratsastusvideoita, omilla hevosilla. Nettimaailmassa on kuitenkin kaikennäköistä porukkaa aina ;) ens vkolla varmaan luvassa Zebbestä vähän enemmän materiaalia kun Cia tulee kuvaamaan meidän kür-treenejä kun vähän yritän muuttaa koreografiaa :)

   Radera
 2. Mitä meinaat sillä, kun sanoit Hiltonin olevan vihreä? :) Monesti törmännyt tähän mutta sitä ei koskaan selitetä, mitä tällä meinataan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. eli että se on raaka sillä tasolla, eli PSG-tasolla raaka vielä :) ruotsiksi sanotaan usein "hästen är grön" kun tarkoitetaan että hevonen on raaka, ehkä se sana vihreä tulee siitä ruotsinkielestä? :)

   Radera
  2. Luulisin et sanonta tulee kasveista, esim banaanihan on vihreä kun on vielä raaka :)

   Radera
  3. Ahaa, okei! Tämä kävikin ihan järkeen. Kiitos!

   Radera
  4. Myös Saksassa ja muuallakin Euroopassa puhutaan vihreistä hevosista, tai siis; he is still a bit green with this -tyyliin :) eli en usko että tulee alunperin Ruotsista tuo sanonta :)

   Radera
 3. Iloista pääsiäistä sinnekin!
  Ovatko hepat muuten päässeet hyppäämään pitkään aikaan? kun niitä erilaisia kun postauksia olisi kiva välillä lukea, vaikka blogisi on muuten todella erinomainen! :--)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) eivät oo nyt hetkeen päässeet, Hilton ei tykkää hypätä maneesissa niin odotellaan että päästään kentälle, ja Zebbe nyt on olut 2kk muualla et sen takia sekään ei ole hypännyt. Mutta Zebben kanssa pidetään varmaan estepäivä pian :)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hilton on niin upea :)

  SvaraRadera