Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 15 april 2016

Viikonloppuja!

Oi, mä olen ollut niin iloinen nyt kun Hiltsuni on taas kotona, jotenkin sielu lepää taas :) On kyllä ollut vaikeaa pysytellä pois sen selästä, täytyy myöntää :P Tänään päätin sittenkin vähän ratsastella, kun mulla on jotenkin niin sellainen olo että olen niin hukassa sen kanssa, niin mieluummin teen lyhkäsiä pätkiä treeniä että vähän löydän taas tuntumaa. Muuten tuntuu niin turhalta lähteä sitten Ypäjälle kisaamaan. Olen siis tehnyt todella basic-juttuja, mulla on sellanen tunne että se vähän horjahtelee joka suuntaan, niin olen vaan ratsastanut suoraan eteen oikeastaan, uran sisäpuolella, missä haluan saada sen suoraan mun alle, se ei saa livistää mihinkään suuntaan. Sitten teen vähän avoja, vastataivutuksia, sulkuja, myös suoraan eteen, ja tosi loivia sulkuja lävistäjällä. Tänäänkin ratsastin noin 20min näitä harjoituksia. Ja paljon käyntiä ja niitä hemmetin takaosankäännöksiä ;) teen ne nyt niin että käännän vaan kulman kun ratsastan neliöuralla, ja ajattelen paljon eteenpäin, että poljenta säilyy. Tuntuu että näin saan ne paremmin toimimaan.(C) Taru Arola


Huomenna olis tarkoitus sitten harjoitella vähän enemmän, mutta niin kauan kun mulla on sellainen tunne että perushommat on vähän hakusessa, niin keskityn mieluummin niihin vaan kun rupean väkisin vääntämään ohjelmapätkiä. Siitä kun ei mitään hyvää seuraa..

Olin myös pitkästä aikaa Pixun selässä! En enää juoksuta sitä ennen kun menen selkään, kun se on ollut nyt kuitenkin sen verran hyvä ja pystyn vähän työstämään sitä käynnissä ensin. Olen sitten sen sijaan juoksuttanut sitä enemmän muina päivinä, eli joko juoksutus vaan, tai vaan ratsastus :) Se on mennyt liinassa ulkokentällä nyt ma ja ke, ti ja to se on ollut metsälenkeillä :) Huomenna ratsastan taas, ja sunnuntaina se pääsee hyppäämään.


(C) Heidi Järvi
Tänään oli tosi hyvä fiilis loppua kohden, sen kanssa pitää uskaltaa ratsastaa jaloilla ja saada se selkä ylös ja takajalat alle, vaikka tuntuu ettei niitä jalkoja oikeen haluais laittaa kiinni kun se on niin herkkä ja menee niin lujaa eteen :P mutta ongelma on se että se juoksee alta pois, se EI ole sama asia kuin olla pohkeen edessä, päinvastoin. Eli nyt mä kyllä vaadin paremmin että sen pitää ottaa mun pohkeet, sen pitää kantaa mua, odottaa,mutta olla aktiivinen takaa. Sitten kun se hyväksyi sen niin herregyd mitä ravia sieltä tuli kun etuosa nousi ja takaosa oikeasti työnsi! Mahtava tunne :)


2 kommentarer

 1. Herregyd. että Pix on kaunistunut ja saanut lihaksia. Näyttää työskentelevän niin kieli keskellä suuta ja tarkkana. Ihanaa huomata hevosen menneen tässä ajassa eteenpäin hurjasti.
  Hiltsu näyttää ihan bodatulta ja räjähdys alttiilta.
  Olen lukenut blogiasi ja saanut siitä hyviä vinkkejä. Sunnuntaina omat aivosoluni ja kroppani tajusi taas pieniä oivalluksia. Laukasta käyntiin siirtyminen on sujunut, mutta valmentajani mielestä siitä on ollut työstämistä. Nyt kaikki osui nappiin ja big bang se sujui kuin tanssi.
  Blogisi on inspiroiva, opettava, rehellinen ja sitä lukee mielellään hymyssä suin. Välillä väläytän ennen tuntia sitä jopa hevoselle, jotta sekin sisäistäisi asiat. Kaikki keinot on sallittuja.
  Jatka samalla linjalla ja upeita hetkiä ratsastuksen parissa. Kesäkisojanne odotellessa....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, ne lämmittää :) tuo Pixun kuva onkin varmaan pian kk:n vanha, nyt se on muuttunut vielä enemmän, pitää saada otettua siitä uusia kuvia taas pian :) se on kyllä edistynyt paljon nopeammin kuin mitä olisin uskonut! Tsemppiä sinulle treeneissä ja oikeen mukavaa kesänodotusta :)

   Radera