Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 9 april 2016

Pää kylmänä...

Istun Helsingin keskustassa ja odotan että mun poikaystävä saapuu tänne, saan henkistä tukea huomenna ;) 
Eilen olin IHAN hukassa Hiltonin kanssa kun menin yksin, huoh.. Jo mietin, että jätän startin starttaamatta su:na.. Mä olen hukassa apujeni kanssa, Hilton ei ymmärrä mitä mä haluan ja siitä se ottaa stressiä ja sit sekin menee lukkoon.. 
No, tänään homma pelas huomattavasti paremmin, kun Nipsu oli auttamassa ;) kyllä tässä tulee kestämään hetki ennen kun osataan taas ymmärtää toisiamme Hiltsun kanssa :) 
Mutta, mun pitää oppia pitää pääni kylmänä kisatilanteessa, mä haluan liikaa suorittaa ja takerrun liikaa kiinni Hiltoniin, sillä seurauksella että Hilton jännittyy... Eli mun pitää nyt päästä harjoittelemaan tätä radalle, ja so what vaikka tulee niitä rikkeitä, mun pitää tässä vaiheessa ehkä ne ottaa, kun se että varmistelen koko ajan, sit se homma on just samalla tasolla kuten viime vuonna. Nyt mun pitää yrittää psyykata itseäni, ja LUOTTAA Hiltoniin että se osaa tän homman, ja pysyy kyllä mun luona, niin että mä voin olla vähän rennommin, ja ratsastaa rauhallisemmin :) helpompi sanottu kuin tehty mutta kyllä nyt on hommat minusta kiinni! Hiltsu on huippu ❤️

5 kommentarer

 1. Mene radalle hyvillä mielin, ota kokemuksena, tee parhaasi ja se riittää! Sitten muistat nauttia aivan täysillä siitä hetkestä! :) lycka till! T. Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, tässä on vielä koko kausi aikaa, nyt vaan vähän lämmitellään ;) ja toki nautitaan vaan siitä, että ollaan taas radalla :)

   Radera
 2. Tsemppii, kyllä WildeHilde klaaraa homman ;)

  SvaraRadera
 3. Oletko ajatellut itsellesi henkistä valmentajaa?

  Itse jo harkitsen sen kokeilua, kun tunnistan itsessäni samoja fiiliksiä mitä sinulla on kisaradalla joskus.

  Ollaan varmaan perfektionisteja, jotka haluavat hallita elämäänsä ja tilanteita koko ajan itse. =)

  Olin Jonathan Silfverin valkussa kerran ja hän sanoi, että ajattele kuin insinööri vaan ratsasta sydämellä ja ilo sisälläsi.

  Saman sain kuulla aikoinaan ollessani espanjalaisen Antonio Serrano Silvan valmennuksessa.
  Ratsastus on laji missä ei koskaan tule valmiiksi....Syvä huokaus...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen joo, nyt se tulikin vielä enemmän mieleen näitten kisojen jälkeen. Kouluratsastus on kuitenkin niin paljon pään sisäistä juttua, että varmasti henkinen valmentaja olis tosi hyvä juttu mulle! kyllähän se välillä menee niin että kun jotain haluaa niin paljon niin välillä se menee vähän yli ja kääntyy sua vastaan. Yritän aina analysoida tämmösiäkin asioita kisojen jälkeen, ja myös ennen kisoja, mutta jos olis joku henkinen valmentaja auttamassa analysoinnissa niin varmaan onnistuis paremmin ;)

   Radera