Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 12 juni 2016

Ohjelmien treenit alkoi nyt!

Hilton oli niin huippu ratsastaa eilen että päätin tänään pikkasen aloittaa meidän ohjelmien harjoittelun, tein puolipiruetit niin kuin ne tulee PSG:ssa, ja ne sujui oikeasti todella hyvin! Sitten tein takaosankäännökset jotka nekin sain sujumaan hyvin, kunhan vähän niitä siitä hinkkasin ;) se meinaa vasemmassa takarissa pari viimeistä askelta ruuvata toisella takajalla kun se vaan jää, mutta kun uskallan ratsastaa enemmän pohkeilla niin sain sen toimimaan.

Kuva: Taru Arola

Kuva: Taru Arola


PSG:n raviohjelma on mun mielestä se kaikista vaikein, jota sitä sain sitten pari kertaa harjoitella ennen kuin sain sen jotenkuten sujumaan. Eli tätä pitää ehdottomasti harjoitella enemmän! se lähtee valumaan ja horjumaan enkä saa meitä pysymään tasapainossa sitten sen avon jälkeen kun tulee 8 metrin voltti ja sulku. Voltilla se vähän häviää ja sitten sulkukin onnistuu huonosti.

Hilton teki virheettömät sarjat eilen, tänään se sitten teki aika paljon virheitä, mutta tein niitä siinä lopussa pari kertaa, ja se oli varmasti siinä jo vähän väsynyt, maneesissa oli lämmintä kuin saunassa ;)

Olen kisannut Barrichelolla eilen ja tänään, ja olen kyllä saanut niin paljon sitä ratsastaa että olin sitten tänään viimeisen radan jälkeen niin puhki että päätin antaa Pixulle tänään vapaapäivän kun en vaan jaksanut enää ;D Hyvää kokemusta oli, ja sitä se heppa tarvitsee :)

Barrichello, om.Ulla Luoto. kuvat: Tina Granlund :)


2 kommentarer

 1. Kiva kuulla, että Hiltonin kanssa treenaat ohjelmaa. Kuuma ilma ei varmaan ole sille kaikkein paras. Iso ja tumma kuin on. Toivotaan viileämpiä kelejä kisoihin, vaikka kyllä se auringonpaiste mukavaa onkin.
  Upeaa ilmestys tuo Barrichello! Millainen se on ratsastaa, jos vertaat sitä Hiltoniin tai peräti Pixuun?
  Kuinka pärjäsit sen kanssa kisoissa? Missä luokissa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jepp, uskon ja toivon että nämä ratatreenit tulevat näkymään sitten myös loppukauden kisoissa ;) Bari on tosi upea :) se on tosi erilainen kuin Pixu tai Hilton, se osaa olla tosi kiva, mutta se jännittyy äärimmäisen helposti ja se onkin meidän suurin haaste saada se rentoutumaan jokaisessa tilanteessa. kisoissakaan se ei ole oikein käynyt, ja siellä toki onkin sitten tosi jännää vielä. Ratsastin he A-tasoiset ohjelmat ja paras tulos oli 62.5%. Bari pystyy tosi paljon parempaan kunhan sen vaan saa rentoutumaan myös radalla vielä ;)

   Radera