Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 13 juni 2016

Viikon suunnitelmat

Tällä viikolla meillä on kahden päivän valmennus torstaina ja perjantaina, kun Nipsu tulee tänne valmentamaan taas. Pixu ja Hilton ovat molemmat mukana kaksi päivää. Tarvitaan nyt kyllä kaikki apu mitä on saatavilla ;)

(C) Heidi Järvi


Hiltsun kanssa ollaan päästy nyt hyvin vauhtiin ja se tuntuu paremmalta kuin koskaan ratsastaa. Loma teki sille hyvää! Pixunkin kanssa sama tilanne, joten toivotaan että tämä hyvä vire jatkuu ;)

Viikon suunnitelma näyttäisi tältä:

Maanantai: Pixu koulu (siirtymiset,raviväistöt), Hilton koulua (pitkä alkujumppa, jonka jälkeen keskityn sarjoihin ja Intterin piruettilinjoihin)

Tiistai: Pixu koulua, KEVYT treeni (samoja juttuja tämän kanssa joka kerta, siirtymiset, raviväistöt, suoristamista, ehkä vastalaukan kokeilua),, Hilton vapis (maastokävely) minulla salipäivä

Keskiviikko:  Pixu metsäkävely, Hilton perusjumppa noin 20-30min.

Torstai: Nipsun valmennus Pixu & Hilton

Perjantai: Nipsun valmennus Pixu & Hilton

Lauantai: molemmat pääsevät metsälenkille

Sunnuntai: vapaapäivä (Pixu ehkä hyppää)


Kansallinen va A-voitto Oulussa viime kesänä :)


Pixulla on kunto noussut nyt sen verran että ajattelin nostaa treenimäärän neljästä kerrasta viikossa siihen viiteen kertaan, siihen voi sisältyä juoksutusta, koulutreenit, tai hyppäämistä. kaksi päivää kun se saa vaan olla, tai käy metsälenkillä :)

Hiltonin kanssa aika lailla sama, mutta sitä en juoksuta kun se liikkuu paremmin ratsastajan alla ;)

9 kommentarer

 1. Pixu näyttää muuttaneen muotoaan jo kovasti :D Upea. Milloin blogin nimi vaihtuu? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) joo no musta tuntuu että blogin nimestä tulis niin pitkä jos se olis Sophia Backlund, Zerleone, Hilton, ja Piccolo :P mutta pitää miettiä tuota :)

   Radera
 2. Onko Sanna Backlund sulle jotain sukua :) ?

  SvaraRadera
 3. Sitä olen monesti miettinyt kun treenaat Hiltonilla 20-30min, että mitä noin lyhyt treeniaika sisältää tehtävien osalta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jos mä meen 20min niin se on vaan jumppaa eikä mitään muuta(ja siihen päälle tulee aina kävelyt yht 20min, 10min ennen ja 10min jälk), jos teen lyhkäsen treenin niin se on alkuverkka(aloitan sen kanssa aina laukassa) mihin sitten sisältyykin esim loivia sulkuja,vastalaukkoja, yksittäisiä vaihtoja.. Ja sit ehkä keskityn yhteen asiaan silloin. Nyt on kyllä pitkään mun treeni-aika Hiltonin kanssa noussut siihen 40-45min mutta sen kauemmin en halua mennä jos ratsastan kunnolla, koska laatu korvaa määrän enkä halua hevosille i turhia kilometrejä ;) niitten on tarkoitus kestää mahd pitkään ja olla terveitä ja motivoituneita eikä puhki-ratsastettu joka kerta. Tottakai onpäiviä kun joku asia on pakko työstää pidempään mutta onneks niitä ei ole usein :) mitä paremmin hevonen menee, sen lyhkäsempi sen treeni-aika on ;)

   Radera
 4. Teethän valmennuksista taas kunnon postaukset niinkuin ennen vanhaa teit? Niitä on ikävä! :)

  SvaraRadera