Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 25 april 2010

Aluekisat Uudessa Kaarlepyyssä 25.4
Käytiin Zebben kanssa tänään siis kisoissa, ja starttasimme ensimmäisen vaativa B-luokamme :)Zebbe oli todella hyvä verryttelyssä, radalla sitten hallissa jotenkin "ahdistui" ja jäi vähän pohkeen taakse,mutta teki silti hyvät radat,ilman isompia rikkeitä. Vaativassa molemmat vaihdoit olivat puhtaita,jess :) Muutenin käyttäytyi niin mallikkaasti että olen kyllä valtavan ylpeä herrasta, kyllä se on jo aikuistunut paljon <3>


En nyt oikeen tiedä miten kommentoin mun pisteitä, helpossa A:ssa toinen tuomari 64% ja toinen 59%... ehkä olisi pitänyt olla enemmän kasassa,kun tosiaan vähän tahmettui eikä ollut ihan niin hyvin takaosan päällä kun ulkona verkassa. (Ja kun videot katsoin läpi niin siirtymisiin ja taivutuksiin pitää saada enemmän tarkkuutta, niittenkin takia pisteet vähenee huomattavasti. Joten nyt sitten treenataan niitä vähän enemmän ja sunnuntaina tehdään sitten parempia suorituksia Haukiputaalla)
:)Ja nyt ollaan kuitenkin yksi kisa rikkaampia ja lisää kokemusta saatiin taas! Ensi viikonloppuna sitte kauden ekat kansalliset,ratsastan siellä kaksi he A-luokkaa. Sitä odotellessa :)


Sophia & Zerleone

Inga kommentarer

Skicka en kommentar