Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 9 april 2010

Fortsättning, Saskias träning i vihti 7-8.4

Zebbe Vihti DC:ssä :)


Nyt ollaan taas kotona Vaasassa, aika väsynyt olo on kyllä tänään. Ihan mahtava valmennus oli! Tuntui niin "turvalliselta" taas ratsastaa Saskian silmien alla,kun hän tietää juuri miten Zebbe toimii eikä anna pientäkään virhettä anteeksi. Eli sai kyllä skarpata kunnolla! Olin todella tyytyväinen ravityöskentelyyn, Zebbe teki todella hienoja avoja ja sulkuja, ja Saskiakin oli tyytyväinen niihin,eli ne oli sitten oikeasti hyvät :)
Laukassa Zebbe tuntui myös todella hyvältä ja teki hienoja vaihtoja,kunnes se lopetti kuuntelemaan pohkeitani... Sitä tapahtuu aina silloin tällöin kun en uskalla "herättää" sitä kunnolla kun se ei reagoi. Saskia haluaa että se reagoi todella nopeast ja herkästi pohkeelle,niinkun pitäisikin, mutta sain hyvin apua siihen miten täytyy toimia kun vaihdot eivät onnistu. Kyllä se siitä,tästä on hyvä jatkaa treenaamista kun sai todella hyviä vinkkejä ja apua meidän vaikeuksiin että miten ne korjataan.

Nyt mennään loppuviikko ihan todella kevyeesti,en meinaa ratsastaa ollenkaan. Tänään olisi juoksutusta luvassa Zebbelle,huomenna pitkä maastolenkki (kävellen) ja sunnuntaina sitten ehkä irto-juoksutusta :) Ensi viikolla sitten jatketaan treenejä taas, loppuviikosta saadaan kiropraktikko hoitamaan Zebben lihaksia taas. Haluan että joku käy säännöllisesti hoitamassa ne jotta hevonen pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa!

Seuraavat kisat meillä on 25.4, Pohjanmaan hallimestaruudet, ja myös debyytti Vaativa B-luokassa, jännää :)

Seuraavaan kertaan//

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar