Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 21 april 2010

huomenna ulkokentälle!!
Jess, vihdoin pääsee ulkokentälle ratsastamaan! Olen kauan odottanut että pääsee ulos ratsastamaan. Ensinäkin sen takia että hevoselle on varmasti kivempi kun saa treenata ulkona, ja toiseksi sen takia että meidän ulkokenttä on täysimittainen, eli 20 x 60m, sama kuin kilpailurata. Olin suunnitellut että olisin huomenna juoksuttanut, mutta voihan sen tehdä siellä ulkonakin, kunhan pystyn pysymään poissa Zebben selästä ;) poika oli nimittäin tänään AIVAN upea!! Ratsastin enimmäkseen hieman syvemmässä ja matalammassa muodossa ja tunsin oikeen kuinka sain selän toimimaan erittäin hyvin ja koko hevosen "etu-osa" nousi selvästi ja oli todella makeen tuntunen! tein pari vaihtoja ja ne olivat puhtaita,puh! mutta eniten jumppauksesta oli kyse tänään. Zebbe oli kyllä niiiin tyytyväisen näköinen kun kehuin sitä koko treenin läpi :)
Tuossa ylempänä on kuva minusta ja Zebbestä meidän ulkokentällä syksyllä -08 sekä tänään maneesissa räpsitty kuva(Zebbe ilmeisesti etsii karkkia katsomopuolelta ;) ), halusin vaan näyttää kuinka hienosti Zebbe on pyöristynyt tässä ajassa :)
Perjantaina rata-harjoituksia Sundomissa täysipitkäisessä maneesissa,launtaina jumppaa ja eteen-alas ratsastusta sekä pakkaamista ja varusteiden kiillotusta ja pesua :)
Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar