Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 24 maj 2012

Pitkä päivä...

Pääsin tallilta lähtemään 22.30 aikaan, meni vähän myöhään tänään. Olin päivän töissä ja sen jälkeen mentiin poikaystäväni vanhempien luokse syömään synttärikakkua kun hänen pikkuveli täytti vuosia. Joten venyi sitten tallille lähtö vähän myöhään. Päätin kokeilla Zebbelle alaturppista kankien kanssa, ja toimi tosi hyvin! On varmaan ihan hyvä treenata näin kotona aina välillä,pysyy suu rauhallisempana eikä protestoi yhtä paljon. Zebbe ei ikinä aukoile suuta mutta kun voi välillä tulla tosi vahvaksi edestä niin ajattelin kokeilla jotain uutta :) Ratsastin aika syvässä matalassa muodossa ja tein vähä taivutuksia voltilla ja siitä kokosin työskentelypiruettiin,teki tosi hienoja pätkiä rentona ja läpi niskastaan! Eilen vaihdot ei sujuneet ollenkaan joten päätin tänään vähän treenata niitä taas, ja kappas vaan nyt se odotti mua ja teki hienoja vaihtoja ilman ongelmia ;) eilen se vaan lähti juoksemaan eikä oikeen kuunnellut apujani, joten tein sitten diagonaalilla jokaisen vaihdon jälkeen siirtymisen käyntiin,josta taas laukka ja vaihto, ja käyntiin. Näin yritin saada sen odottamaan minua vaihtojen välissä ja ilmeisesti se oli mennyt perille kun tänään ei kuumennnut tai lähtenyt alta pois edes kakkosissa ;)

 Hiltonin juoksutin eilen, ja tänään treenattiin kentällä. Oli tosi hyvä, on kyllä parantunut ihmeen hyvin Collianderin valmennuksen jälkeen ja itsekin uskallan vaikuttaa ja pyytää vähän enemmän. Teki hienosti melkeen 10 metrin voltteja laukassa ja ravissa(ne pitää sunnuntaina kisoissa tehdä B:O ohjelmassa), ratsastin kiemurauria,jotka kans pitää näyttää kisoissa ja jatkettiin peruutustreeniä. Ei protestoi siinä enää vaan peruuttaa kiltisti :) ei mennyt kuin pari päivää opettaa sille se :D joka kerta se ei ymmärrä lähteä peruuttamaan mutta sitten kun tajuaa niin peruuttaa tosi kiltisti ja rennosti :)

 Löysin myös kaapistani tosi hienon Döbertin otsapannan, joka on aika ohut ja siro missä nätit pienet swarovski-kivet. Tämä menee pyöristettyihin suitsiin parhaiten. Voisin myydä jos joku haluaa ostaa kun en itse tule näitä käyttämään enää. hp 57eur sis pk! pistäkää s-postia jos kiinnostaa soffi1986@hotmail.com


Inga kommentarer

Skicka en kommentar