Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 7 maj 2012

Bilder

Några bilder på Hilton från Arjens träning 6.5.2012:  ( © Sari Tuomaala)10 kommentarer

 1. Hilton on ihan super hieno! Mitkä suitset sillä on ?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) olen samaa mieltä ;) Sillä on Döbertin pyöristetyt suitset 45mm leveällä turppiksella, ja otsapanta on muistaakseni hubertuksen valkoisilla isoilla swarovski-kiveillä tuplarivi :)

   Radera
 2. Vau, ootte tosi tyylikäs pari! (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos,onpa kiva kuulla :)

   Radera
 3. Hei!

  Hienoja kuvia, mutta niitä olisi mukavampi katsella jos olisivat isoja :) Tiedän, että ne saa klikattua isommaksi, mutta lukeminen on mukavampaa jos ne olis jo valmiiksi isoja. Muuten blogisi on erittäin hyvä ja mielenkiintoinen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! kiva että tykkäät blogistani :) minä taas itse en tykkää että kuvat ovat liian isoja kun ottavat "liikaa" tilaa :D että valitettavasti joudut klikkaamaan ne isommaksi jos haluat tarkemmin niitä katsella ;)

   Radera
 4. Olette hyvännäköisiä. Eritoten ilahdutti nähdä sinutkin kypärä päässä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) juu en kyllä Hiltonilla menisi ikinä ilman kypärää ja jopa harkitsen kisakypärän hankkimista ihan siis frakkiluokkiin myös, mutta sitten pitäisi kyllä löytyä tosi hieno kypärä ;) on kyllä niin hienoa että monet gp-tason ratsastajat käyttävät nykyään kypärää, erinomaista esimerkkiä näyttävät nuorille :) ilman kypärää ratsastaminen on todellakin typerää,vaikka myönnän että teen sitä Zebben kanssa tosi usein ja olen täällä aikaisemmin sanonut että yritän parantaa tapani ;)

   Radera
 5. Vou, kun Hilton on niin magee! :)

  SvaraRadera