Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 12 juli 2014

Sininen oli päivän väriMolemmat ylsi suht samoihin prosentteihin omissa luokissaan jotka riittivät toiseen sijaan. Hiltonin luokassa ratsastin väärin kerran joka tarkoittaa -6 pistettä kun 3 tuomaria :/ ja Zebbe ehti väsähtää, rikkoi molemmat keski/lisätyt ravit sekä siirtyi käyntiin (!!) just kun mun piti koota se ennen vasenta piruettia :P noilla rikkeillä ei olis ennen tullut yli 63% mutta meillä oli muuten aika hyviä pätkiä ja arvatkaa mikä oli kaikista kaikista parasta?! Zebbe sai kaikilta kolmelta tuomareilta hyväksytyn arvosanan käynnistä!! kaksi kuutosta ja yhden 5.5 mutta kommentti siihen oli että ei tarpeeksi koottu. No mutta nyt se kävelee jo puhtaasti ja siihen olen ihan super super onnellinen!! Käynti on x 2 ja kun yrjössä ja intterissä aina se 3 tuomaria niin jos siitä saat esim 4 eikä 6 niin se on jo 12 pistettä vähemmän ja se on todella paljon!

 Huomenna siis yritän Hiltonilla muistaa radat ;) se oli nyt kyllä muuten aika hyvä ratsastaa radalla, oli aika virkeä eikä tuntunut tahmealta. Yritin ratsastaa niinkuin Nipsu oli neuvonnut :) ja Zebbellä teen lyhkäsemmän verkan ja yritän saada ne lisäykset sujumaan ja tarkempana kun lähden kokoamaan piruettiin. Nyt on pakko mennä nukkumaan, on ollut pitkä mutta todella kiva päivä! Huomisiin :)
perus Zebbe palkintojenjaoissa, se on aina pientä revittelyä kun lähdetään kunniakierrokselle ;)


5 kommentarer

 1. Hej! Käytätkö sä ratsastaessa fleecepinteleitä vai joustopinteleitä ja miksi?

  SvaraRadera
 2. Asukko lähel palosaarta? :)

  SvaraRadera
 3. Hei Sophia! Mulla olis susta, Hiltonista, ja Zebestä kisakuvia tältä viikon lopulta. Kuvat ovat Nikon D3000 järjestelmäkameralla otettuja. Kiinnostaisko?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kun ihanaa ja tottakai haluan :)

   Radera
 4. Kiva lähetän tässä vaikka huomenna tai tänään sun sähköpostiin.:)

  SvaraRadera