Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 23 juli 2014

Hellepäiviä

Onhan tämä kesä ihanaa kun meillä on oikeasti ihan trooppiset hellelukemat, mutta hitto kun on rankkaa treenata :D Oon tällä viikolla alottanut aamut aina sillä mun 7.5km:n lenkillä ja on ollut niin kuuma että olen näyttänyt ihan siltä kun tulisin suihkusta kun olen käynyt sen juoksemassa :P Toisaalta on tosi kiva huomata miten oma kunto on parantunut kun jaksaa niin hyvin juosta vaikka on lämmin.

Ratsastus ei ole läheskään yhtä rankkaa ainakaan mulle, hevosille kyllä on. Maanantaina molemmilla pojilla oli vapaapäivä, Zebben kanssa käytiin kävelyllä ja Zebbe sai syödä myös vihreää. Eilen ratsastin Hiltonin illalla maneesissa, treenattiin paljon piruettilaukkaa. Tarkoitus olis vahvistaa sitä tämän kautta ja muutenkin pikkuhiljaa saada piruetit paremmaksi. Zebben juoksutin ja se oli aluksi aika rauhallinen mutta villiintyi sitten taas ja veti kunnon rundeja molempiin suuntiin, pukkeja sun muuta sieltä tuli :D Ihana, tekee sille hyvää vähän revitellä ja ihana huomata että Lappeenrannan kisoista oli jo "toipunut", väsymystä ei huomannut.

Päätin kuitenkin tänään vielä antaa Zebbelle vapaapäivän jotta kroppa varmasti saa palautua rankasta viikonlopusta. Hiltonin kanssa jatkettiin piruettilaukka treenejä ja tein myös vähän sarjoja, neloset ja kolmoset onnistuvat oikeen hienosti. Tehtiin isoja työskentelypiruetteja jotka nekin onnistuivat hyvin. En ole niitä pitkään aikaan harjoitellut ja tunsin hyvin kuinka sen laukka on kyllä vahvistunut.

Enää huomisen ja perjantain pääsen ratsastamaan pojilla kun lähdetään la:na aamulla aikasin Helsinkiin ja sieltä sitten Barcelonaan. Olisko teillä muuten postaustoivomuksia mitkä voisin ajastaa sen ajan kun olen poissa? Kuvapostaus Lappeenrannan kisoista on tulossa sillä olen saanut tosi paljon hienoja kuvia monelta lukijalta jotka olivat paikan päällä katsomassa joten sellaista ainakin tulossa :)

Eilen iltakävelyllä metsässä juoksutuksen jälkeen :)

Pojat ekaa kertaa rapsuttamassa toisiaan < 3 niillä oli vissiin oikeesti ikävä toisiaan, yleensä ne on vaan vihasia :D mutta ei tämäkään kestänyt kun ehkä minuutin ja sit ne rupes taas olemaan vihaisia toisilleen :P


19 kommentarer

 1. Varustepostaus!!:)

  SvaraRadera
 2. Esim. Millaista on sun normiarki ja suunnilleen monelta mitäkin teet.

  SvaraRadera
 3. mihin päin barcelonaa meette ja kauan ootte siel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Keskustaan :D ollaan la-ti siellä ja sitten tiistaina lennetään Ibizalle ja ollaan siellä viikko.

   Radera
 4. Postaus, miten sun hevoset viettää päivän, tai miten

  SvaraRadera
 5. Pääseekö sun hevoset laitumelle tai ruohotarhaan?

  SvaraRadera
 6. Varustepostaus
  Voisit tehdä osissa
  -ratsastajan varusteet
  -Zebben varusteet
  -Hiltonin varusteet

  SvaraRadera
 7. kysyin jossain aikaisemmassa postauksessa sun muusta treenistä ja kuinka koet niiden tukevan ratsastusta(kuntosali, juoksu jne)?

  SvaraRadera
 8. Kysymyspostauksen loputkin vastaukset! :)

  SvaraRadera
 9. varustepostaus lainaten venlaa eli kolmessa osassa, sun varusteet ja sitte hiltonin ja zebben varusteet :)

  SvaraRadera
 10. Tee postaus eri tyyleistäsi treenta hevosiasi, esim perusratsastus, jumppapäivät, juoksutukset (liinassa vai irti), maasto jne. Millaisilla varusteilla juoksutat ja mitä haet sillä, mikä merkitys maastoilulla tai estetreeneillä on jne.

  SvaraRadera
 11. Mua kiinnostaisi miten kannattaisi "aloittelevan" juoksijan aloittaa alussa se juokseminen, ja voi olla että palaan satulaankin parin vuoden tauon jälkeen, joten miten voisi kuntoilla niin että se tukee myös ratsastusta (:

  SvaraRadera
 12. Milloin käytte siellä ratsastustunnilla?

  SvaraRadera
 13. Tallipäivävideo

  SvaraRadera
 14. Ootko aatellu tavotteita pidemmällä tähtäimellä hevostesi kanssa ? :) jos oletetaan että kaikki menee hyvin ja hepat pysyy terveenä. Mitä esim kahden tai viiden vuoden päästä olis mahollista mennä ?

  SvaraRadera
 15. Varustepostaus olis kiva! :)
  pst. sun blogi pääsi lempiblogit postaukseen! :)

  http://unelmaunessa.blogspot.fi/

  SvaraRadera
 16. Kuka hoitaa zebben ja hiltonin liikutuksen nyt kun oot noin kauan poissa? :) Missä hotellissa ootte sielä ibizalla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tina joka yleensä hyppää niillä ratsastaa ja menee vähä puomeja & esteitä, sitten Cia & Mia käy maastossa ja juoksuttaa. Meillä on penthousekämppä Playa den bossa rannalla missä asutaan kaikki :)

   Radera