Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 8 juli 2014

Valmennuksen eka päivä!

Tack världens bästa Annu för bilderna < 3

Annu kuvasi kun ratsastin Zebbellä ja treenattiin eniten vaan piruettejä koska niihin mä sitä apua tarvitsen. Sain ne lopuksi onnistumaan aika hyvin ja Zebbe oli muutenkin parempi kuin viime kerralla ja käynti oli huomattavasti parempi jo! jee :) Sitten Nipsu ratsasti Hiltonin kun tarvitsen sen kanssa vähän apua selästä päin nyt kun se on ollut vähän hidas ja kulkenut pitkänä loman jälkeen. Hitto kuinka upeasti se liikkui Nipsun alla!!! Oli kyllä mahtavaa nähdä ja harmitti erittäin paljon että ei ollut siinä kameraa mukana enää :/ Huomenna Cia tulee kuvaamaan molempien valmennukset mutta huomenna ratsastan itse. Kuitenkin Hilton tuntui todella hyvältä Nipsun jälkeen joten toivottavasti on vielä huomennakin.

Nipsun mielestä Hilton tuntui paljon pienemmältä kuin mitä vois maasta käsin uskoa eikä ollut yhtään niin raskas kun mitä voisi uskoa, eikä hidas pohkeelle tai vahva edestä. Se on vaan vähän kömpelö ja sen on vaikea koordinoita jalat varsinkin ravissa ja sen takia se tahti ei aina pysy kaarteissa. Mun pitää ravissa vasemmassa kierroksessa melkeen ajatella asetusta ulospäin ja kunnolla käyttää oikeeta pohjetta jotta oikea takajalka tulis nopeammaksi. Huomenna koitan laittaa bootsit oikeaan takajalkaan jotta siihen tulee vähän ylimääräistä painoa ja katsoa jos se auttaisi siihen että se vähän aktivoituisi sen oikea takajalka kun se on vähän veltto.

Sitten mun pitää ratsastaa se ravissa tosi ylhäällä edestä, ja laukassa sitten pyöreämpänä edestä mutta tosi koottuna ja takaosan päällä. Huomenna jatketaan sitten treeniä, oli myös ihanaa huomata että Hilton ei vaikuttanut yhtään väsyneeltä vaikka kunnon treenin tänään sai ja oli todella kuuma :)


5 kommentarer

 1. Hieno Zebbe. :) muistelin, että joskus ilmoitit täällä valmentavasi muita - jos Turkuun saisi jonkinlaisen poppoon kasaan niin ajaisitko tänne?

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! juu kyllä se onnistuu :) pitäis varmaan olla väh joku 10 ratsukkoa sitte mukana :)

   Radera
 2. Hei, todella kauniin ja tyylikkään näköiset nuo sinun ratsastushousut. Minkä merkkiset ne ovat? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Euro-Starin merkkiset :) niitä saa mun sponsorilta First Class Horselta :) siinä on grippipaikat, superhyvät :)

   Radera
  2. Kiitos! Nyt vaan googlaamaan ;).

   Radera