Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 14 juli 2014

Mikä kisaviikonloppu!Ei kyllä usein näin hyvin mene, ja nyt en tarkoita todellakaan vaan sitä että saa ne ruusukkeet vaan ihan se oma fiilis radalla ja miten hevonen oikeasti on mennyt! Hilton on ollut koko viikonlopun läpi todella pirteä ja ollut radallakin ratsastettava, ennen se on ollut todella tahmea enkä ole pystynyt vaikuttamaan siihen mutta nyt se on ollut tosi kiva myös radalla.

Päivän helppo A:4 se teki virheettömästi ja jaksoi hyvin, olin oikeen tyytyväinen. Ainahan se vois kantaa paremmin ja olla aktiivisempi mutta nuo on asiat jotka tulevat ajan myötä. Olin kuitenkin ihan super yllättynyt kun kuulin pisteeni, 70.27% !!! Aivan mahtavaa ja voittohan sieltä tuli :)

Sitten olikin Zebben vuoro ja luokkana Intermediaire 1. Päätin tehdä aika lyhkäsen verkan ( 20 min) kun oli niin hemmetin kuuma. Se oli just sopiva verkka näillä keleillä ja saatiin tehtyä tänään rikkeetön rata. Se olis voinut olla vielä paremmin "raamissa" mutta mulla jäi radan jälkeen hyvä fiilis. Keski- ja lisätty ravi onnistui, käynti oli taas (!!!) puhdasta ja kaikki sarjat ja piruetit onnistuivat myös hyvin. Ennätysprossathan sieltä tuli 64.78% ja se riitti voittoon!

En voin sanoin kuvata kuinka upealta tuntuu kun onnistutaan Zebben kanssa kisoissa, mutta se  on epäilemättä maailman paras tunne ja olen niin kiitollinen että mulla on näin upea hevonen, Zebbe on vaan niin paras < 3 Ja todella iso kiitos kuuluu ehdottomasti Nipsulle joka on auttanut meitä, sekä Zebbeä että Hiltonia, tosi hyvin eteenpäin tällä kaudella!

5 starttia joista 2 voittoa, 3 kakkossijaa, kaksi ennätysprosenttia molemmilla hevosilla, mitä muuta voi toivoa?! :) Nyt kerätään voimia taas pari päivää ja torstaina sitten suuntana etelään ja Lappeenranta!

KIITOS vielä Mialle joka oli superahkera ja reipas hevosenhoitaja ja kuvaaja :)
Elämäni rakkaus < 3


20 kommentarer

 1. Paljon onnea tuplavoitosta! :)

  SvaraRadera
 2. Paljon onnea! :-)

  SvaraRadera
 3. Tosi paljon onnea! Tulette pääsemään vielä pitkälle :) Olet hyvä ratsastaja ja sinulla on upeat hevoset ❤

  SvaraRadera
 4. Wau mikä viikonloppu, oikein paljon onnea!

  SvaraRadera
 5. Paljon onnea!! :) Toka vika kuva on mun lemppari, mutta on muutkin tooosi hienoja kuvia!! :)
  suomenhevostamma.blogspot.fi

  SvaraRadera
 6. Wau! Onnea teille!! Ja ihana toi 3. Vika kuva ;)

  SvaraRadera
 7. Onnea tuplasta! ^^ Hepat näyttää hyviltä näissä kuvissa!

  SvaraRadera
 8. mulla ois viikonlopun kisoista kuvia hiltonista ja zebbestä :) mikä on sun sähköposti niin voisin lähettää niitä sinne jos haluaisit kuvia! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oi joo, kuvat ovat aina tervetulleet :) s-posti on soffi1986@hotmail.com

   Radera
 9. Onnea! Oot kyllä tehnyt kovan työn kun noin hyvin menestytte! :)

  SvaraRadera
 10. Onnea, mahtavan näköistä menoa :) Oon paljon seurannut sun blogia ja ihaillut miten upeasti menette.Ilmoittele, jos tulette joskus Helsinkiin kisaamaan niin tulen ehdottomasti katsomaan :) T: Johanna Haikonen

  SvaraRadera
 11. Onnea ihan hurjasti! ♥ Hilton niin komeana taas :)

  SvaraRadera
 12. Onnea! Olette upeita. Oletko muuten mennyt Hiltonilla vielä vaativaa? Mietin, kun itse kisaan he:A ja myönnettäköön ettei ikinä voitais yltää tuohon näyttävyyteen ja prosentteihin :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) Kyllähän me pääasiassa Vaativaa B:tä mennään Hiltonilla, mentiin myös Haukiputaalla sekä lauantaina että sunnuntaina ja sijoituttiin toiseksi molemmissa luokissa. Päätin mennä tuon helpon A:n myös sunnuntaina koska Hiltonilla oli vähän pidempi sairasloma ja se Vaativa B mikä oli sunnuntaina on sille vielä tosi vaikea niin halusin yhden helpomman luokan siinä alle ettei menis liian vaikeaksi :)

   Radera
 13. Mitä luokkia menet nyt vklp Lappeenrannassa ja minä päivinä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mulla on vaan Zebbe mukana, pe:na mennään Yrjö(psg), la:na Inter1 ja su:na kür :)

   Radera
 14. Sä oot kyllä tosi taitava, mutta niin on kyllä Hilton ja Zebbekin! Onnea voitosta!

  SvaraRadera