Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 10 februari 2016

Back on Track - Uusi lempituote!

                                  (Yhteistyössä Back on Track Finlandin kanssa)

Mä näinkin tästä uudesta lapasuojuksesta kuvia ruotsalaisten kouluratsastajien blogeissa, ja ajattelin heti että tämä olisi ihan super lapasuojus. Onnekseni sain sitten tämmöisen Back on Trackilta ja olen nyt ehtinyt sitä jonkin aikaa käyttää jotta voin paremmin kertoa vähän kokemuksia.

Back on Trackin kotisivuilta tuoteselostus:

kuva lainattu täältä


"Uusi ainutlaatuinen Back on Track lapasuoja on loistava tuote lisäämään verenkiertoa lapojen alueelle, ainutlaatuisen Welltex-kankaamme vuoksi. Tässä suojassa on ihonmyötäinen muotoilu, joka peittää rintalihakset, trapezius-lihakset sään molemmilta puolilta sekä olkavarren lihakset. Back on Track lapasuojalla voidaan ennaltaehkäistä lihasrevähdyksiä, jotka ovat hyvin yleisiä vammoja hevosilla ja joiden paranemisaika voi olla usein hyvinkin pitkä.

Back on Track lapasuoja ehkäisee myös loimien aiheuttamaa karvojen hankautumista. Kolme tyynyä sivuilla auttavat vähentämään sään ja olkavarren painetta. Tyynyt ovat valmistettu korkealuokkaisesta funktionaalisesta toppauksesta, jotka takaavat parhaan hengittävyyden. Lapasuojaa voidaan käyttää ympäri vuoden ja on täydellinen juurikin kylmiin talvipäiviin.

Back on Track lapasuoja on ihanteellinen urheiluhevosille, joiden lihakset joutuvat jatkuvasti äärimmilleen. Lapasuoja sopii myös käytettäväksi olkapäävammasta toipuville hevosille ja yleiseen hevosen hyvinvointiin."

Tämä lapasuojus on monella tapaa tosi hyvä; toki se suojaa lapoja hankaantumilta talliloimesta, mutta se myös edesauttaa lapojen irtonaisuutta liikkuessa , sekä nostaa talliloimen parempaan "asentoon" sen tyynyjen ansiosta. Eli ihan supermahtava tuote! Tämä oli just niin hyvä kun mitä odotinkin :)
Hiltonissa olen huomannut että lavat liikkuvat paljon paremmin, eivätkä mene enää jumiin, mitä ne joskus ennen saattoi mennä. Loimet istuu tosi hyvin, eivätkä "romahda" edestä mitä ne helposti muuten tekee. Lapasuoja istuu todella hyvin hevoselle, ei näytä kiristävän mistään, eikä ole löysä mistään. Tästä lapasuojuksesta tulikin vähän mun uusi suosikkituote mitä käytän hevoselle :P


Lapasuojukselle hintaa on 89 euroa ja kokoja löytyy 125cm - 165cm :)

1 kommentar

  1. Meillä on ollut myös tämä lapasuoja käytössä koko talven ja on kyllä aivan loistava tuote - hankaumia ei ole tullut, loimet pysyvät paikallaan ja ryhdikkäästi päällä ja tosiaan lapojen liikkuvuus on munkin mielestä parempi :)

    SvaraRadera