Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 1 februari 2016

Harry's Horsen upea tallitoppis!

                                (Tämä postaus on tehty yhteistyössä Just Dressagen kanssa)Hilton on saanut Just-Dressagelta todella upean talliloimen käyttöönsä! Loimi on Harrys Horsen Highliner 300g ja hintaa tälle loimelle on 84.90€.

Heti ensimmäiseksi kiinnitin loimessa huomion siihen, kuinka pehmeä se on. Ulkonäöltään se on tosi hieno, ja tykkäsin tästä väriyhdistelmästä tosi paljon. Hiltonille otin koon 165cm ja se sopi sille hyvin.


Loimen tuotekuvaus:

"Harry’s Horsen erinomaisesti istuvan Highliner-toppaloimen paksumpi sisko, 300g täytteellä, talven väreissä! Loimessa on korotettu kaulaosa, joka tulee sään etupuolelle eikä näin paina säkää tai valu sään taakse. Korotettu kaulaosa päättyy ryntäissä v:n malliseen leikkaukseen etusolkien yläpuolelle, jotta hevonen voi venyttää päätään normaalisti kohti maata ilman että korotettu kaulaosa aiheuttaisi painetta kaulan alaosaan.

Loimessa on ristivyöt, joissa elastinen kiinnitysosa ennen solkea parantamaan toiminnallisuutta, tupla etusoljet, lapalaskokset, liukas sisäpinta, häntäläppä, häntäremmi, irroitettavat, elastiset jalkaremmit.
Päälikangas 300D polyesteriä, tiivillä ja hieman liukkaammalla ulkopinnalla, jolloin kuivikkeet eivät tartu pintaan niin herkästi, ja 300g toppauksella. Tässä loimessa on kaikki kohdallaan!"Hiltonille tämä loimi istui todella hyvin, ja tuo värihän on sille ihan täydellinen :) Mielestäni hinta-laatusuhde on tässä loimessa todella hyvä!

Loimi antaa hevoselle tilaa liikkua, ja kun se on niin pehmeä, ei se hinkkaa hevosen karvojakaan.

Edestä kiinnitys

Hienot väriyhdistelmät ja pehmuste sään kohdalla.
Hiltonkin komistui entisestään tämä loimi päällä ;)

4 kommentarer

 1. Onpa hyvännäköinen loimi! Ja hintakaan ei ole paha :)

  SvaraRadera
 2. Miksi et käytä fullneck talliloimea, eikö isot lihakset omaava kilpahevonen vaadi huolenpitoa enemmän kuin tavishevonen, vai onko teidän talli tosi lämmin? Mutta miksi 300gr jos lämmin talli?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tallissa on kyllä lämmin, vaihtelen kelien mukaan loimia, käytössä on monta eri talliloimea sään mukaan. Paljon käytän loimen alla Back on trackin verkkoloimea ja kaulakappaletta. Käytössä myös horsewaren fullneck tallitoppis 200g. Mutta ei se kaula tallissa tarvitse lämpöä loimesta jos on lämmin talli. Ulkona sitten tarvitsee toki kun ulkona tuulee,sataa tai muuten vaan kylmä.

   Radera
 3. itsekin olen asioinut paljon Just Dressagella, ja pakko sanoa että sieltä saa todella laadukasta kamaa.

  SvaraRadera