Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 18 februari 2016

Esittelyssä: Montar

                              (Tämä postaus tehty yhteistyössä Montarin kanssa)

Montar  ei ehkä ole kaikille ihan tuttu merkki? Minulle tämä oli ihan uusi merkki, joten innolla odotin että mitä varusteita heiltä tulee, enkä joutunut pettymään ;)

Montarin housut jalassa :) Kuva:Taru ArolaSain mustat silikoni-grippiratsastushousut, korkealla vyötäröllä testaukseen. Heti ensimmäiseen kättelyyn housut tuntuivat todella pehmeiltä, ja kangas oli ohutta ja todella mukavan tuntuiset. Housut istuivat kuin nakitetut päälleni, ja se on oikeasti todella harvinaista! Minun on tosi vaikea löytää housuja jotka istuvat hyvin ja ovat mukavan oloiset jalassa, niin se oli tosi hienoa että nämä housut istuivat niin hyvin.

(C) Taru Arola


Housuissa on korkea vyötärö, joka antaa alaselälle vähän tukea, ja tekevät istuvuudesta vielä paremmat. Housuissa on myös sukkapuntit, niin mitkään tarrat ei painele saappaiden sisällä! Ratsastaessakin housut istuvat todella hyvin, ja grippi pitää sinut hyvin satulassa kiinni ;) housuille hintaa on 139,95€.Olen todella tyytyväinen näihin housuihin, laadultaan ne tuntuivat todella hyviltä, ja kyllä nämä nousivat heti mun suosikkilistalle ratsastushousuissa ;) Minulle on tärkeää että housut ovat mukavat päällä, sekä hevosen selässä että tallissa kun tekee tallihommia ja hoitaa hevosia. Nämä ovat just sellaiset mukavat, ja iso plussa on tuo korkea vyötärö joka antaa hyvin tukea ja myös vähän slimmaa vyötäröä ;)

 Jos itse kiinnostuit näistä housuista, tai muista Montarin tuotteista, niin voit klikata itsesi Suomen facebook-sivuille, tai House of Montar-sivuille täältä :)! Itse odotan ainakin innolla että pääsen tutustumaan lisää tähän merkkiin ja heidän muihinkin tuotteisiin!
Suomessa Montaria edustaa Equitar Marketing


10 kommentarer

 1. Näyttääpäs hyviltä! Minkä kokoiset sun housut on? Ovatko samaa mitä sulla yleensäkin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämä ovat tosi kivat!! :) otin 36-kokoiset, eli samat mitä käytän yleensäkin :)

   Radera
 2. Tosi kivan näköiset! Oliko näissä tarpeeksi pituutta sulle?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oli joo" Pikeurin housuissa otan yleensä pitkilllä lahjeilla, eli koko 72, mutta nämä olivat ihan tarpeeksi pitkät normikokoisina!

   Radera
 3. Snygga! 50 € om man beställer från hopevallerysadlery ☺

  SvaraRadera
 4. Minulla on Montarin kokopaikkaiset softshell- housut, joista tykkään tosi paljon! Paljon parempi vaihtoehto kun tunkea välikerrosta ohuiden ratsastushousujen alle, eivätkä nuo softshellit ole juurikaan tönkömmät kuin ohuet housutkaan. :)

  SvaraRadera
 5. Saako noita suomesta tilattua? Mistä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.equitar.fi/ratsastajalle/ratsastushousut/essentials-highwaist-housut-silikonikokopaikoilla-montar-p-198.html

   Radera
  2. Hei,
   täältä löytyy Montarin tämänhetkinen jälleenmyyjälistaus: http://equitarmarketing.fi/2016/02/18/uusia-jalleenmyyjia-montarille/ Myös muita kauppoja on ottamassa Montaria valikoimaan ja niitä lisätään listalle vähitellen :)
   Terv. Maarit / Montar Suomi

   Radera
 6. Aiver Sport myynyt jo pitkään Montarin tuotteita. Hyvä malli housuissa!

  SvaraRadera