Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 5 mars 2016

Tervetuloa Piccolo!

Nyt mä sitten tein sen, mitä mun ei ikinä pitänyt tehdä, tuli ostettua tamma! Olen tutustunut tähän hevoseen jo viitisen viikkoa, ja tykästynyt päivä päivältä enemmän ja enemmän. Tässä hevosessa on todella paljon laatua, 3 erittäin hyvää askellajia, ja se on niin reaktiivinen, juuri oikealla tavalla. Piccolo on jo 8, mutta enemmänkin 3-vuotiaan tasolla. Ajattelin kertoa kaikki treenisuunnitelmani tämän hevosen suhteen, saatte seurata kehitystä ihan alusta asti, ja nähdä miten Piccolo, toivon mukaan, kehittyy. Tässä on Projekti-hevonen isolla P:llä, mutta niin laadukas että joka päivä kun saan sen selässä olla, hymyilyttää :)

26 kommentarer

 1. Man ser verkligen att det är ett sto, härlig uppsyn! Vad är det för stam?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj nu minns jag inte exakt, trakehner blod men minns inte släkten exakt, inga kända namn alls iaf :)

   Radera
 2. Kerrot varmaan treenisuunnitelma postauksissa asiasta lisää, mutta millaisia tavoitteita teillä on? Mihin asti haluaisit päästä/uskot tämän hevosen kanssa pääsevän? Luuletko, että tämä hevonen kykenisi joskus gp-tasolle ja kuinka kauan uskoisit siihen kuluvan aikaa? Ilmeisesti useita vuosia kuitenkin, jos hevonen on muutenkin ikäisiään jäljessä, kun muutenkin gp hevosen kouluttamiseen menee vuosia. Toinen asia mikä on mietityttänyt, että uskotko Hiltonin joskus kykenevän/pääsevän gp tasolle? Miten asiat Zebben suhteen on? Onko se myynnissä vai tuleeko se sinulle takaisin? Hirveästi kysymyksiä, mutta toivottavasti jaksat vastata. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa :) kerron joo toki tarkemmin treenisuunnitelmista, ja on tosi vaikea sanoa kuinka pitkälle päästään, mutta kyllä uskon että vaikeisiin luokkiin sen pitäisi ainakin riittää, on tässä hevosessa kuitenkin niin paljon enemmän luonnollista kapasiteettia kuin esim Hiltonissa :P sitten kun se luonne ja halu tehdä kuitenkin on se tärkein, niin se jää nähtäväksi kuinka pitkälle sen takia sitten pääsee. sitä ei voi sanoa vielä kun en tunne hevosta niin hyvin :) Hiltonista en kyllä osaa sanoa, se on kyllä niin paljon yllättänyt että ehkä se vielä yllättää tässäkin suhteessa :P mutta ainakin se on hemmetin hyvä Small Tour hevonen :) Zebbe on treenissä Saksassa pidemmän aikaa enkä ole päättänyt sen suhteen mitään sen enempää, kun sen että se saa ainakin kesän yli olla Saksassa :)

   Radera
  2. Toki tässä vaiheessa kaikki on vain arvailua. Eihän sitä tiedä mitä hevosten kanssa sattuu, ajattelinkin enemmän sitä, että riittäisikö liike mahdollisesti gp tasolle (joka sekin tietysti paranee lihasten myötä). Innolla odotan tulevaa treenisuunnitelma postausta! Ja onnea tietysti uudesta hevosesta, mielenkiinnolla jään seuraamaan. :)

   Radera
 3. Onnea uudesta hevosesta! Toivon teille kaikkea hyvää ja jään innolla seuraamaan teidän kehityskertomusta..! ;) <3

  SvaraRadera
 4. Onnea uudesta kavioliitosta! :)

  SvaraRadera
 5. Onnittelut! Missä käytössä se on aiemmin ollut? Avaatko jossain postauksessa tarkemmin sen nykyistä tasoa? Tosi kiva päästä seuraamaan teidän kehitystä alusta alkaen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! juu kyllä kerron tarkemmin kaikesta sitten lähemmin. Olen ymmärtänyt että se on periaatteessa asunut pihatossa eikä tehnyt mitään, sisäänratsastatettu kylläja parhaimmilaan ratsastettu noin kerran yhdessä/kahdessa kk:ssa, eli tosi tosi raaka. Mutta toisaalta se on saanut kasvaa rauhassa eikä kukaan ole sitä pilannut ;) mutta huomaahan sen kun ratsastaa että olisi kuin istuisi 3-vuotiaan selässä :P

   Radera
 6. Oon niin innoissani! Aivan mahtavaa päästä seuraamaan ihan alusta saakka miten viet hevosta eteenpäin. Ja kun kyseessä on vielä noin "jäljessä" oleva tapaus, niin ehkä täältä tarttuu mukaan vinkki jos toinenkin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva kuulla :D niin ajattelinkin, että tästä hevosesta voi olla monille lukijoillekin iloa kun saa seurata ihan tooosi perusjuttuja ja miten siitä lähteä eteenpäin :) tällä hetkellä me harjoitellaan vaan kuolaintukea, eli että saan Piccolon tasaiselle kuolaintuelle, eli tosi tosi basic juttuja :) mutta mä niin tykkään laittaa hevosta alusta asti, se on niin äärimmäisen opettavaista ja palkitsevaa, kun näkee kehityksen ja saa tehdä tämän matkan hevosen kanssa ihan alusta saakka :)

   Radera
 7. Hän on kovin kaunis :) hurjasti onnea, jään innolla odottamaan tulevia blogikirjoituksia!!

  SvaraRadera
 8. Oi, onnea! Tosi mukavan näköinen tamma, vaikka Zebbe tulee aina pysymään suosikkinani.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) Zebbe on kyllä niin huippuheppa se <3

   Radera
 9. Mistä olet hankkinut tämän kauniin neidin? :)tai ehkä teet neidin tarinasta ihan oman postauksen? Koska menet moikkaamaan Zebbeä? Olisi kiva nähdä kuvia/videoita siitä miltä se nyt näyttää :)innolla kuitenkin odotan lukea tämän uuden tarinaa ja jatkoa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Teen joo oman postauksen vielä Piccolosta :)

   Radera
 10. Mistä ostit hevosen? :)

  SvaraRadera
 11. Onnea kauniista hevosesta. :) onko tamma kuinka suuri? Varsonut? Voi kerro siitä kaikki! Tästä tulee niin mielenkiintoista seurattavaa! Kirjoita usein! :)

  SvaraRadera
 12. Onnea uudesta ystävästä! On kyllä mielettömän kaunis! Odotan innolla treenipostauksia! :) Ota videota hei tästä teidän alkuajasta, sitä on kiva verrata vaikka vuoden päästä kuvattuun ^_^ Ja psst minkä merkkinen loimi tuo on, taisin just rakastua siihen! :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu ehdottomasti kuvataan vähän videoita nyt, on kyllä tosi kiva verrata sitten jälkeenpäin :) loimi on Harry's Horsen Highliner, löytyy just-dressagen:n verkkokaupasta, eikä ole hinnalla pilattu ;)

   Radera
 13. Jes, meillä sama tilanne edessä, tosin hevonen jo 10v. Pelottaa, että joku paikka pamahtaa rikki kun ei ole yhtään liikkunut ikinä, pitää tooodella varovasti aloittaa. Tsemppiä teille! Ja aivan ihana tuo loimi, olenkin etsinyt tallitoppaa joka ei kurista kun hevonen laskee pään alas. Tilaukseen siis menee ;) tiedätkö, onko ulkotoppaloimissa sama ominaisuus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp varovaisesti kannattaa aloittaa, ja paljon kuunnella hevosta eikä ratsastaa sitä väsyksiin, ainakaan alkuun, niin että se saa hyvän maun ja fiiliksen treenin suhteen, että se on helppoa ja hauskaa :) Tää loimi on niin ihana!! Just-dressagelta näitä saa, en osaa sanoa ulkotoppiksista kun sellaista minulla ei ole :) minulla on tämä loimi nyt Piccololle sekä Hiltonille :)

   Radera
 14. Milloin Zebbe tulee takaisin? Ja onnittelut uudesta hepasta :)!

  SvaraRadera