Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 9 mars 2016

Vähän treenikuvia Pixusta

Cia tuli tänään katsomaan Pixua ( tämä lempinimi tuli nyt itselleni luonnollisesti suuhun, kiitos tuhannesti kaikista ehdotuksista, siellä oli paljon ihania nimi-ehdotuksia! Itse olen niin taika-uskoinen että en uskalla sen virallista nimeä lähteä muuttamaan :P mutta kutsumanimeksi tulee Pixie, tai Pixu :)  ja sai toki kameran heti käteen :D (kiitos Cia ;P) valitettavasti tämä mun kamera on edelleen rikki, koskakohan mä saisin aikaiseksi viedä se johonkin että saan sen joko korjattua tai todistuksen vakuutusyhtiölle että saisin uuden.. Nyt olis just ollut kiva että olisi ollut hyvä toimiva kamera, ja pian se kisakausikin alkaa ;)Pixu on nyt varmaan vähän väsynyt taas, se on vähän levoton edestä eikä jaksa kantaa itseään ja vähän juoksee alta pois. Huomenna mä lähden Helsinkiin la:hin asti niin daami saa pitää sitten täysin kävelylomaa ja palautua taas. Koko ajan mennään hevosta kuunnellen. Palautuksessa ne lihakset kehittyy, se pitää aina muistaa ;)


Juoksutin sen alkuun, ja siinä se liikkuu tosi pienesti ja hallitusti, mikä on tosi kiva. Oikeastaan sekä ravissa että laukassa nyt. Sitten kun menee selkään ja se on vähän väsynyt eikä jaksa keskittyä tai kantaa meidät, niin homma vähän leviää käsiin ja se vaan juoksee alta pois, minkä seurauksena tasapaino vaan huononee, ja sit se stressaantuu siitä taas kun sillä ei oo tasapainoa ja tuntuu vaikealta :P Tälleen se tulee nyt menemään hetken, mä yritän vaan hidastaa vauhtia, istua mahdollisimman hiljaa, ja vaan odottaa kunnes se löytää sen oman tasapainon. Ne pätkät kun se kulkee tasapainossa ja kantaa itsensä, se on tosi mahtavan tuntunen!


11 kommentarer

 1. Paljonko Pixulla on korkeutta? Hyvä lempinimivalinta. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Veikkaan että noin 167cm? Sehän on nyt vielä tosi kapee että näyttää paljon pienemmältä 😜 Toivotaan että se kasvaa vähän leveyttä ettei mun jalat roiku niin alas ;)

   Radera
 2. Näyttää kyllä siltä, että siitä tulee vielä komea muhkea tamma! :)

  SvaraRadera
 3. Hauska nähdä se esim. vuoden päästä kun on saanut samanlaiset lihakset kun sun toiset hevoset. Wau!

  SvaraRadera
 4. Ihanaa että ostit tälläisen haasteen, kertoo paljon sun halusta ratsastaa mukavuusalueen ulkopuolellakin ja kehittyä! 😊 Kuulostaa ihan hirveesti mun ruunalta silloin, kun se oli 3-vuotias, noin puoli vuotta siinä meni että jaksoi kantaa itseään tasaisella tuntumalla nenä edessä. Antoisia treenejä teille! 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) antoisia treenejä myös teille :) tämmösistä hevosista sitä oppii eniten kun pitää kaikki itse tehdä ;)

   Radera
 5. Ei vitsi mikä keppikaula :D Mut joo, tosi kivan näköinen ja oloinen tamma. Ja kun saa massaa niin on varmasti tosi näyttävä! Toi on tosi ihana, että tuot juoksutuksen esille hyvänä treenimetodina ja apukeinona. Entisellä tallillani juoksutusta ei ymmärretty lainkaan... Ainut treenimuoto jonka he ymmärsivät, oli "vain" ratsastus :P Jokos Hilton on nähnyt uuden tulokkaan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp se on aika keppi kaikin puolin vielä :P mutta toivotaan että oikean liikutuksen ja ruokituksen kanssa tulee pikkuhiljaa ulkonäköönkin muutoksia :) Hilton ei ole vielä nähnyt neitiä :)

   Radera
 6. Mikä tuo Pixien satula on? Sievä tamma ja tulee itsellänikin Zebbe mieleen jostain syystä. Pistähän lisää videota tammasta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on Childeric :) juu mä yritän laittaa videoita aina kun saan jonkun mukaan kuvaamaan :)

   Radera