Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 30 maj 2016

Helsinki International Porsche Horse Show


Tämä postaus tehty yhteistyössä Helsinki International Porsche Horse Show:n kanssa

Mitä odotuksia on tämän vuoden Porsche Horse Show:lle?

Näin kouluratsastajana niin odotan tottakai kaikista eniten kaikkia kouluratsastusnäytöksiä ;) Olen aina toivonut että niitä olisi enemmän Porsche Horse Show:ssa, ja nyt näyttää että toiveeni toteutuvat!

Dressage Knock-Out. kuva: Satu Pirinen


Kouluratsastusta tulee tänä vuonna olemaan vähän enemmän tarjolla, kansainvälisten GP-luokkien, pikkukierroksen finaalin, ja Dressage Knock-outin lisäksi tulee olemaan Emile Faurien mini-klinikka ja kür-winner top 3 show. Faurien klinikkaa odotan tosi paljon, klinikat ovat lähes aina tosi antoisia ja niistä aina oivaltaa ja oppii jotain uutta.

Lauantain päivä- ja iltanäytöksiin olisi nyt hyvä tarjoushintakin ( 99 eur, norm 134,50 eur) (mm. pikkukierroksen finaali, kür-winner top 3 show..)

Kuva: Satu Pirinen


Viime vuonna oli kyllä Dressage Knock-out todella yleisö-ystävällinen ja jännä kisa, joten tottakai odotan sitä tosi paljon. Se mitä mielestäni jäähallilla on tosi hyvin järjestetty, on se, kun pääsee seuraamaan kilpailijoiden verryttelyä. Se on mielestäni jopa mielenkiintoisempaa kuin itse kisasuorituksen seuraaminen. Siinä oppii valtavasti kun pääsee seuraamaan huippuratsastajien verryttelyjä, miten ne verryttelevät hevosensa ja millä tavoilla he saavat hevosena parhaiten avuille, jne. Se on aika mielenkiintoista seurata, varsinkin jos vähän tietää ratsukoista taustaa, että onko hevonen laiska/kuuma jne, ja miten niitä eri hevosia sitten verkataan. Eli aion olla syksyllä kyllä paljon siellä verryttelyhallissa seuraamassa myös ;)

Expo on aina tosi hyvä ja siellä on aina mielettömiä tarjouksia, eli kyllähän sitäkin odottaa aika paljon ;) Expossa on tosi kiva se, että sinne tulee myös ulkomaalaisia kauppiaita, mitä ei muuten Suomessa ole. Siellä on paljon merkkejä mistä ei ole kuullutkaan, ja kiva kun pääsee oikeasti tutustumaan moni eri tuotteisiin.

Mitä te odotatte Porsche Horse Show:sta eniten?


kuva: Satu Pirinen

1 kommentar

  1. Tässä kun juuri puhuit noista verryttelyistä, niin olisi hirveen kiinnostava kuulla millä perusteella sä teet oman verryttelys? Olin la kattelemassa Tampereella ja PSG:n verkassa ainakin tosipaljon jumppasit Hiltonia, vaikuttiko tähän se että oli jo rata alla ja mitkä muut asiat vaikuttaa verryttelyn suunnitteluun? :)

    SvaraRadera