Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 3 maj 2016

Pixu takaisin treeneihin

Piccolo rokotettiin viime viikon alussa, joten se sai siinä samalla sitten pitää taas vähän lomaa. Ratsastin sen sitten ensimmäistä kertaa ulkokentällä perjantaina, ja hyvin fiksusti se käyttäytyi :) eilen ratsastin taas maneesissa ja hyvin sielläkin meni. Laukka on huomattavasti rauhallisempaa ja tasapainosempaa nyt kun mitä oli ennen rokotuslomaa!! Se on loman aikana löytänyt tasapainoa taas enemmän ;)

Se on muutenkin nyt silleen muuttunut että se ottaa tosi paljonkin tukea edestä alkuun, kun aiemmin se oli ihan tyhjä edestä ja käpertyi kuolaimen taakse. Nyt sen muoto on avoimempi ja se tukee kuolaimeen, tämä mielestäni paljon parempi näin. silloin kun se oli niin yliherkkä niin eihän sitä saanut koskea edestä, joko se meni turpa ryntäissä tai sitten pää taivaissa :P nyt on sellainen hyvä välimuoto, eikä se vielä jaksa mennä hienossa pyöreässä muodossa, niin nyt sen pitää antaa mennä siinä missä sen on mukava olla, niin kauan kun se kantaa, antaa tasaisen tuntuman, ja on tasapainossa.

Nyt kun mä lähden Hiltonin kanssa Vihtiin niin Pixu pääsee hyppäämään vähän rataa keskiviikkona Tinan kanssa. Yritän pyytää jonkun kuvaamaan vähän niin saa nähdä miltä meno näyttää :)

Pixun kanssa on myös tarkoitus sitten mennä ekoihin kouluvalmennuksiin 25-26.5 kun Nipsu on Vaasassa. Ihan kiva, nyt tuntuu että vois ehkä jotain saadakin irti valmennuksesta kun me ei vaan singoilla sinne sun tänne, ainakaan ihan koko ajan :P

(C) Heidi Järvi

Zebbestä sen verran, että mun instagramista kannattaa katsoa siitä videopätkät, se on edistynyt älyttömän paljon, ja mua niin tekis mieli ottaa se kotiin!! Ikävä on suuri, mutta sen on tosi hyvät oltavat Saksassa, se kehittyy siellä tosi hienosti enkä mä ehdi kolmen hevosen kanssa täällä, sitten pitäisi yksi laittaa pois, enkä mä sitä halua tällä hetkellä tehdä. Eli nyt mennään näillä kuvioilla ainakin kesän yli :)

2 kommentarer

 1. Mahtava kuulla, että menet Pixulla valmennukseen!
  Tee siitä postaus kuvien tai videon kera, please. Olisi mukava nähdä mihin Pixu taipuu.

  Zeppellä on hyvät oltavat ja viisaasti ajattelit, kun mietit ettei aikasi riitä kolmelle hevoselle. Ihmettelen nytkin miten aikasi riittää kaikkeen. Sinulla on varmaan hyvä taustajoukko, joka tukee ja auttaa sinua elämässäsi?

  Pixusta tulee sinuun ykkösratsu jonain päivä, uskoisin. Siinä on paljon, paljon potentiaali. Hienointa on, että sinä ymmärrät sen miten hiomaton timantti se on ja annat sen kehittyä kaikessa rauhassa. Annat sille vaihtelua, rakkautta sekä niitä onnistumisen tunteita, jota jokaisen hevosen pitäisi kokea elämänsä varrella kehittyäkseen paremmaksi ja osaavaksi ratsuksi. Jatka valitsemallasi tiellä.

  Mitään ei saa pakottamalla, vaikka niin monet luulevat. Sinulla on taito ja kyky lukea hevosta. olet herkkä ihminen varustettuna raudanlujalla tahdolla ja kilpailuvietillä. Uraasi ratsastajana on ollut ihana seurata. Olisipa sinun kaltaisiasi ratsastajia enemmän.

  SvaraRadera
 2. Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun tuli mieleen, että ootko miettinyt että kenestä luovut sitten kun 3 et ehdi menemään, mutta zebbe tulee takaisin suomeen ?

  SvaraRadera