Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 6 maj 2016

Opetuspäivä...


Ainakin voin todeta että en enää lähde auton rattiin 12 tunniksi jos tiedän että pääsen vaan yhden luokan starttaamaan.. Hilton ei IKINÄ mene ensimmäisenä kisapäivänä hyvin, se on aina tosi jännittynyt ja ihan metsään menee.. Toisena päivänä se lähes poikkeuksetta parantaa useilla %:lla kun on rennompi :p 
Eilen se jännittyi ihan uudelma tavalla, se liikkui kyllä eteen(mikä sinäänsä hyvä kun mä vihaan sitä tunnetta kun pitää patistaa eteen), mutta se oli kiireinen ja kireä selästään, seurauksena niin monta isoa rikettä että toivon että siinä oli koko tämän kauden rikkeet nyt sitten paketoituna yhteen suoritukseen! 

Hiltonhan harvoin tekee mitään selvää rikettä, se on yleensä huono silleen tasapaksuisesti kun ei liiku mihinkään ja on tahmee.. 
Nyt oli ihan toisinpäin. Rikkoi laukalle 2krt,esitti parit ykköset, "kaatui" piruetista..
Jos nyt jotain positiivistä niin Hilton ainakin liikkui eteen vaikka oli ekat "helteet", oli kyllä ihanan kesäistä kun yli 20c ja aurinkoista.Kaks osakilpailua saa mokata onneks, mutta nyt katson kyllä että saadaan ainakin se yksi rata alle ennen seuraavia Small Tour osakilpailuja ;) postuksen kuvista suuri kiitos taas Taru Arolalle!!

13 kommentarer

 1. Moi, lupailit aikaisemmin kertoa Hiltonin ruokinnasta, aiotko vielä kirjoittaa aiheesta? Kiinnostaisi tosi paljon kun on niin upeassa kunnossa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa! Juu anteeksi on unohtunut :) hilton syö päivässä 6L litistettyä kauraa, 2L krafft sport, 3dl pellava, 3dl lese,4dl greenline, rypsiöljy 1dl,kalkki,MSM,magnesium ja elektrolyytti ja suola, plus paljon heinää :)

   Radera
  2. 9l väkirehuja päivässä? 😳

   Radera
  3. Ihmettelevälle anonyymille: Kyllä ne kilpahevoset ja tuontasoisessa treenissä olevat tarvii melko paljon myöskin väkirehuja ;) t. Alan opiskelija

   Radera
 2. mitkä prosentit tuli?

  SvaraRadera
 3. Jännittyneisyyden huomasi yleisössäkin. Noin pitkät kisamatkat ovat fyysisesti iso ponnistus sekä hevoselle että ratsastajalle. Hilton on kyllä hieno. Ei muuta kuin tsemppiä ja uutta matoa koukkuun!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu näin on. Kiitos, me jatketaan yrittämistä :)

   Radera
 4. Mikä satula sulla on? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Childeric DAC, ihan huippu satula :)

   Radera
 5. No aina mene nappiin ei muuta kuin uusiin koitoksiin ja lippu korkealle.
  Pidetään peukkuja kehän ulkopuolella.
  Ootte kyllä upea pari!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näin se menee, tää on äärimmäisen vaikea laji, mutta me jatketaan, valmiiksi ei koskaan tule :) kiitos paljon!

   Radera