Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 19 februari 2017

Maiseman vaihtelua!

Eilen käytiin Pixun kanssa "lähikylän" maneesilla, jotta neiti pääsisi taas pikkasen reissaamaan ja treenaamaan uudessa paikassa. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun mä olen Pixun kanssa käynyt muualla ratsastamassa. Ajattelin kyllä, että tamma olisi aika jännittynyt, mutta sainpas posiitivisen yllätyksen kun Pixu käyttäytyi todella mallikkaasti!


Pixulla upea Burgundy huopa ja samaa sarjaa pintelit Equestrian Stockholmilta! Minä taas rakastan OneK-kypärääni! (minulla on Equestrian Stockholmin ja OneK:n kanssa yhteistyö)


Traileriin Pixu meni suoraan ekalla yrityksellä, maneesissa hieman kyllä jännitti alkuun, mutta sai kävellä niin kauan kunnes rupes rentoutumaan ja kun aloitin ratsastamaan se rentoutui myös aika nopeasti ja olikin sitten täysin samanlainen ratsastaa kuin mitä kotona. Ainut ero tietty, että tämä maneesi on tosi paljon pienempi kuin meidän, joten vähän useammin piti kääntää ;) 

Mutta ihmeen fiksu tämä Pixu kyllä on! Paras puoli tammassa on, että se ei "kyttää" yhtään mitään, tässäkin maneesissa on paljon sellaista mitä voisi katsella, mutta Pixu ei kyllä mitään siellä huomannut vaan keskittyi tosi hyvin työntekoon ja minuun.

Instagramissa löytyy pieni videopätkä ( sophiab_1986 ) kuinka hienosti Pixu pärjäsi uudessa paikassa, pari kuvaa yritettiin ottaa mutta maneesi oli sen verran pimeä, että ihan ei onnistunut, pari kuvaa todistusaineistoksi laitan kuitenkin tänne ;)

Hiltonin kanssa treenattiin lauantaina aamulla, ja superhyvä fiilis jatkuu :D Nyt pitää ravia vaan jaksaa treenata enemmän, kun laukka sujuu niin hyvin. Kisoihin on nyt 3 viikkoa, ja katsoin, että heti seuraavana viikonloppuna Tampereen jälkeen on Ainon ratsastuskeskuksessa 3-tason kisat, missä avoin PSG 19.3, eli sinne tähdätään myös. Voi olla hyvä startata kaksi viikonloppua putkeen nyt kun on taas ollut niin pitkä kisatauko, ollaan ehkä vähän ruosteessa ekassa startissa vielä ;) 

Tänään Hilton pääsi hyppäämään :D pientä jumppasarjaa oli mennyt ja oli tosi kiltisti (minä en itse hyppää vaan annan hevosenhoitajan hypätä niin saa tehdä välillä jotain hauskaa mun heppojen kanssa ;) Hiltonillekin tekee tosi hyvää nyt kun se taas innostui hyppäämisestä!)

Huomenna hepat rokotetaan mutta ajattelin ehtiä ratsastaa ennen sitä, sitten saavat tässä samalla pienen loman kun molemmat ovat olleet niin superhyviä nyt, ja loppuviikosta taas palautellaan takaisin treenin makuun!

2 kommentarer

  1. Innolla oottelen sitte videota teidän kisasuorituksista! :)

    SvaraRadera
  2. Siis miks tää Pixu niiko myydään? Eihän se oo ollukkaa kauaa sulla:D ihan vaan halusin kysyä ei mitää negatiivista.

    SvaraRadera