Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 18 december 2009

Kallt i Finland...

Det börjar nog kännas otroligt ensamt här utan Zebbe. De första två veckorna gick bra,det var riktigt skönt att få komma hem och göra allt möjligt annt förutom att bara vara på stallet hela dagarna. Men nu börjar jag bli tokig snart utan Zebbe! I början på Januari flyger jag tillbaka till Tyskland för att hälsa på honom,can't wait!!
Zebbe har iallafall gått mycket framåt,vad jag hört. Bytena mer befästa och han sätter muskler hela tiden. Sadeln borde varit klar igår men igår då dom provade nya sadeln satt den inte riktigt perfekt ännu så den måste omformas lite till ännu. Hellre väntar man lite och får en sadel som sitter perfekt!

Jag hoppas att jag inte tappat alla mina "ridmuskler" nu då jag har paus från ridningen,jag försöker hålla konditionen uppe o musklerna i bra skick genom att träna på gymmet. Det gör jag även då jag rider dagligen. Jag tycker jag sitter mycket bättre och har mycket mera kontroll över min kropp och muskler då jag tränar regelbundet på gymmet,jag kan signalera hästen med hjälp av endast ex. magmusklerna då de är i bra skick. Sen måste man ju vara lite fåfäng och säga att jag tycker definitivt det ser mycket bättre ut då dressyrryttaren är smal och i fint skick när man sitter på hästryggen. Hållningen och helhetsintrycket är ändå väldigt viktig för att ge ett bra helhetsintryck av ekipaget.

Jag skall uppdatera med lite bilder och mera info efter att jag varit till Tyskland. Nu ska jag återgå till mina julbestyr och önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !!!


XX Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar