Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 25 februari 2015

Back on Track tallisuojat ja KISA!

(Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Hippolan ja Back on Trackin kanssa)

Voin nyt ylpeänä esittää että tehdään Back on Trackin kanssa yhteistyötä ja sainkin heiltä nyt pari tosi kivaa tuotetta käyttöön. Ensimmäinen tuote josta ajattelin kertoa on Back on Trackin Quick wraps Royal tallisuojat. Olen käyttänyt näitä monta vuotta, ja sainkin onneksi nyt uudet hienot suojat käyttöön :)

Yleensä laitan nämä suojat yön yli päälle jos on ollut vähän kovempi treeni. Ikinä ei ole aamuisin ollut nestettä jaloissa kun nämä ovat olleet päällä. Ne pysyy myös hyvin jalassa ja samalla ne suojaa myös jalkaa. Esim Zebbe on aika mestari polkaisemaan hokkien kanssa haavat jalkoihin, myös karsinassaan..

Näitä suojia on tosi helppo käyttää, on esim helpompi kuin kääriä tallipintelit, ja helpottavat tallityöntekijän työtä aamuisin kun tarvitsee vaan suojat ottaa pois pinteleitten sijaan :)Sitten vielä KISAAN: Eli nyt yhdellä onnekkaalla lukijalla on mahdollisuus voittaa niskatarrasuoja hevoselleen sekä kerrasto itselleen. Kisaan osallistutte kommentoimalla tähän postaukseen teidän BoT:in suosikkituotteesta, perusteluineen. Kirjoittakaa myös s-posti osoite jotta osataan ottaa voittajaan yhteyttä :) Back on Trackin kaikki tuotteet löydätte täältä .  Kisa loppuu la 28.2 klo 21.00 joten siihen mennessä tulleet kommentit ovat mukana :) Tsemppiä kaikille!

129 kommentarer

 1. BoT-verkkoloimi on meidän tallissa käytössä melkein kaikilla. Sopii vanhemmille hevosille pitämään selän vetreänä ja kaiken ikäisille treenin jälkeen. On myös kätevä, kun voi käyttää ympäri vuoden, kesällä pelkästään ja talvella vaikka toppaloimen alla.

  hansikas@luukku.com

  SvaraRadera
 2. Mulla oli lämminveriruunalla kummassakin takajalassa turvotusta, päätin sitten kokeilla pitkän pohdinnan jälkeen BOT:in tallisuojia. Pidin niitä öisin takajaloissa ja ne todellakin auttoi! Kuivat jalat aamulla tarhaan vietäessä eikä näitten käytön jälkeen ole turvotusta esiintynyt enään :) Nyt oon myynyt ne pois mutta jos samanlainen tilanne tulee niin varmasti hankin uudestaan tallisuojat käyttöön. Sähköposti osoite: alkoor92@gmail.com

  SvaraRadera
 3. minun lempparini BoT:in tuotteista on ehdottomasti tuo ihmiselle kuuluva "tarta"polvisuoja. itelläni on oikea polvi rikki - ja pahasti - mutta tuon polvisuojan avulla pystyn jopa käymään lenkeillä ja ratsastamaan ilman kipua! uskomaton tuote! :)

  imppu1992@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Pintelipatja! Sitkeästi turvottanut takajalka saatiin normaaliksi parin viikon käytöllä!
  johanna.nohteri@expert.inet.fi

  SvaraRadera
 5. Perustelitkin jo Sophia hyvin postauksessasi BOT:in tallisuojien parhauden :-) Ne todella toimii kovan treenin jälkeen! Ihmisille tehdyistä tuotteista, ratsastajan selkä todella tykkää BOT:in selkävyöstä. Itse olen käyttänyt jo vuosia (siitä lähtien kun todettiin välilevynpullistuma). Erityisesti talvella verraton tuote tallihommissa, jos kärsit muutoin selkävaivoista - laittaa veren kiertämään ja selkä ei saa kylmää tai vetoa. TYKKÄÄN!
  (Hehdihoo@gmail.com)

  SvaraRadera
 6. Mun lempparituote BoT:in tuotteista on ehdottomasti juurikin nuo Quick wraps Royal suojat, koska pitää nesteet pois yms :) Jalkojen hoito on ehdottoman tärkeetä, ja nuo on kyllä ihan huippuhyvät! Nuo käy myös kaikille hevosille, ja on älyttömän helpot! Helppo laittaa ja ottaa pois, sekä vaikuttaa ns. pitempään.

  alina.saarenpaa1@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Kaikki BOT-tuotteet on ollut aivan huippuja! Mutta suosikkini on ehkä silti oma BOT-poolokauluri. Eipä ole kaula ja niskat palellut sen oston jälkeen! Ja niskatkaan ei ole niin jumissa kun päivittäin käyttää.

  Entisellä hevosellani käytin mielelläni juuri noita esittelemiäsi tallisuojia ja niistä tykkäsin kovasti. Jalat olivat aamulla ihan kuivat kun suojat oli ollut yön jalassa.

  anniina.gullans@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Kyllä nuo tallisuojat ovat minunkin lempparit. Yksi pari löytyy ja ja ovat kyllä ahkerassa käytössä. Laatu ja käytännölisyys kohtaa niissä. Estetreenin jälkeen kylmät jalkoihin, jonka jälkeen botit yöksi niin jalat ovat aivan priimat aamulla. Tai kovan koulutreenin jälkeen nuo yöksi takasiin ja jännetupit kiittää. Monet Botin tuotteet ovat mielestäni huonontuneet laadultaan ajan myötä mutta tallisuojat sekä loimet ovat edelleenkin vertaansa vailla. jennat@windowslive.com

  SvaraRadera
 9. Rannevammaisena rannasuojat on pop ja koiralle etenkin aktiivitreeniaikana verkkoloimi on ollut hyödyksi.

  SvaraRadera
 10. Ja liian nopeana lähti ilman spostia: sarinkan at gmail.com

  SvaraRadera
 11. botin hanskat, parempia hanskoja saa hakea! -15 pakkasta ja sormille ei tule kylmä, ihan loistavat :)
  nea.rinnetmaki@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Verkkoloimi on käytössä, mutta silminnähden tehot havaittavissa tallisuojissa - nesteet laskevat jaloista. Käytämme niitä myös kuljetuksissa esim estekisoihin ja -valmennuksiin.
  karita.pynttari@vaisala.com

  SvaraRadera
 13. Bot-selkätuki on itselle ollut paras! Selkävammaisena on auttanut paljon kivuttomaan ratsastukseen ja parempaan istuntaan sitä kautta :)
  naani16@luukku.com

  SvaraRadera
 14. Oma suosikki BoT:in tuotteista on selkävyö, alaselkä on usein kipeä ja selkävyöstä on paljonkin apua. Hevosella eniten käytössä selänlämmitin, välttämätön kuljetuksiin. pauliina.palin@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Botin tuotteet ovat kaikki huippuhyviä ja laadukkaita, mutta ehdottomasti Back On Trackin Quick Wraps Royal tallisuojat ovat olleet aivan huiput. Ne todellakin ovat hintansa arvoiset. Hevoselta lähti takajaloista nesteet pois ja nyt on voinut paljon paremmin. Eikä suojat kulu tai rikkoudu helposti, joka on todella hyvä juttu. :)
  oonistyttis@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Ehdoton lemppari on fleeceloimi, vaikka pintelipatjatkin erittäin toimivat. Fleeceloimi helpottaa meillä erityisesti kuljetuksissa kun on herkkäselkäisiä hepoja, ja myös starttien jälkeen loimi on hyvä. Ensi talveksi on ostettava tallitoppiskin samaa merkkiä, niin rakastunut näihin tuotteisiin! Ratsastaja myös liputtaa hanskojen puoleen.

  SvaraRadera
 17. Ehdottomasti hanskat ja sukat. Itselläni huono verenkierto nakeissa. Talvet ovat tuskaa, sillä aamuisin ei saa edes sormia liikutettua. Kaikki talvikäsineet kokeiltiin, mutta kaikissa sormet jäätyi alta aika yksikön. Viimeisenä toivona, ennen harrastuksen talvilopettamista uhrasin rahat hanskoihin. Ei ole tarvinnut enää kärsiä turvonneista, violeteista paleltuneista sormista ja aamullakin voi kahvikupin ottaa käteen. Mahtuvat hyvin minkä tahansa hanskan alle ja mukana myös töissä. Harrastuksen pelastus ja oikeastaan oman terveydenkin. Pois en vaihda, ostan joka syksy uudet, kun kulutus on kova :) sen jälkeen ostin myös hevosille suojat, loimen jne.
  mkriding@hotmail.fi

  SvaraRadera
 18. Bot:in tallisuojat. Niin kätevät kovan treenin jälkeen! Ensiksi kylmät ja sit tallisuojat yöksi avot! Aamulla ei ole nestettä jaloissa! Hintansa väärti!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Bot:in tallisuojat. Niin kätevät kovan treenin jälkeen! Ensiksi kylmät ja sit tallisuojat yöksi avot! Aamulla ei ole nestettä jaloissa! Hintansa väärti!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Bot:in tallisuojat. Niin kätevät kovan treenin jälkeen! Ensiksi kylmät ja sit tallisuojat yöksi avot! Aamulla ei ole nestettä jaloissa! Hintansa väärti!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Bot:in tallisuojat. Niin kätevät kovan treenin jälkeen! Ensiksi kylmät ja sit tallisuojat yöksi avot! Aamulla ei ole nestettä jaloissa! Hintansa väärti!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Bot:in tallisuojat. Niin kätevät kovan treenin jälkeen! Ensiksi kylmät ja sit tallisuojat yöksi avot! Aamulla ei ole nestettä jaloissa! Hintansa väärti!

  jonna.toikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Olen tykännyt todella paljon BoT ratsastus- ja tallisuojista, varsinkin kun ponillani on jännevamma! Turvotus laskee nopeasti ja ovat hyvin istuvia myös poneille. Usein merkit tuntuvat panostavan vain hevoskoon istuvuuteen, mutta botit istuu kuin valutut pikkukinttuiselle. Selkätuki itselläni toimii ja varsinkin poniesteratsastajana etukeno on todella yleinen ongelma ja saa selkäni kipeäksi. Mutta ei enää kun otin botin käyttöön!:)

  elina.tuiskunen@phnet.fi

  SvaraRadera
 24. Pintelipatjat ovat meillä olleet eniten käytössä, yöllä lämppäreinä ja kuljetuksessa. Mielenkiinnolla luin ratsastushanskoista kommenttia kun omat sormet ovat aina jäässä josko noista saisi apua. laura.a.paaskynen@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Av alla mina back on track produkter så gillar ja mest och använder mest jyst dom här Royal skydden. Aldrig hänt att hästen skulle ha vätska i benen efter användning av skydden.
  mronnbacka@gmail.com

  SvaraRadera
 26. BOT-verkkoloimi, ehdottomasti!

  Shadowcapture@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Oma suosikki on ehdottomasti BoT:in tuotteista tuo fleeceloimi. Vaikka en kyllä oo ollu sen kaa paljoo tekemisissä mut silti vaikuttaa tosi kivalle. Muira roistaen oon rakastunu näihin tavaroihin! ;) Olisi tosi kiva voittaa tommosia tavaroita mutta mutta aina ei onnetar suosi .:)
  miciricaww@gmail.com

  SvaraRadera
 28. Minun hepalla on BOT:in selänlämmitin. Kiva, kun selkä pysyy vetreempänä niin paljon kivempi alottaa treeni. Ja sitten taas treenin jälkeen voi heittää sen hepan selkään. En ole vielä huomannut merkittävää eroa. (Käytetty 2kk) Tai no ehkä silloin on ollut varsinkin laukassa parempi kun olen käyttänyt selänlämmitintä ratsastuksen ajan. Huono puoli oli vaan, että silloin lämmitin hankasi hevosen selkää. Toinen huono puoli on myös se, että vaikea saada pysymään selässä, vaikka se on loimessa kiinni.

  Tällä viikolla tulee hepalle hieroja niin sitten taas näkee onko ollut hyötyä, ja varmasti on ollutkin! :)

  Espada@luukku.com

  SvaraRadera
 29. Ehdottomasti ihmisten polvisuoja ja sukat! Useastikin olen pudonnut hevosen selästä ja polvi rikki, mutta polvisuojan avulla voin taas hypätä esteitä, ilman kipuja ❤ ja sukat ovat täydellinen yhdistelmä villasukkien kera tällaiselle vilukissalle (: Hierojakin kehui että verenkierto parantunut nilkoissa huomattavasti!

  emmi.viitala@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Ehdottomasti ihmisille tarkoitettu polvituki! Minä kärsin vanhan vamman takia polvikivuista, ja varsinkin talvella ne oireilee. Olen 24.v ja minulla on vanhusten vaivoja, kun pakkasella paikkoja vihloo. :D Back on trackin ansiosta voin urheilla ja ratsastaa ilman että polveni vaivaa. Erittäin hyviä tuotteita, ja jos rahapussi antaisi periksi ostaisin ne kaikki!

  jenni.naukkarinen@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Minun lempi BOT tuote on ehdottomasti verkkoloimi koska se on vaan kätevä laittaa rankan treenin tai hieronnan jälkeen yöksi päälle ja pysyy hyvin päällä eikö valu! Hyvä laittaa pelkästään lämpimällä säällä ja talvella toisen loimen alla. Hevosella oli selkä jumissa ja nyt kun on käyttäny nii on vetreytyny hyvin:)
  inkatanninen19@gmail.com

  SvaraRadera
 32. Bot:in pintelipatjat! Hevosille ei kerry nestettä jalkoihin ja sen saa kätevästi vaikka
  itsellekkin pintelöityä selkään jos meinaa jumiin mennä! tiina.turunen@windowslive.com

  SvaraRadera
 33. Itsellä on Bot niskasuoja, koska pää särki niin julmetusti niska jumien takia ja kouluun ei pystynyt siksi keskittymään. Nykyään pää ei särje ja niskat ei ole jumissa ja Bot on päivittäisessä käytössä ja kouluun pystyy vihdoin keskittymään. Haluisin ehdottomasti jotain tuotteita hevosille!

  miranda01heppa@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Verkkoloimi! Käytössä ympäri vuoden, ennen ja jälkeen kisojen ja treenien. Tarleena.raatikainen@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Back on trackin tuotteista ehdoton lemppari on hanskat! Pysyy kädet ihanan lämpöisinä jopa talvella, kun verenkierto tosiaan aika huono käsissä... :)
  Nea.saunamaki@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Meillä on käytössä BOT:in patjat ja noita suojia kovasti harkitsen, ne kun olisivat kätevämmät käyttää. :) Patjojen lisäksi harrastuskoirallani on käytössä BOT:n takki, joka on kyllä auttanut lihasjumeihin.
  lea,oinonen@gmail.com

  SvaraRadera
 37. Minäkin olen aivan hurahtanut näihin BOT:n tuotteisiin. Kokemusta löytyy jo kymmenen vuoden ajalta. Hevoselle löytyy loimea, satulahuopaa, tallisuojia yms ja kaikki olleet todella hyödyllisiä ihan päivittäisessä käytössä. Lemppariksi nousee kuitenkin itselleni kaksi vuotta sitten hankitut polvisuojaimet. Täällä Lapissa kun pakkanen heittää helposti yli -30 astetta (pakkasjaksot saattaa olla todella pitkiäkin, joten on pakko liikuttaa hevosta jollain tapaa) , on omat polvet ratsastuksen aikana aivan jäässä ja jäykät. Näitä polvisuojaimia kun käyttää -10 asteesta ylöspäin, ei tarvitse enää kärsiä jäätyneistä polvista! Loistava keksintö juurikin herkästi kylmästä kärsiville ihmisille - suosittelen!
  sanna.heimo@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Nilkkatuki omassa käytössä. Leikatun ja jäykän nilkan liikkuvuus on aamulla ihan eri luokkaa, kun nukkuu tuon tuen kanssa. mari.pitkaaho(at)gmail.com

  SvaraRadera
 39. BoT selänlämmitin! Ponilla ei jää selkä jumiin eikä kipeäksi kovemmankaan treenin jälkeen kun tuon selänlämmittimen oon yöks pistäny loimen alle. Mahtavia tuotteita nää kaikki BoT:t!

  elmakukkonen@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. BoT selänlämmitin! Ponilla ei jää selkä jumiin eikä kipeeksi kovemmankaan treenin jälkeen kun pistää yöks loimen alle. Kivempi ponillekkin että pysyy vetreenä. Ihan mahtavia tuotteita nää kaikki BoT:t!

  elmakukkonen@hotmail.com

  SvaraRadera
 41. Ihmisten selkävyö ja pohjalliset.
  Selässäni on asentovirhe jonka takia lihakset menevät koko ajan jumiin. Tuon kanssa vertyvät ratsastaessa helpommin.
  Varpaat ovat aina jäässä koska olen ne lapsena palelluttanut. Noiden kanssa eivät ole jäässä. Todellakin hintansa arvoiset :)
  venla.punkari@hotmail.fi

  SvaraRadera
 42. Vaikka käytössä on useitakin BoT-tuotteita, on selänlämmitin, kinnersuojaa, pintelipatjaa, koiran verkkoloimea sekä itselle käsineet, on selkeimmän avun tuonut kinnersuojat vanhemman oriimme vaivaisia kintereitä helpottamaan. Silloin tällöin kinner kiusaa, mutta muutama yö kinnersuojan kanssa ja taas askel on orimaisen keveä!

  vasenkarisari@gmail.com

  SvaraRadera
 43. BOT-selänlämmitin on kyllä yksi lemppareista, siitä olen kuullut pelkkää hyvää! Tai sitten ko. niskasuoja, hevoseni tuntuu aina jumiuttavan juurikin selkän sekä niskan. Haaveissa olisi ostaa itsellenikin jotain BOT-tuotteita, joka paikassa kuulee pelkkää hyvää kommenttia näistä. :)
  m.fani@luukku.com

  SvaraRadera
 44. Hevosellani on käytössä selänlämmitin ja kinnersuoja. Lisäksi löytyy pintelipatjat, mutta laiskana pinteleiden käärijänä jääneet lojumaan kaappiin, aiemmalla hevosellaan tallisuojat todettiin hyväksi muttei rahakukkaro sallinut nykyiselle niiden ostoon. Kaikista tuotteista kokemukset ovat vain positiivisia. Kintereen turvotus toipilaalla on saatu pois ja vähitellen sen takia päästy palaamaan normaali liikutukseen. Toiminut hyvin ennaltaehkäisevänä ja myös vammojen hoidossa.

  Heidi-hautamaki@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Selkävammoista johtuvien syiden takia suurimmat peukutukset ja kiitokset ihmisen selkävyölle ja niskasuojalle. Vammoista säteilee äärettömän tuskalliset hermokivut ja 2,5vuoden työn jälkeen edellä mainittujen vuoksi pystyn ratsastamaan lähes kivuttomasti. Tämäkin matka tähän pisteeseen olisi ollut huomattavasti helpompi, jos tuotteita olisi käytetty heti alkuun. Hevosella ehdoton lemppari on BoTeista selänlämmintin herkkähipiäiselle ruunalle!

  ratsukko@wippies.com

  SvaraRadera
 46. Koiran BOT-fleeceloimi on ollut kovassa käytössä varsinkin nyt talvella helppo heittää esim agility treeneissä päälle ennen tai jälkeen radan joten se on lempparina. Haaveilen myös hevoselleni BOT:in tuotteita kun koiralla toiminut ainakin moitteetta. heikkila.sanni@gmail.com

  SvaraRadera
 47. Kauluri ihmiselle.

  mariaveevouti@gmail.com

  SvaraRadera
 48. BoTin tallisuojat ehdottomasti parhaat. Aiemmin estetreenin jälkeen jaloissa oli nestettä hieman mutta tallisuojien myötä nesteet katosi kokonaan :)

  viivimarttala1@gmail.com

  SvaraRadera
 49. Itselläni ei ole kokemusta muista bot tuotteista, kuin polvenlämmittäjästä omaan jalkaan. On ollut nyt 2 vuotta käytössä öisin aina talvisin ja olen ollut todella tyytyväinen! Polvessa on monta vuotta vanha vamma, jonka takia polvi alkaa särkemään aina kun ilmat kylmenevät. Bot:n käytön aloitettua ei ole polvi särkenyt enää ollenkaan! Kuulostaa utopistiselta, mutta mulla se todella toimii!

  SvaraRadera
 50. En ole ennen tuotteita sen pahemmin kokeillut, mutta BOT-bootseja olen jo kauemmin katsellut!

  milja.husu@gmail.com

  SvaraRadera
 51. Ahkerasti käytössä BOT:n jalkasuojat ja verkkoloimi mutta kyllä loimi on mun lemppari! Hengittävä mutta samalla lämmittää, plus tosi hyvä kuivatukseen!! Juttqa-@hotmail.com

  SvaraRadera
 52. Meillä on tuo selänlämmitin auttanut todella paljon, ennen hevosella oli selässä paljon jumeja ja kireyttä. Mutta jo parin viikon käytön jälkeen jumit ja kireydet olivat jo melkein lähteneet. Joten siitä on ollut suuri apu meille! Ja minulla on polvet rikki, aika pahastikkin ja ihmisten polvisuojien ansoista kivut ovat vähentyneet ja olen pystynyt ratsastamaan ja urheilemaan muutenkin ilman suurta polvikipua! sähköposti: marikalind9 @gmail.com

  SvaraRadera
 53. BOT-verkkoloimi koiralle :)
  laksonatalie@gmail.com

  SvaraRadera
 54. Ehdoton lemppari on selkätuki. Se on käytössä ku alaselkä vihottelee vähän väliä, kun on pamahtanut tallia tehdessä muutama vuosi sitten. Samanlainen selkätuki on käytössä myös meijän ukilla, jolla on selässä rappeuma, johon ei mikään tuntunut auttavan, tuo lievittää kipua ja turvotusta :)
  bluuberry_@hotmail.com

  SvaraRadera
 55. Mulla ei ole paljoa kokemusta back on track tutteista, mutta ehdoton lempparini on back on track tallisuojat. Käytimme niitä entisellä ylläpito hevosellamme, jolla oli jännevika ja huomasimme kyllä välillä eron.

  laura.julia.gronroos@gmail.com

  SvaraRadera
 56. Selänlämmitin hevoselle, sillä saa selän lihakset hyvin pehmeäksi ja auttaa, jos selässä on pieniä jännityksiä tai jumeja :)
  oonakinnunen@gmail.com

  SvaraRadera
 57. Mulla ei ole kauheasti kokemusta Back On Track tuotteista. Meillä on kumminkin joskus entisellä ylläpito hevosella ollut käytössä magneettisuojat. Näki kyllä välillä vähän muutosta, koska kyseisellä hevosella oli jännevamma, jonka takia jalat turvottelivat.


  laura.julia.gronroos@gmail.com

  SvaraRadera
 58. Tallisuojat ehdottomasti! Niiden käytön jälkeen jaloissa ei ole enää nestettä. Käytän omalla nuorella niitä kovan rasituksen jälkeen. :) linduli_8@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. Omalla ponilla on ollut turvotusta jaloissa ja kaivettiin BOT:in pintelipatjat kaapista ja pidettiin muutama yö. Vaikutuksen huomasi heti ja ne todella auttoi! Sama juttu BOT selänlämmittimessä, selän arkuus väheni! Tulevaisuudessa olisi tarkoitus ostaa kunnon Back On Track loimi, kun tuo poni neiti sen verran herkkä on... :)

  miina01@live.fi

  SvaraRadera
 60. Meillä ollut selkäloimi, josta ollut apua kun hevosella oli selässä lihakset jumissa. Käytetty myös kinnersuojia, joihin oltu myös tyytyväistä! :)
  jolanda.arela@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Vaikea valita lempparituotetta, koska kaikki BoT-tuotteet, joita olen kokeillut, ovat olleet loistavia! Meillä on myös käytössä nuo tallisuojat, jotka ovat ihan loistavat. Todellakin pysyvät kiinni ja lisäksi lika ei tartu niihin helposti. :) Meillä on myös käytössä BoT-fleece, joka on ollut varsinkin talvella ihan ykkösloimi ratsastuksen jälkeen laitettavaksi - hevonen on pysynyt lämpöisenä, lihakset pehmeinä ja fleece päästää hyvin kosteuden haihtumaan karvasta. Jos on pakko valita, niin ehkä lemppari on juuri tuo fleeceloimi. ;)
  ira.sydanmaanlakka@gmail.com

  SvaraRadera
 62. mullon itsellä back on track sukat noin testikäytössä, seuraavana sitten kerrasto ja kauluri etenkin niska-hartiaseudun jäykkyyteen, sukat ovat olleet yösukkina juoksutreenien jälkeen. Hevoselle haluaisin ehdottomasti punaisen BOT-satulahuovan ja loimen. Useilla hoitamillani hevosilla olleet BOTit jalkoihin ja aivan täydelliset yösuojat/kovan treenin jälkeen ollut niin ratsuilla kuin ravureilla (: Ehkä ykköseksi nousee nyt noi suojat ;-D

  lauraa.parviainen@gmail.com

  SvaraRadera
 63. Meillä käytössä BOT fleeceloimi ja on kyllä tosi hyvä! Ostin, kun hevosella revähti selkälihas, jonka takia piti saada verenkiertoa lisättyä ja pidettyä heppa lämpimänä. Nyt toimii ns. ennaltaehkäisynä, kun käyttää ennen treeniä ja treenin jälkeen. Lisäksi jos hevonen tuntuu esim. jäykältä, niin loimi on sitten ihan yötäkin käytössä :)
  nica@teepa.net

  SvaraRadera
 64. Hevoselle lemppari on talliloimi, hyvän tuotteen vaikutus mahdollisimman isolla alueella siis :D ! Itselleni suosikki on ehdottomasti käsineet, sairastan nivelreumaa ja tuotteesta on ollut iso apu jäykkyydessä ja kivussa :) !
  iiduliini3@gmail.com

  SvaraRadera
 65. Hevoselle verkkoloimi, kuten selvästi aika suosittu onkin. Koiralleni takki ja itse haluaisin testiin käsineet tai juurikin tuon kerraston.
  Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

  tellimaria@gmail.com

  SvaraRadera
 66. Nämä tallisuojat on kyllä parhaat! Käytän omalla hevosella lähes jatkuvasti ja käytössä myös selänlämmitin ja pintelipatjat :)
  kaisu.t@hotmail.com

  SvaraRadera
 67. Meilläkin suosikkina ovat nämä BOTin huippuhyvät tallisuojat! Tykkään itsekkin käyttää niitä rankemman treenin jälkeen, juuri yön yli. Ne toimivat kyllä hienosti!
  liisatiitola@gmail.com

  SvaraRadera
 68. Meillä on käytössä sekä selänlämmitin, että kinnersuojat. Näistä lemppariksi on ehdottomasti noussut tuo selänlämmitin. Usein pidän sitä ennen ratsastusta vähintään 20 min. Ero on hurja jos vertaa tilanteeseen ilman selänlämmitintä! Minulla on iso hevonen joka yleensä vertyy hitaasti mutta selänlämmittimen kanssa hevonen tuntuu virkeältä ja vetreältä heti alkuun :) voin suositella ihan kaikille!
  tuulia.takanen@gmail.com

  SvaraRadera
 69. Mun koiralla on BOT-verkkoloimi, joka on ollut tosi hyvä vanhan koiran selälle. Se nukkuu yöt se päällä ja nauran aina, että laitetaan sillekin yöpaita :) itse oon tykännyt BOT-t-paidasta, se on tosi hyvä jos on paikat jumissa ja myös hieronnan jälkeen. Pysyy selkä tosi hyvänä :) tiina.saransaari(at)iki.fi

  SvaraRadera
 70. Omalla hevosellani on BOT-fleeceloimi ja lanneloimi. Jos nyt saisin vielä valita jonkun tuotteen, niin ostaisin tallisuojat, hevosellani todetun nivelrikon takia. Myös kävelytysloimi voisi olla kätevä :)
  Lanneloimen kanssa olen huomannut ihan konkreettisen vaikutuksen hevosessa. Talvisin kylmempinä päivinä laukka on aluksi ollut nelitahtista, mutta BOT-lanneloimen kanssa se on ollut alusta asti kolmitahtista. Huipputuotteita kyllä nuo :)

  h-eini@wippies.com

  SvaraRadera
 71. Suosikkini, ja tällähetkellä ainoa, Back On Track tuotteeni on ehdottomasti nuo samat tallisuojat. Mukavan pehmeät suojat on helppo ja nopea kääräistä hevosen jalkoihin ja ne poistavat tehokkaasti turvotusta. Tallisuojat suojaavat myös hyvin hevosen jalkoja mahdollisilta kolahduksilta ja naarmuilta, joita hevonen saattaa saada piehtaroidessaan karsinassa. Plussaa myös siitä, että suojat voi pestä kätevästi pesukoneessa. Testasin tallisuojat myös omiin särkeviin jalkoihini ja ne tuntuivat todella mukavilta! :)

  tuija.ramo@wippies.fi

  SvaraRadera
 72. BOT- tallisuojat ovat tehneet ihmeitä. Ennen turvottelevat jalat nykyään priimakunnossa.

  gabriella@luukku.com

  SvaraRadera
 73. Bot:in tallisuojat, helppo laittaa ja ottaa pois. Käytössä myös selänlämmitin, minkä olen ajatellut vaihtaa verkkoloimeen käyttöä helpottaakseni. Todella hyviä tuotteita!
  jasmin@outlook.com

  SvaraRadera
 74. Nuo tallisuojat on tosi tehokkaat. Poistaa nestettä jaloista ja erittäin helppokäyttöiset. Jos on paljon hevosia tallissa ja kaikilla lämppärit yöllä niin aamulla säästää aikaa paljon enemmän kuin pintelien käärimisessä. Parantavat verenkiertoa ja selvästi auttaa!
  omppu-punainen@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Hanskat ja sukat, koska yleensä aina talvella kylmää molemmat, mutta kun noita käyttää, niin voin sanoa, ettö kyllä auttaa! Ihan huipou systeemi tuo BoT ♥
  Venla.noppis@gmail.com

  SvaraRadera
 76. Itselläni on back on trackin kypärä ja olen erittäin tyytyväinen :) nannenposti@yahoo.fi

  SvaraRadera
 77. Itsellä lemppari on ollut Bot:in selänlämmittäjä hepalla. Ennen tamma oli herkästi jumissa ja jäykkä selästään talvisin ja selänlämmittäjä lisäsi hevosen selän liikkuvuutta ihan uskomattoman paljon! Vielä joskus pitäis hankkia nuo tallisuojat niin sais satunnaiset jalkojen turvottelutkin kuriin.

  janita.rantala@gmail.com

  SvaraRadera
 78. Oma lempparini on ollut ihmisen polvituki. Minulla on kroonista ongelmaa polvissa ja toisinaan kipu haittaa elämää. BOT-polvituen avulla olen kuitenkin saanut kipuilun pysymään kohtuudessa.

  sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  SvaraRadera
 79. Pintelipatjat meilläkin käytössä, tykkään kovasti! emppujamimi@gmail.com

  SvaraRadera
 80. Mun suosikkini on myös BOT-tallisuojat, jotka ostettiin, kun hevosellani alkoi kertyä nestettä jalkoihin ja ne turvotteli treenin jälkeen. Pidän suojia aina yön yli ja kuten sanoitkin, ne on kätevät ja nopeat käyttää. Aamuisin hevonen kävelee vetreämmin :)
  emmametsanoja@gmail.com

  SvaraRadera
 81. Tykkään tosi paljon niitten monista tuotteista, koska ne on niin hyvät ja laadukkaat! sukatkin kestävät BOT:lla kauemmin kuin muilla:D
  Lotta.alanko8196@gmail.com

  SvaraRadera
 82. Omana suosikkina treenipintelit! Helppo ja nopea kääriä, sekä pysyvät tosi hyvin paikoillan.

  anni.jauhiainen@gmail.com

  SvaraRadera
 83. Oma suosikkini on BOT verkkoloimi, pitää nuoren hepan vetreänä ja on monikäyttöinen. niina.pyrhonen@gmail.com

  SvaraRadera
 84. Mun suosikki on ponilleni toi BOT selänlämmittäjä! Auttoi huomattavasti herkkään ja painoarkaam selkään. ja on vielä suhteellisen halpakin vielä! ja tykkään kans tosipaljon noista tallisuojista. helppokäyttöiset ja tosi tehokkaat!:)
  jade.makinen@windowslive.com

  SvaraRadera
 85. Kyllä myös mun suosikkituote BOT:ilta on noi tallisuojat! Ei oo ikinä niiden käytön jälkeen nestettä tai turvotusta jaloissa ja niin helppokäyttöiset! Myös helppo pitää puhtaana iroittamalla sisäpatjan ja laittamalla pesukoneeseen!

  aino.elli@gmail.com

  SvaraRadera
 86. Suosikki BOT tuotteeni on selkäloimi, joka on tehokas treenin jälkeen ja helpotti kiimojen aikaan hevosen oloa.

  ellahuttunen@gmail.com

  SvaraRadera
 87. Omat suosikit BOT tuotteissa ihmisille rannelämmitin ja hevoselle selänlämmitin.

  Itsellä vanha jännetuppi ranteessa vaivaa ajoittain ja rannelämmitin poistaa säryn tunnissa. Ja jos muistaa käyttää säännöllisesti pysyy säryt kokonaan poissa!
  Hevosella taas selkävaivoja joihin selänlämmitin auttaa niin ennaltaehkäisevästi kuin paranemista nopeuttaen.

  nooramakela@hotmail.com

  SvaraRadera
 88. Vanhan ruunan olemisen helpottamiseen ihan parhaita tuotteita ovat olleet verkkoloimi ja juuri kyseiset tallisuojat. Oma polvi on liikenneonnettomuuden seurauksena tuhannen rikki ja botin polvisuoja on auttanut kipujen kanssa. Kaikki tuotteet ovat olleet kestäviä ja helppoja pitää puhtaina :) Niskasuoja ja kerrasto olisivat mahtava lisä kokoelmaan.

  nobba93@hotmail.com

  SvaraRadera
 89. Suosikkini ovat verkkoloimi ja tallisuojat. Ne ovat todella hyvät treenin jälkeen palautumisen tueksi ja myös helppo laittaa. suvi-99@hotmail.fi

  SvaraRadera
 90. Mun BOT-suosikkini on selänlämmitin, koska mulla on hevonen jonka selkä menee helposti jumiin (on pitkäselkäinen) ja sen käytöllä on selkeästi vähentänyt selän jumit. Seuraava tuote itselläniki hankinnassa on nuo tallisuojat BOT-sarjasta :)

  kennelemmetfox@gmail.com

  SvaraRadera
 91. Tallisuojat ovat ehdottomasti ostoslistalla uudelle hevoselle :) Kavereille käytössä ja tuntuvat olevan vertaansa vailla! Koiralla on agilitytreeneissä verkkoloimi, ainut takki mikä tuntuu oikeasti olevan mukava päällä.
  Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan myös ihmisille tarkoitettuja tuotteita!

  johanna0jamsen@gmail.com

  SvaraRadera
 92. Mun suosikki on nuo suojat, pintelipatjat ja hanskat. ...ja kerrastoa oonkin haaveillut.. Mutta noi patjat on tosi hyvät, kun yp-ponin jalat kerää nestettä. Ja tuo niskasuoja ois just tarpeen mun omalle ponille !:) (laitoin toisen kerran kun ei tainnut eka kerta tulla:p)

  siniluukas@suomi24.fi

  SvaraRadera
 93. Sen jälkeen kun ponillamme todettiin jännevamma, ostimme sille Back On Track -tallisuojat. Todella hyvät lämmittämään jänteitä ennen treeniä (myös kuljetuksessa) ja treenin ja kylmäyksen jälkeen myös! Hevonen tykkää, kestävät ja todella tehokkaat. :)

  sirkku.riitala@gmail.com

  SvaraRadera
 94. Oma suosikki tamman kanssa on selkäloimi/lämmitin. Toimii! Myös suojat tai pintelit olisi tarpeen :)
  norrja@gmail.com

  SvaraRadera
 95. Mulla ei kauheasti ole kokemusta BOT-tuotteista, ainostaan verkkoloimi on tuttu. Siitä on ollut kyllä apua hevosen selkäongelmissa, pysyy hevosen selkä vetreänä. Nuo tallisuojat kuulostaa kyllä erittäin hyviltä turpoileviin jalkoihin. Täytyy kokeilla tulevaisuudessa :)
  ia.ro@hotmail.com

  SvaraRadera
 96. Koiralla käytössä BOT-fleeceloimi,hevosella BOT-huopa ja itselläni on BOT-ratsastushanskat.Loistavia ja toimivia tuotteita!! Hankintalistalla olisi vielä hevoselle selänlämmitin,tallisuojat,fleeceloimi sekä itselleni jotain kivaa ;)
  ahlberg.cecilia@yahoo.com

  SvaraRadera
 97. Ehdottomasti tallisuojat!
  Meidän tallilla muutamallakin hevosella pidetään tällaisia suojia. Eräällä vanhemmalla hevosella kerääntyy helposti nestettä jalkoihin ja usein aamuisin jalat ovat olleet vähän turvoksissa, siis etujalkoihin! :D
  Mutta meillä ensin (varsinkin liikutuksen jälkeen) kylmätään jalkoja n. 30 minuutia ja laitetaan BOT:it yöksi. Eipä ole nestettä tai turvotusta näkynyt seln jälkeen ja vanhus painelee ratsastaessa menemään kuin mikäkin!
  Kovilla pakkasilla nää on myös hyvät pitää tarhassa. Joskus kun omistajat käyvät aamupäivällä ja vievät hepat vielä ulos, kylmäävät he ensin jalat esim lumihangessa kävelemällä ja laittavat jo tarhaan tallisuojat jalkaan ja jalat kiittä.
  Suosittelen! :)
  s.kurvi98@gmail.com

  SvaraRadera
 98. BOT-minipeitto (sama siis mitä pareittain myydään hevosille kuljetuspatjoina) on mukavan monikäyttöinen, ja hoitanut oman ongelmaselän kuntoon. Yksi on itsellä käytössä ja toisen meinasin ommella loimen sisäpuolelle lantion/ristin kohdalle.
  eeva.laurila@gmail.com

  SvaraRadera
 99. Meidän "perheessä" eri BOT-suojat ovat poppista =) Suosittelen sekä kaksi että nelijalkaisille liikkujille =)
  sportmalena@hotmail..com

  SvaraRadera
 100. Mulla on kinnersuojat, tallisuojat ja pari selänlämmitintä ja kaikki ahkerassa käytössä. Kyllä jokaisesta tuotteesta on selkeää hyötyä hevoselle. Hevonen joka on todella jäykkä aina ratsastuksen alussa ja jolla on luutunut kinnerpatti saa todella suuren hyödyn kinnersuojasta ja selänlämmittimestä. Liikkuu ihan eri tavalla! Ja tallisuojat auttavat turvotukseen todella hyvin. Mutta tuo selänlämmitin on kyllä paras, sitä oon pitänyt useammalla hevosella ja jokainen on selästään pehmeämpi ja liikkuu erittäin mielellään selänlämmittimen käytön jälkeen. Suunnittelin hankkivani jokaiselle hepalle oman niin ei tarvitse puljata kahden kanssa :)
  Itselleni haluaisin kovasti selkävyötä... Jos se helpottaisi ikuisiin iskias- ja selkäkipuihin. Ja tahdon BoT-peiton ja sijauspatjan valikoimiin!
  levalantalli@gmail.com

  SvaraRadera
 101. omalla ylläpitohepalla on käytössä tallisuojat ja verkkoloimi, ovat erittäin hyviä ja laadukkaita tuotteita.
  annimaria.rantanen@gmail.com
  http://annijapate.blogspot.fi/

  SvaraRadera
 102. Tallisuojat ja fleeceloimi. Tallisuojat on kätevä nakata kylmäyksen jälkeen koipiin - ei muuten kerää nestettä! Ja kaverilta lainattu loimi auttoi kivasti selkäjumiin poniinilla. Eli toisinsanoen ovat meille hyödyllisiä :)

  llaura.hiltunen@gmail.com

  SvaraRadera
 103. Iskän hevosella Bot- kylmäsuojat kaikkin jalkaan, aina lenkkin jälkee laitetaan jalkaan 1 tunniksi. Yhteen etujalkaa laitetaan aina joka ehtoon ilta-tallissa siihen kylmä.

  emituovi@gmail.com

  SvaraRadera
 104. Meillä ei ole mitään käytössä, mutta haaveissa on.:) nesimaki@hotmail.com

  SvaraRadera
 105. Bot verkkoloimi on suosikkini. Ohut, mutta silti lämmittää ja istuu hyvin.

  anni.mantyharju@suomi24.fi

  SvaraRadera
 106. Pitkään arvoin tallisuojien ja verkkoloimen välillä ja päädyin verkkoloimeen. Tallisuojatkin toimineet ihan älyttömän hyvin tallin muilla hevosilla. Tuo verkkoloimi on vaan silti ihan must sen monikäyttöisyyden ja vaikutusten osalta :) ainakin turvotukset on yön aikana lähteneet tehokkaasti. Omalla hepallani ei BOT:n tuotteita ole ollut kun oma kukkaro ei ole pystynyt joustamaan. Aikeissa olisi silti ostaa verkkoloimi hepalle, kunhan vielä kasvaa lopullisiin mittoihin. Luin myös jo aikaisemmin blogistasi miten niskasuoja oli auttanut Zebbellä ja kun budjetti sallii niin sellainenkin olisi kiva hankkia :-)
  Mieletöntä olisi saada kokeilla myös BOT:n tuotteita itsellenikin, palelen nimittäin todella helposti ja kerrasto olisi enemmän kuin tervetullut!
  anskukilpailut@outlook.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apua mitäköhän olen kirjoitellut silmät ristissä :D tallisuojat siis vähentäneet tehokkaasti turvotusta jaloissa, verkkoloimi rentouttanut hyvin lihaksia ja pitänyt ne lämpimänä :-)
   Sähköpostinkin kirjoitin väärin. Oikea osoite anskukilpailut1@outlook.com

   Radera
 107. Omalla käytössä tallisuojat sekä verkkoloimi ja mielestäni molemmat todella hyviä. Rankemman treenin jälkeen pidän tallisuojia aina yön yli. Jalat ovat pysyneet hyvässä kunnossa, eikä turvotuksista ole tietoakaan. Tallisuojista en luopuisi, joten se on ehdoton suosikkini. Tiia Järvensivu tiia.k.jarvensivu@gmail.com

  SvaraRadera
 108. Tallisuojat ovat ehdoton suosikkini. Käytän niitä aina rankemman treenin jälkeen, eikä turvotuksista ole tietoakaan. Tiia Järvensivu tiia.k.jarvensivu@gmail.com

  SvaraRadera
 109. Tallisuojat ovat ehdoton suosikkini. Käytän niitä aina rankemman treenin jälkeen, eikä turvotuksista ole tietoakaan. Tiia Järvensivu tiia.k.jarvensivu@gmail.com

  SvaraRadera
 110. Tallisuojat ovat ehdoton suosikkini. Käytän niitä aina rankemman treenin jälkeen, eikä turvotuksista ole tietoakaan. Tiia Järvensivu tiia.k.jarvensivu@gmail.com

  SvaraRadera
 111. Olin muutama vuosi sitten pikku äksidentissä, niska ja kaula revähti kunnolla mut onneks ei käynyt pahemmin. Sen jälkeen olen kärsinyt jatkuvasti toistuvasta päänsärystä niskan jumien takia, eikä mikään ole oikeen auttanut kuin hetkellisesti. Tilasin ennen joulua BOTn poolokaulurin, ja olen ollut ennemmän kuin tyytyväinen. Tänä aamunakin heräsin pään ja niskansärkyyn, laitoin BOTin kaulaan kun lähdin ratsastamaan ja koirien kanssa lenkille ja muutaman tunnin kuluttua särky oli lievennyt. Päivästä minkä luulin menneen pilalle, kun jo aamulla oli huono olo, tulikin tosi kiva :--) Eli voin suositella kaikille niskavaivaisille poolokauluria.
  sanni.bjorklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 112. Meillä arkikalustoon kuuluvat Back on Trackin pintelipatjat ovat tällä hetkellä ehdottomasti lempituotteeni. Jalat ovat aina kuivat ratsastuksen jälkeen vaikka ilman niitä ne saattavat olla hieman nesteiset. Seuraavana olisikin ostoslistalla jotain niskaan, joskos yliherkkä tammani vähän rauhoittaisi päätään siten.

  milla-hirvonen@suomi24.fi

  SvaraRadera
 113. Itselläni on niskasuoja jatkuvassa käytössä. Olisi mielenkiintoista kokeilla vastaavaa myös hevoselleni. sari.sutela@elisanet.fi

  SvaraRadera
 114. Botin verkkoloimi on ehdottomasti ollut kaikista järkevin ostos minkä olen ikinä tehnyt. Ennen hevosellani oli jatkuvia selkäkipuiluja, mutta verkkoloimen käytön aloittamisen jälkeen ne hiljalleen vähenivät ja lopulta katosivat kokonaan. En tiedä kuinka syvällä oltaisiin ilman verkkoloimea, mutta sen avulla ollaan ainakin paljon paremmassa kunnossa kuin ilman. :)

  krista.kh@hotmail.com

  SvaraRadera
 115. Minulla ei ole vielä kokemusta Botin tuotteista, mutta kokeilisin tosi mielelläni! Tuollainen niskasuoja olisi tosi hyvä lempihevoselleni, koska se jännittyy herkästi niskastaan. Samoin itse haluaisin kovasti kerraston, koska olen aika jäykkä varsinkin alaselän ja lantion seudulta. :)

  muikkuliini@gmail.com

  SvaraRadera
 116. Tamman jännevamman hoitoon olemme käyttäneet pintelipatjaa. Eläinlääkärikin sitä meille suositteli.

  SvaraRadera
 117. Botin tukivyö paras oma alaselkä talvella vihottelee kylmällä. Hevosen selän lämmitin on hyvä auttaa selkäkivuista kärsivää heppaa hyvin. nighthorse01@gmail.com

  SvaraRadera
 118. Selkä tuki on ehdoton. Auttaa vihottelevalle selälle ja on tuntunut helpottavan, ettei tule noidan nuolia enää samaa tahtia kuin ennen. Jenni.suokas(at)gmail.com

  SvaraRadera
 119. Meillä on todettu parhaaksi tuotteeksi botin verkkoloimi, pystyy hyvin käyttämäään ympäri vuoden.
  Talvisin menee loimien alla koko ajan ja kesäisi liikutuksen jälkeen tunnin tai tarvittaessa pari. Tämän ja fleece version välillä harkittiin, mutta verkkoloimi osottautuis hyödyllisemmäksi ympäri vuoden käyttöön.
  Talvisin tulee päälle myös alku ja loppu käynneille.

  Tämä on ollut vimeiset pari vuotta välttämätön apu SI nivel vammoista kärsivälle ponille :)

  jennilehtinenpp@gmail.com

  SvaraRadera
 120. Niskasuojaa harkinnu jo pitkään, toivottavasti onni suosii nyt. Mutta paras on BOT-verkkoloimi lämmitykseen ja palautukseen. Itsellä pintelipatja milloin minkäkin kivun hoitoon toimii kans. T.Niina
  niina.linervo(at)yahoo.com

  SvaraRadera
 121. BOTn tallisuojat ovat aivan huiput! Oma poni kun on niin herkkäjalkainen ja saa helposti jalkoihin nestettä, niin nämä ovat olleet pelastajat!
  tuittu.laine@gmail.com

  SvaraRadera
 122. Laadukkaita tuotteita😊 heitän suosikiksi nuo mainitsemasi suojat. Maria.aalto(a)elisanet.fi

  SvaraRadera
 123. Selänlämmtin :) loimi olisi helplmpi käyttää mutta pelkkä lämmitin on helpompi käyttää erikokoisten kanssa. Itse käytän aina ennen ratsastusta, kisamatkoilla ja rankempien treenien jälkeen

  meri(a)karipian.fi

  SvaraRadera
 124. Sain lainaksi Bot-ratsastusloimen hevoselleni. Yllätyin positiivisesti ensimmäisen kerran kun laitoin loimen heppaseni selkään. Hevonen alkoi heti rentoilemaan ja haukottelemaan. Eli hevonen tykkää kovasti! Hankinassa on siis ihka oma loimi :)
  rosie.wickstrom@edu.sipoo.fi

  SvaraRadera
 125. BoT verkkoloimi. Nuoren hevosen laukan kanssa oli hieman ongelmia (tosin kasvuvaihekin hankaloitti osaltaan), mutta verkkoloimea hetken pidettyä oli huomattavissa selkeä positiivinen ero liikkumisen suhteen joka askel lajissa. On muuten ollut käytössä ahkerasti! Fleeceloimi olisi kanssa kiva ;)

  miialle@hotmail.com

  SvaraRadera
 126. Itsellä ei ole vielä mahdollisuutta ollut ostaa tuotteita. Pelkkää hyvää olen kuullut! Olisi hieno saada jokin tuote!
  emmipa1@gmail.com

  SvaraRadera
 127. Loimi hevoselle on paras, asuu pihatossa ja hyvä palauttaja/lämmittäjä jälkeen ja ennen treenin. Espanjalainen rescuekoirani taas pitäisi omaa takkia parhaanaan. Itse haaveilen kuitenkin BoT:n poolokaulurista, jonka muuten aion hankkia itselleni ihan näillä puheilla pian ja käyttää sitä sen jälkeen luultavasti noin 24/7. Ainakin siinä tapauksessa, mikäli se toimii! :) mirabellanurmi(at)gmail.com

  SvaraRadera