Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 28 februari 2015

Huomenna taas valmentautumaan!

Voi luoja että oli tuskallista tänään tallilla! Mä olen vieläkin kipeä, mutta oli pakko ratsastaa Hilton, kun en kahteen viimeiseen päivään ole kuumeen takia päässyt ratsastamaan. Ei kuitenkaan voi lähteä kolmen pvän valmennuksiin jos ei hevosta ole moneen päivään ratsastanut :P

Eilen Hilton juoksutettiin joten ajattelin vaan vähän yrittää jumpata sitä tänään. Sillä on taas noussut sama vanha ongelma esille, eli sen vinous. Se haluaa heittää oikean lavan ulos ja vasemman takajalan ulos vasemmalle, takaosa siis vasemmalla. Yritin sitten vaan tätä asiaa työstää ja jumpata,saada oikea pohje kunnolla läpi ja oikea lapa sinne mihin kuuluukin. Tein paljon väistöjä edes takas, oikeassa kierroksessa ratsastin koko ajan loivassa sulussa oikealle, ja ympyröillä välillä vähän enemmän. Vastataivutus vasemmassa kierroksessa on myös todella tehokas harjoitus Hiltonille.

Laukassa työstin samoja asioita, myötä- ja vastalaukassa. Tuntui itse asiassa aika hyvältä siinä loppua kohden! En tiedä miten selvisin siitä ratsastuksesta kun päässä vaan pyöri mutta onneks Hilton oli aika helppo tänään ja pääsin työstämään sitä :)

Sitten piti vielä pakata kamoja, vaikka jätinkin osan huomiselle. Meillä ei ole mitään aikataulua että koska huomenna pitäisi olla perillä koska en ratsasta huomenna, vaan vasta ma:na aamupvästä.

1 kommentar

  1. Moikka! Onko sulla mitään hyviä tehtäviä lämppärille (joka on ratsu mallinen. Pystyy kokoamaan itseään, mutta voima puuttuu) jotta sais lisää voimaa takapäähän. Laukassa vielä tuntuu välillä se voima uupuvan. Ravissa osaa mennä tosi hyvin peräänannossa ja nostelee hyvin jalkoja, mutta tuntuu että laukassa se vaan jää laahaamaan takajalkojaan. Saan sen hetkittäin menemään tosi hyvin mutta kun voima uupuu nii eipä siinä mitään voi tehdä... Mikä ois hyvä treeni että vahvistais sitä takapäätä ja laukkaa?

    SvaraRadera